Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Alapvetően így belegondolva, teljesen jogos, nincs nagy különbség a felhasználói oldalról ennek, lehet a "nagyon pontos is".
Viszont most próbálgattam, és nem ez hozta a (fél)megoldást, hanem a háttérben való helymeghatározás engedélyezése! Ha ez ki van kapcsolva, nekem továbbra sem talál a waze pozíciót
Viszont az állandó helymeghatározást 2 okból nem szeretném használni:
- Nincs rá szükségem, hogy a sok ingyenes szoftver folyamatosan írja hol vagyok
- akkumlátort meríti joban szvsz-.Másik rommal nekem (évek óta amúgy) ez ebben a fomrában tökéletesen működött!
Háttérben letiltva, és csak GPS bekapcsolás akkor, amikor (vagyis előtte) indítom a waze-t.(#2602) Vanka: Igen, nekem. 1 hete jelentkezett nálam is. Sajnos elég sok Mi4 ilyen, mint utóbb kiderült..
Nekem az akkumulátor töltöttségét jelző % alatt van, szintén 3-4 mm, de nem mindig látszik!
Vagyulának is ilyen a Mi4-e, már beszéltem vele a garancia miatt (Tőle van a telefonom).
Garis hiba, ha tudod érvényesíteni még.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi