- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
A görgetési animáció pedig nem szokott alapból bekapcsolva lenni... Lehet, hogy csak másik build kellett volna, ha itt nem lehetett kikapcsolni.
N-ify-ból meg ugye nem az Xposed installerből is letölthető verziót használtad?
Ha jössz AICP-re, Privacyre ez a cucc van: [kép] -
mizoli
addikt
Itt van tessék.
Ha előrelapozol, találsz újabbakat is, meg persze minden egyéb "cancro" ROM-ot.
Nálam teljesen jó volt, Lacinak volt vele valami gondja, de az nekem nem jelentkezett.
Ha nem akarnék Nougatot, most is azon lennék. Arra viszont nem igazán tudnék válaszoni, hogy miért is kell a NougatA 2016.09.20-i RR is teljesen jó, sőt akkuidőben mintha jobb is lett volna, mint a 10.11-i.
Egyébként akkuidőben a legjobb a 2016.02.14-i RR volt, rendszerint 5+ óra SOT. Azt már nem nagyon lehet fellelni, de nekem megvan. -
Mr.C
őstag
csak ilyet találok ResurrectionRemix-M-v5.7.4-20160920-cancro.zip.md5sum
-
mizoli
addikt
Szerintem mérni kellene, hogy igazán tudjuk. Így ikon ránézésre most a NOS folyamatosan maxon van.
Régen v5 MIUI alatt nem így volt, de azóta volt baseband váltásom. A mostani verzióm MPSS.DI.4.0-ea4b87f. Nem tudom mi volt előtte, azt sem, hogy erre melyik MIUI cserélte, nem mostanában volt.Az utolsó teljesen jó MM RR a 2016.10.11-i.
-
mizoli
addikt
Listám sajnos nincs. Ha nálad régen volt fent MIUI, mit mondjak én? A pattintós kőkorszakban?
Van egy v5 MIUI mentésem, azt időnként karbantartom, de az már tisztított.Telepítés előtt törlöm a ROMból majdnem az összes mi-vel kezdődő alkalmazást, a biztonsági -talán- központ?-hoz tartozó részeket, a recoveryt, ha van benne Google naptár, címtár szinkronizálást, partner setup, bizt. mentés, market visszajelzés, ilyesmi. Meg nem jut eszembe, le kellene tölteni egy MIUI ROMot, és szétszedni, de nem vagyok otthon.
Az összes mi-t nem lehet törölni, mert ha jól emlékszem a Xiaomi account alkalmazás nélkül nem indul el, de az később tiltható/törölhető. Már ha nem kell, én sohasem használtam.
-
Tomi_Ohl
veterán
Kb annyi, + meg lehet őket osztani és átnevezni.
Igazából nincs sok értelme, már jó ideje nem gyűjtöttem őket, de azért jó lenne, ha az eddigiek meglennének. Jópárat mással neveztettem el, így egyfajta emlékek is.
Sajnos NOS-on sem működött a visszaállítás... Ha egyesével másolom bele a fájlba a macskákat, akkor sem.(minden macska tulajdonképpen egy stringben van megadva).
Közben Telegramon megkérdeztem shahan_mik3-at, hogy még mindig a caf forrásokra vár-e.Keil Walker már gyorsan visszatettem a DU-t, így nem emlékszem, de nincs véletlenül Nitrogén kernelében sweep2wake? Ha azt kikapcsolod, az is sokat dob az üzemidőn.
Nálam úgy nem volt gond, 5 óra SOT körül megvolt. Készenléti merülés is minimális.
Amúgy a DU sem rossz ilyen téren, bár kicsit változó. Egyik nap 6 óra, másik nap csak 4 óra képernyőidő volt. -
Tomi_Ohl
veterán
A héten maradt a DU.
A gombbeállítások hiányát úgy oldottam meg, hogy engedélyeztem a navbart. Így észrevettem, hogy a Google asszisztens is működik, build.prop módosítás nélkül, de nem tudom, hogy a ROM vagy a másfajta Gapps miatt.
Egyedül az a probléma maradt meg, hogy nem tudom visszaállítani a macskákat az easter eggben. Ehhez még kipróbálok valamit, ami miatt most egy kicsit visszateszem a NOS-t.
Hétvégén meg mostmár tényleg megy fel a Sailfish. Azt már nem várom meg, hogy kijöjjön még egy update az ottani Telegram kliensre.Ha át akarsz térni, most aztán van választási lehetőség, csak ma is "bespamelt" thinhx2 két ROMot, és már küldte a hírt, hogy jön harmadik is (Oct OS).
-
Tomi_Ohl
veterán
+1 a LacOS-re... Ugye RR alapú lesz?
∂яσнυη először Mi2-re kéne, mert az LP-n ragadt.
Utána Mi3-ra majd egyből az Oreo jöhetne, nem?
Hát igen, nekem is szomorú látni, hogy a Mi3 most kimarad, de ez a Qualcomm döntése...mizoli ráadásul még a régi MIUI8-as elrendezés, ami sokkal jobb volt, mint a mostani (ahol az extra információk legalul vannak elhelyezve).
-
mizoli
addikt
Természetesen függ.
Amit ajánlottam a http://www.wetteronline.de/ mobil alkalmazása, nem állítható be más kiszolgáló.
Nekem ez van helyben, de a magyar időjárás is pontos, többszörösen tesztelveA kedvenced tényleg tiszta MIUI
-
Tomi_Ohl
veterán
A legnagyobb ROM spammer most thinhx2, szinte minden nap csinál egy új ROMot
Ez a UOS meg érdekes egy szerzemény... Vietnami fejlesztésű, kicsit néhol iOS-re hajaz és van benne pár fura dolog, mint a uMind
(nem működik egyelőre)
Egyik ismerősömnek Redmi Note 3 Pro-n volt fent, csinált pár screenshotot: [link]
Pár órát volt fent neki, végül elhagyta, bár a szokásostól nehezebb volt: nem volt kikapcsoló menüNugátos MIUI jó lenne
Nem is lesz lehetetlen megcsinálni.
-
mizoli
addikt
Szép kis lista
Szerintem is a NitrogenOS a legjobb közülük. Kár az RR-ért, de talán lesz még belőle jobb is. Ezt már jópárszor leírtam L, MM kezdeti verzióknál.
Végül a 2016.09.20, és 2016.10.11-i RR lett a legjobb ROM. A 2016.12.22. azt hiszem még nem volt fent, bár lehet, hogy csak elfelejtettemLaci
Én meg csak 3-4-et próbáltam 7.1-ből (DU, RR, AICP, XenonHD, NitrogenOS)Tomi
"inkább az a gond, hogy túl hasonlóak tudásban és hibákban is."
Így igaz. -
-
Tomi_Ohl
veterán
Ismerős érzés
Más: vannak új hírek Sailfish OS-ről:
Szóval, elvileg kiadták volna a 2.0.4-et, de kiderült, hogy Mi4-en nem bootol (különböző képernyőtípus miatt a Mi3-ban működő duplakoppos feloldás itt ezt okozta). Ezt sikerült javítani, de időközben megjelent a 2.0.5, így néhány repo frissült, ami azt eredményezi, hogy ha most csinálnának 2.0.4-et, már nem működne a kamera. Szóval először el kell készíteni a 2.0.5 frissítést, csak azután jöhet az új publikus build.
Amit még terveznek a közeljövőben, az az SFdroid, azaz az Android appok futtatása. Ha ez sikerül, akkor portolják az OS-t 6.0-s androidhoz (itt úgy működik, hogy a Sailfish egyszerre van telepítve androiddal, mivel néhány zárt forráskódú dolog jogi okokból nem csomagolható Sailfish mellé).
A teljes to-do list meg ez: [link]
Szóval elég jó lesz a 2.0.5, és közeleg már az androidos appok futtatása is. Úgy néz ki, azzal együtt minden olyan dolog fixálva lesz, ami miatt ma még nem alkalmas az OS napi használatra. -
mizoli
addikt
Aha. Szóval van olyan, hogy minden jó, csak nem azt használod
heidricha
"a régi állapot... hát igen, erre nem szántam még rá magam."Nem nagy "rászánás" kell hozzá, mentések kérdése az egész
Ezért tudok gond nélkül feltenni bármikor, bármilyen ROMot, 10 perc múlva visszateszem a használatosat, azt' kész.Nekem semmi gondom Nitrogen-en a Home gombbal. Rövid nyomás Home, hosszú nyomás Recent apps.
Menü gomb rövid nyomás menü, hosszú nyomás kijelző lekapcsolás.
Vissza gomb rövid nyomás vissza, hosszú nyomás futó app kilövése.
Mindig így állítom be (ahol lehet állítani). -
mizoli
addikt
Én a helyedben kipróbálnám mondjuk a (fastboot) 34-es v5 MIUI-t, esetleg a 4.11.4-es Ivan-t.
Megfakult emlékeim szerint Neked ez utóbbi elég sokáig volt fent. Akkor jó volt a rezgés? És onnan lehetne előre lépkedni.Egy praktikus "megoldás" a rezgés problémára:
Teljesen kapcsoljátok ki -
mizoli
addikt
Érdekes nálad ez a rezgés, hogy időnként elmegy. Nem lehet valami kontakt hiba?
Nekem még nem ment el sosem egyik rendszeren sem.Az alkalmazásengedélyekben kapcsolom ki a google mindenhez hozzáférést (csak a tárhely marad), ill. a beépített privacy guardot használtam. Exposed bizony jó lenne.
-
mizoli
addikt
Az már éget
Mit piszkálod folyton a kernelt? Mobil sütödét akarsz nyitni?7.1.1 RR belakás után csak félig indult.
Úgy értendő, hogy a zárképernyőig elmegy, és innen nincs tovább. Lehet, hogy nem örül neki, hogy a Google engedélyeket igen erősen korlátozom.
MM RR alatt, de most a 7.1 Nitrogen alatt is ugyanúgy van, ezekkel nincs ilyen gond.
NOS kicsit melegszik. Van ami sok áramot eszik, pl.
az Opera böngészés közben többet, mint a kijelző. -
Tomi_Ohl
veterán
50°C még előfordul használat közben, az annyira nem volt jogos szerintem...
A RAMhasználat kissé nagyobb baj, Mi3-on megérezni, de CM14.-en ugyanez van. LP/MM-en sokkal jobb volt a multitaszking, ez tény. Itt már többször tölt újra, ha egyszerrre használok Chrome-ot és AIDE-t... -
-
Tomi_Ohl
veterán
Kíváncsi vagyok a kamerára (az eddig nem volt túl jó) és a Google assistant supportra... Nehezen tudom elképzelni, hogy alapból Pixel device modelt használjanak.
Lehet ki is fogom próbálni, ha már a MIUI úgy döntött, dobja a béta csapatból azokat, akik túl sok más ROMot tesztelnek. -
mizoli
addikt
Az meg nekem nem gond.
De az FM rádió hiánya igen. Éppen most próbálom beleszerkeszteni, csak valami gond van a system.transfer.list fájllal, nem ismeri fel egyik extractor sem.
A régebbi verziókban simán szét tudtam bontani a system.new.dat fájlt, ebben meg azt mondja nincs meg a transfer.list. Pedig de. -
heidricha
őstag
Eredetileg is privát kértem, és persze köszi!
Nem használok firewall-t, és amúgy is esélyes hogy nem ez lesz a ludas, de gondoltam egy próbát megér.
Másik ROMban megnézni jó ötlet, de feltenni miatta most sok időbe telne. Ha a ROM-ban ott van valami configban, elég a helye. Még persze meg is kereshettem volna. 😀 -
heidricha
őstag
Csak annyit, amit kértem: egy parancs futtatásának eredményét, hogy összevessem a sajátommal.
Roaming WiFi-n: SSID-n belül AP váltás, de szerintem ezt tudod.
Macerásan kapcsolódik: minden SSID-re azt írja, hogy nincs internet, így nem fog automatikusan kapcsolódni.iptables-sel a fentit szeretném. Valójában ez éppen maga a tűzfal, de ez nézőpont kérdése. Felhasználói szemmel talán valami tűzfal app látszik annak, de az app csak segít emezt használni.
Tudom mire jó.Szóval ezt szeretném.
-
heidricha
őstag
Az Ivan féle 7.0 és a NitrogenOS esetén nincs gond a home-mal. Fene se érti.
Vibrával mi a baj? Nekem sem tökéletes, de legalább ez minden ROM-on ilyen.
Giroszkóp is érdekes. Gyári ROM-mal eddig nem volt baj, főzöttel néha mintha nem is lenne, a szenzor diagnosztika szerint nincs ilyen a telefonban. Most az Ivan féle cuccal is eltűnt egy időre, de pár óra múlva megint ott van, és működik.
Amúgy az Ivan féle 7.0 igen jó, csak kissé puritán, ami a beállítási lehetőségeit illeti.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ennyi. A Flyme jó, 2-3 napig... Annál többet sosem bírtam rajta.
Más: két nap lollipop után (amit csak azért tettem fel, hogy az appomban javítsam a kompatibilitást) most letöltöttem a legújabb CM13 nightlyt. Ezt fogom feltenni, és erről fogok frissíteni a holnapi CM14.1-re. Át akarom élni, milyen az MM->N váltás egy olyan embernek, aki csak használja a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged