- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Rover623 #3877 üzenetére
Bár nem mindenkit érdekel, de néhány embernek biztos hasznos lesz a tapasztalat: ha nehezen is, de visszakaptam a hamis telcsi vételárát.
Az eladó alapvetően pozitívan állt hozzá a dologhoz, de azért voltak problémák.
Már volt két olyan esetem, amikor az eladónak vissza kellett térítenie a vételárat, simán ment...
Na most nem...én nem szoktam eladni az eBay-en, ill. nem szoktam kérni/fogadni pénzt PayPal-on keresztül, és nem is ástam bele magam a dologba, de úgy néz ki, meg lett nehezítve a dolog.
Az eladó állítólag nem tudja egy mozdulattal visszaadni a pénzt...
A PayPal-nál kellett jelentem a problémás esetet, amit a PayPal kivizsgált, és intézkedett a visszatérítésről.
Közben egyszer rám hozták a frászt rendesen: kérték, hogy a dolog korrekt rendezése érdekében a cuccot küldjem vissza az eladónak...Kanadába!
Miközben már régen elküldtem, sőt meg is érkezett HongKong-ba!!!
Kiderült, hogy a csóka a PayPal-nál a jelenleg Kanadában élő barátnője adataival van nyilvántartva...
De végül sikerült vhogy tisztázni a dolgokat, és ma reggel visszajött a számlámra a teljes vételár!Minden jó, ha a vége jó!!
P.S.:
Mi-2 telcsi projekt lefújva, úgy döntöttem, nem kockáztatok...két hete vettem (magyar bótban!) egy másik telcsit magamnak. Nem volt számottevően drágább, viszont két óra alatt kihozta a futár, magyar gari, miegymás. Teljesítményben nagyon hasonló, plusz NFC és LTE...sajnos a méretet be kellett áldoznom, azóta is barátkozom a 4.7"-os kijelző okozta plusz méretekkel...de hát valamit valamiért... -
-
peanar
senior tag
válasz
Rover623 #3854 üzenetére
Sajnálom,hogy te is "áldozatául" estél egy fake telefonnak!
Besz@rás,hogy már mennyire profi munkát végeznek a koppintók!Már több gyanúsnak látszó,árulkodó jelet kijavítottak (legalább is a fórumra feltett,belinkelt képekhez képest),a képen látszó teló,amit feltettél egyre jobban hasonlít az eredetire
Ha megtennéd,leszedett hátlappal csinálsz a gombsorról egy képet,mert (régebben) még ott lehetett megkülönböztetni az eredetit a hamistól....hadd okuljanak a leendő xiaomi tulajdonosok!A kérdésedre sajna nem tudok válaszolni,remélhetőleg megteszi valaki más!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest