Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagyula
senior tag
-
Gabó75
senior tag
Sajnos a fülem kialakítása alkalmatlan az agybadugós fülhallgató használatára.:-)
Más: Mit használtok Facebook ismerősök arcképeinek szinkronizálásához a címjegyzékbe?
Én a HaxSync-et, de valamiért a képek nagyon kis méretben jelennek meg híváskor.
Atrix 2-n sokkal nagyobbak voltak.
Lehet, hogy ez MIUI korlátozás?
Egyáltalán használtok ilyet?:-) -
balewi
aktív tag
A beállítások háttere szerintem ennél teljesen fekete, ami nekem kellene, annál nem, emellett felül nem kék mezőben vannak a feliratok.
-
No.01
addikt
Ez szimplan gaz...
Tenyleg erre akkor majd ugy rakosgatom ossze a temat ahogy nekem tetszik? Anno meg S2-n osszeraktam egy nagyon egyedit amit imadtam... de ott a prtolas nem volt jo igy megvaltam a MIUI-tol, de remelem a testreszabhatosaga megmaradt vay tovabbfejlodott. Foleg egy ilyen telefonon aminek a MIUI az alapja.
Mar alig varom, h megkapjam -
zyzz
tag
Drágább a mobilszolgáltatói net és minek, ha már úgyis van csak más formában.
Pl: Diginél 1GB 1500 Ft Ehhez képest 1000-ért adja a 100 megát a mobilszolgáltatók többsége. Van némi különbség...
Megoldás lehetne persze egy 2kártyás telefon is - egyikről csak net, másikról telefonálás menne. De hát a csúcstelefonok már csak 1 kártyásak... -
Helltak
őstag
Tudom, de külön emaileztünk és mondták h javítják.... ilyen hiba miatt most lehet h többen is szívunk mert felfigyelnek a feladóra...
Amúgy még nem kaptam választ a dhl-től... jó lenne vmit tudni. A szállítás sem haladt még előre:
itt tart:
4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:30
1 Csomagok -
blade zte
őstag
Ezt az oldalt mindig nézem, már egy hete láttam.
Most veszem észre, hogy egy az egyben xiaomi.De amúgy nem tragédia, ha ilyet kapsz "véletlen", a nagyobb képernyöje, 13mp-es kameráj az jobb. Egyedül csak a proci tudja a 3/4-ét. mx2-es szintet Eléri. Nameg olcsóbb is. Az akksi melett kevesebbet fogyaszt, ilyen procival.
[link] -
Gabó75
senior tag
Én az Updater-ből nyomtam, keresztbe. A romokat a Downloader_rom könyvtárba teszem és onnan választom ki. Egyszer megtaláltam, de most nem találom, hogy hol lehet azt kérni, hogy melyik rendszert indítsa el. Nem a recoveryben, hanem a grafikus felületen volt ilyen lehetőség.
Gyula! A fényképező menü magyarítása mikorra várható? Feltünt, hogy az még angol.Az első nap kemény volt, mert nem sokat aludtam és most sem fogok:-) Még mindig ámulok-bámulok a sebességen, a kijelző minőségén.
A külső hangszóró szépen tisztán adja vissza a zenét, nem doboz a hangzás.
Fülessel is nagyon jó.
Az FM-Rádió is nagyon jó. Az Atrix 2 itt nalunk talált kb. 4 állomást, a MI-2 kb. 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- PR-Telecom
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest