- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #8668 üzenetére
nekem szintén...
Más:
Volt nekem "Alkalmazások" parancsikon az App-okhoz a home screen-en, tipikus három vízszintes csúszkás ikonnal, majd amikor teszt céljából feltettem az English MIUI ROM-ot, utána észrevettem, hogy ez az ikon magyar maradt. Eltávolítottam parancsikont, majd újból hozzáadtam, így már angol lett, viszont az ikon megváltozott fogaskerekesre. Vissza akartam állítani az eredeti állapotot, ezért vissza raktam a Multi (magyar) MIUI ROM-ot, de az eredeti "Alkalamazások" ikon nem jött vissza, maradt a fogaskerekes. Ez miért van? Hogy tudnám visszaállítani az eredeti állapotot? Thx!
-
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #8657 üzenetére
Én le is szedtem, semmi pozitív hatást nem tapasztaltam. V4A nélkül az alábbi beállításokkal jobb hangzást lehet elérni szvsz:
1. Beállítások\Hang\Dolby mobile beállítások --> itt "Zene"-t kell kiválasztani
2. Beállítások\Hang\Dolby mobile beállítások\Dolby hanghatás\Zene -->itt "Hangerő" és "Párbeszéd felerősítés"-t ki kell kapcsolni, "Térhatású hang"-ot pedig bekapcsolni (headset estén aktív csak)
3. Beállítások\Hang\Dolby mobile beállítások\Dolby hanghatás\Zene\Equalizer--> itt "Megnynitás" hangzásképet kell választani ami egyébként a Nyitott hangzásképet jelentené, csak helytelenül van fordítva.
4. Equalizer-en az alábbi beállítással még egy kis pluszt hozzá lehet tenni a hangzáshoz:
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #8654 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy innen indult a téma: " Tedd fel a Viper4Android FX-et, olyat szól vele a külső hangszóró bármilyen ROM alatt, hogy az bődületes
"
Ez a "bődületes" hangzás a külső hangszórón az ami csábított a kipróbálásra. Nekem sajnos semmi változás nem jön át, ahogyan Karavik kollégának sem.
Nekünk valószínűleg valami különleges MI2S-ünk van, vagy rohadtul szar a fülünk :-) -
-
Wajk
addikt
válasz
Barthezz2 #8545 üzenetére
ezt akartam én is mondani, írják valahol, ha nem adsz meg címet akkor a PayPal-osra küldik.
Nekem nem volt gondom velük, de nekem is egy éve volt.
Most valami zavar van náluk az erőben, mert elég sok negatívot olvasok róluk elsősorban a Mi3 kapcsán, nem reagálnak semmilyen kommunikációs csatornán, de ha ezt meg tudja cáfolni valaki, akkor jöhet, de addig én nem ajánlom őket amíg ez nem tisztázódik. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #8412 üzenetére
A miuiandroid egy kis mértékben módosított gyári. Pár konfigurációs dolog át van benne írva, ill. néhány - jellemzően kínai - app ki is van szedve. Valahol ezt láttam elég jól leírva, de most nem találom. Ha meg lesz, majd bedobom ide.
... asszem meg is találtam: katt -
-
-
Neck
veterán
válasz
Barthezz2 #8364 üzenetére
Én a wipe-ot perverz örömmel nyomkodom
(Defy alatt így kellett
)
Factory Data reset (ami elvileg a cache-et és dalvikot is kilövi
), wipe cache, wipe dalvik, aztán felmegy a rom, még1x wipe cache wipe dalvik, és csak utána bootolok be.
Na így. Nemtom helyes-e, de én biztosra megyek, pusztuljon a férgese
-
-
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #8146 üzenetére
Nálam a 3.12.27 verzió megdöntötte a nem nyomkodtam a telefont (időhiány miatt) és meddig bírja rekordot, azaz 10%-on volt az aksi és elketyegett 2nap 21óra 53percet. Ha a végén nem b@szogatom, meglett volna a 3 nap is
Mielött valaki írná, igen, alig használtam a telot, a kijelző idő alig haladta meg az 1 órát....de akkor is
Képeket most nem tudok mellékelni, mobilnézetben vagyok! -
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #8119 üzenetére
Őszintén szólva az integrált weather app eléggé kezdetleges és primitív. Nem frissül automatikusan, sem az időjárás sem a lokáció. Ha elutazok A-ból B-be eltűnik a hőfok és az időjárás kijelzés a widget-ről. Nincs semmilyen állítási lehetőség. Gyakorlatilag működik, de semmit se ér...
-
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #8043 üzenetére
Karavik megtette helyettem a felsorolást, így nem írom le még1x
Igazából nem is a 3 pötty zavar, hanem az, hogy felülre teszi ki a menüt!
Kis kezem van, hiába nyomom meg a saját menü gombját, a 3dot-nak köszönhetően felül jelenik meg a menü és így már egy kézzel nem érem el. Próbáltam nyújtani a hüvelykujjam, de kevés sikerrelNa ezért távozott a telefonomról
-
-
fo_di
őstag
válasz
Barthezz2 #8011 üzenetére
én miuiandroidos 3.12.20-ast használok, és teljesen jól működik egy randomba leszedett órán az időjárás
van fent weatherbzm, de ez a rom mellérakott egy másik miui weather appot, azzal működik az európai időjárás is és az óra is használja (bár a weatherbznél kevesebbet tud, de igazából kevésbé zavar, mert bw-t tettem ki)utánanéztem, com.miui.weather2 néven van benne az apk
-
Neck
veterán
válasz
Barthezz2 #7975 üzenetére
Nem megcserélni akarom, nem olvastál figyelmesen. A Stock MIUI helyett akarok egy angol weekly frissítésűt.
A másikat meg újra akarom tenni, mert nem érzékeli LOSP alatt semmilyen USBs eszköz a telefont, csak tölt. Nem tudok rá fájlt másolni...Hátha a System 1-től javul meg, vagy nemtom...
-
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #7965 üzenetére
Nekem ki van kapcsolva a gps, ugyanis helymeghatározáshoz pl. az időjárás appnak bőven elég a mobilnet vagy wifi. A gps-t én csak navigáláshoz használom.
Tudom, ez amennyiben tényleg bugos, nem javítja meg, de legalább az értesítő sávon nem villog a gps jelAz nem lehet amúgy, hogy azért villog, mert mondjuk olyan helyen vagy/voltál ahol nem látott műholdat és nem tudott benavigálni?
Amúgy most kipróbáltam, elindítottam egy navigációs alkalmazást, kiálltam az ablakba és pár másodperc alatt megszűnt a villogás, ahogy benavigált!
-
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #7755 üzenetére
Ez egyedi eset lehet nálad. Szinte kizártnak tartom, hogy nálam többet telefonál itt bárki is vagy esetleg többször kezdemenyez hívást mint én. Rom frissítés óta 50+ szor indítottam hívást és nyoma sincs ennek a bug-nak. Munkanapokon ez még több...
Szerk: tolom fel a PS-eket nemsoká...
-
-
tom81042
tag
válasz
Barthezz2 #7685 üzenetére
Igen, és valszeg a pages manager appot se használja senki, csak én.
De attól még igazán működhetne!
-
-
-
Lordus
senior tag
válasz
Barthezz2 #7599 üzenetére
koszi ezt az infot is!
akkor tehat a pontszam nem mervado (kiveve ha rendkivul alacsony/magas)
Akkor bizom benne, hogy adnak idot a tesztre, es a kulso jegyeket, a recoveryt, az antutut es a cpu-z-t is meg kellene neuni, hogy biztosra menjunk. biztosra? letezik egyaltalan ilyen ennel a tipusnal?...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #7530 üzenetére
... ja, értem. Így tényleg érdekes. Mind1, az álmoskönyv azt mondja ilyenkor várni kell egy kicsit, és majd legközelebb jó lesz. :-)
peanar, vagyula:
Lehet kissé szőkenős lesz: Ez a "xiaomi névjegy szinkronizál" hol kellene, hogy megjelenjen? Az acc.-ok között nem látok ilyet. Nekem a MiCloud nem aktív. Az alatt lenne? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #7515 üzenetére
Boccs, ha már próbáltad, de csak átfutottam a hsz.-eket...
Szóval, tök "szúz" rendszerrel próbáltad már? Nekem még a Deisre-s időkből van egy olyan emlékem, hogy nekem akkor maradt szürke a Wifi kapcsoló, a permission-ökkel gond volt. Egész pontosan én a wpa_supplicant.conf file-t bütyköltem, és akkor sikerült egyszer hasonló tüneteket produkálni.
-
vagyula
senior tag
válasz
Barthezz2 #7508 üzenetére
Egyszer volt ilyen problémám, változtasd meg az autentikációt a routerben, nálam az segített.
Amúgy nálam ez tökéletesen működik sys1 és sys2-n :(B) recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20131115-signed.(/B)
@ peanar
Én mindig régi mentésből állítom vissza az asztali elrendezést, ott pedig be van állítva a beállítások parancsikon.
Viszont megnéztem most a widget hozzáadásánál és nincs benne a beállítások parancsikon.(bocs,hogy nem válaszoltam a pm-re) -
peanar
senior tag
válasz
Barthezz2 #7508 üzenetére
Ha van köze a recoverynek, nálam régebben ezzel a recoveryvel recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20130524-signed működött! De már jó ideje kikapcsoltam a TDB-t, azóta csak a system 1-et használom. A recoveryt lecseréltem erre recovery-clockwork-6.0.3.2-aries-20131115-signed, de azóta nem próbáltam a system 2-őt!
Ha kell valamelyik recovery, feldobom valahova, hogy leszippanthasd!
-
vagyula
senior tag
válasz
Barthezz2 #7495 üzenetére
Jah
Tessék, dropbox link: WeatherBZ v4.9.9.beta23
Changes:
1. Added timeout for locating (10 seconds)
2. Fixed crash (FC) when no location providers enabled in ROM
3. Changed main icons to simple white (need colorize icons option to be turned on in common settings)
4. Updated animations (added night clear and night cloudy), but need to rework night condition defining
5. Fixes, fixes, fixes......... (MIUI support temporary turned off)Tehát még ezzel sem működik MIUI alatt a 11.29.-e utániban az időjárás kijelzés...
-
-
-
Legendas
aktív tag
válasz
Barthezz2 #7358 üzenetére
Igen engem is ez idegesít az akksiidő nem érdekel, de miért mondja hogy rossz a kijelző, mikor még úgymond ki sem csomagolta a készüléket rajta a gyári fólia. Ez ténylegy vicces. Konkrétan rákérdeztem, hogy rajta van még? Persze kerüli a választ. Az én kezemben rengeteg készülék megfordul, megfordult, szinte volt hogy hetente kétszer cseréltem le. Van összehasonlítási alapom. Az biztos, hogy lehet vele mókolni de nekem ez is amiért bejött. Most olyan és úgy megy ahogy én akarom. (MIUI és AOSP 4.4 van ratja).
-
maalls
csendes tag
válasz
Barthezz2 #7358 üzenetére
Ez engem is kiakaszt, kb olyan mint a nem megjelent ÁÁáájfon dicsérik és ódákat zengetnek, azt se tudják hogy milyen de jó mert ÁÁáájfon. ez ksá'mi szar és kínai....
Értem én hogy relatív kinek mi a jó és valamennyire márkát is nézzük, de azért nevetséges hogy egy LG vagy samsung kijelzővel akarjátok össze hasonlítani egy sharp kijelzős készüléket. ( kb olyan mintha azt mondanánk hogy inkább veszek egy asus monitort egy eizo vagy nec helyett... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audacity - hangszerkesztés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest