Hirdetés
- Yettel topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Rawulf #18903 üzenetére
"Nem értem a problémád."
Dühít, hogy ilyen tucatmárkává silányult a Xiaomi. Semmi "bezzeg" nincs benne ... szerintem.
Persze, ha azt nézzük, akkor elérték a céljukat. Ma már Magyarországon se (teljesen) ismeretlen a márka, és a népek zabálják (más kérdés, hogy nem a flagship-et).Na, ennek a "Smartisan T3"-nak majd utána nézek, mert eddig azt se tudtam, hogy létezik ilyen márka.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Autós topik
- Politika
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Alkoholista nevelde
- Reklámblokkolók topikja
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest