- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Tehát akkor bármilyen módon próbálom feltenni az 5.4.3 után az 5.4.2 multit, a mikrofon mindenhogy rossz lesz?
Érdemes akkor downgradelnem bármi miatt? Pl. a bejövő hívások neveinek kijelzése jobb az 5.4.2-ben? -
Dominó85
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szia,
nekem is ez a problémám (mikrofon), de továbbá nem tudom flashelni az itt kapott zip javító fájl, mert verification error-t dob. TWRP-t sem engedi feltenni (EN-CN 5.4.3 béta).Más: Érkezett 3db tempered glass (a lekerekített, 2,5D, 9H, 0.33mm, retail csomagos kosz eltávolítóval, matricákkal, alkoholos és száraz kendővel, az előlapi kamerát is védi), akit érdekel, priviben megtalál. 1,5k
-
mclane_
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Belefutottunk páran. Linkeltek korábban egy zipet amit flashelve megszűnik a hiba.
Volt a V5ben egy olyan fícsör, hogy a hívásnaplóban egy adott személyhez az összes hívás logját látom, azaz mikor hívott és mennyit beszéltünk. V6ban nem találtam ilyet, csak az utolsó hívás időpontja van meg.
Ezt kiszedték, vagy csak én nem találom a menüjét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Érdemes akkor downgradelnem bármi miatt? Pl. a bejövő hívások neveinek kijelzése jobb az 5.4.2-ben?