- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Csináld meg nyugodtan. Ha fel van töltve a telód, akkor nem lehet eltolni annyira, hogy ne lehessen visszaállítani. Max. flashelni kell, ha már teljesen meghalt...
Ha úgy csinálod ahogy leírtam akkor nem lehet gond.
Milyen romot raknál rá? Még egy 20 percet vagyok gépnél, addig csináld gyorsan.... -
kano
nagyúr
Ha rajta van a zip már az SD-n és bementél a TWRP-be akkor ott:
- Wipe->Advanced Wipe és ott bepipálod a Dalvik Cache; Cache-t minimum. Én úgy szoktam, hogy még a Data és a System is megy a levesbe, de ilyenkor elveszik minden adatod a telóról!!! Viszont teljesen tiszta lesz a telepítésed.
Ha ezt megcsinálta visszamész a főmenübe és ott Install. Majd megkeresed a zip-et és felnyomod.
De mielőtt ezt megteszed a PC-n ellenőrizd legalább, hogy a zip nem sérült-e (tömörítővel teszteld).
Ha kész akkor Reboot és System. Majd türelmesen várj....
Ha elindult, akkor még egyszer menj vissza a Recoverybe és ott Wipe->Advanced Wipe és ott csak a Dalvik Cache-t töröld.Saját felelősségre!!!
-
kano
nagyúr
Letöltöd a romot (egy zip). Felmásolod az SD kártyára.
Újraindítod a telót recovery módban. Ott megnézed, hogy milyen recovery-d van fent és leírod ide.(#2947) Rawulf
És nem tudsz valamit a Hongmi 1S-ről? Esetleg annak a WCDMA-s változatáról?
Köszi!(#2946) xhege
Na de nagy a kijelző is, és a CPU is 8 magos. -
kano
nagyúr
Ezt láttátok?
Mondjuk nem hinném, hogy csak GSM-et tud. És a 160$-ból pedig megint 250$ lett. -
-
kano
nagyúr
Először??? Pedig már beszereztél pár darabot, nem? Az elsőt nem nézted meg? Nekem is volt Mi2S-em és akkor voltak vele gondjaim, aminek a többségét már azóta javították.
Sajnos nekem kicsi volt a 4.3". De tényleg egy jó minőségű és masszív teló. Most Hongmim van a 2 SIM és a 4.7" miatt és az is nagyon jó minőségű.
Én is nagyon gondolkodom egy Mi2S-en, de megvárom amíg már nagyon olcsó lesz (akár 16GB-os is jó lenne). Még mindig az a legjobban támogatott készülékük. -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2740 üzenetére
1A-es tökéletes. Én is egy ilyet használok (Motorola).
-
-
kano
nagyúr
válasz
hevizms #2723 üzenetére
Volt Mi2s-em is (azzal is voltak problémáim, fikáztak is a topicban). A legnagyobb gondját, a hangproblémáját már azóta megoldották. Viszont az a készülék kap normálisan heti frissítéseket, nagyon sok portolt rom van rá.
Viszont kicsi a 4.3 kijelző és a legfőbb gond, hogy 1 SIM-es. Mivel a Xiaominak ez az első 2 sim-es készüléke nem nagyon van tapasztalata ebben. -
kano
nagyúr
válasz
batai15 #2720 üzenetére
Akkor leírom:
- Van rá egy gyári stable V5 ami egy kezdetleges ROM (pl. nem lehet elsődleges SIM-et meghatározni).
- Van rá az Ultimate ami szinte tökéletes lenne, de nem működik normálisan a video felvétel.
- Van ez a portolt SG V12 amiben még mindig nem lehet megadni az elsődleges simet.
- És ami a MIUI legnagyobb előnye lenne (a heti frissítés) az itt nincs.
Ráadásul mintha elfelejtették volna ezt a modellt, mert a v5 is vagy 3 hónapja jött már ki.
Ennek ellenére nem rossz készülék az árához képest.Ja és nekem az akkuval semmi problémám!!!
hevizms
"Jó a miui támogatás is." - Na pont ez hiányzik a többi Xiaomi készülékhez képest. -
kano
nagyúr
Na, kinek, hogy vált be a portolt SG V12? Nekem csak 1 hiányzik belőle, illetve 2:
1. Be lehessen állítani alapértelmezettnek egy kártyát;
2. 3G menjen a 2. kártyán is. -
-
-
kano
nagyúr
Igen, csak itt be tudsz menni reklamálni a Telenorba, tudsz tovább lépni. De tegyük fel kiküldöd Kínába és azt mondja a webshop, hogy sajnos ez javíthatatlan, de nem adom vissza a pénzed, mert nincs kedvem.
Mit tudsz csinálni? Semmit...
De ezt mindenki bevállalja, ha onnan rendel. -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2434 üzenetére
Megbízható bolt Xiaomi tekintetében.
-
kano
nagyúr
Szerintem ne romoljon aki ennyire nincs tisztában semmivel. Először olvasson, mert minden le van írva.
-
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #2143 üzenetére
De mi a biztosíték, hogy nem fizetsz erre még ÁFát? Azért mert a kicsi kínai odaírta, az még nem sokat jelent. Minden "biztos" verzió csak 99%-ig biztos.
Akkor már inkább befizetném az áfát. Jobban is jövök ki és legalább lesz róla egy igazolásom is (ha vissza kell küldeni). -
kano
nagyúr
Sőt hozzáteszem, hogy nekem is ez a típusszáma és az első ötben benne voltam akinek itt Hongmija volt.
Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy nem tudja a 3G-t. -
kano
nagyúr
válasz
Laza... #2083 üzenetére
Mielőtt azért rárakna egy TD-s romot azért bizonyosodjon meg arról, hogy tényleg TD-s. Mert ha WCDMA-sra feltesz egy TD-s romot azt annyira nem fogja szeretni és az általa leírt verziószám csak annyit jelent, hogy új verziós Hongmi (akár WCDMA-s).
overland
Várj, keresek.Az Ultimate romban van ilyen opció alapból, de mivel azt nem tudod feltenni, így az nem sokat ér.
Upd.: Szerintem ezzel is meg tudod nézni, hogy tudja-e a 900MHz/2100 MHz WCDMA hálózatot..
-
kano
nagyúr
válasz
overland #2075 üzenetére
Szerintem sem hamis..
Nézd meg, hogy milyen hálózatokat támogat (valamilyen prg. a Play-ból).
Simán lehet még akár WCDMA-s is. Egyszerűen új verziós a Hongmid. -
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2036 üzenetére
Teljes mentést kellene csinálni, ha mindenre fel akarsz készülni.
Cappa72 kolléga leírásaiban vannak ilyenek itt a logouton. -
kano
nagyúr
válasz
szoporiz #1882 üzenetére
Azért a Mi2S egy más kategória (snapi 600). Mondjuk nekem a Hongmi jobban bejön mint a Mi2S (de erre emlékezhetsz is a Mi2S topicjából). A Moto G mennyire volt fürge (az csak 1.2GHz-es, ha jól emlékszem)?
A 60-65k sok lenne, nekem azért ez a Hongmi lényegesen kevesebbe van... -
kano
nagyúr
válasz
Badboys #1878 üzenetére
Ugyan annyira prognosztizálják mint a kínai verziót. Kérdés, hogy a webshopok mennyiért fogják adni?
Most elmenne a telóm, de nem tudom, hogy érdemes-e eladnom (az az igazság, hogy nagyon szeretem). Viszont ha arra jobb lenne a fejlesztés MIUI szempontból, illetve egy kicsit gyorsabb lenne a teló akkor megérné a váltás.... -
kano
nagyúr
válasz
Laza... #1873 üzenetére
Már korábban is voltak róla infók.
[link]Nem tudom, hogy ez a Hongmi 1S jobb lehet-e mint a mostani Hongmink. Ha igen, akkor gyorsan el kellene passzolni a telót.
A Snapdragon azért jobban hangzik...
Banyu
A tárcsázót megnyitod és ott van olyan, hogy Beállítások->(TELEFON résznél) További beállítások->További beállítások->Majd kiválasztod a kártyát. -
kano
nagyúr
Kérdés, hogy ez az MSM6828 milyen lehet az MTK 6589T-hez viszonyítva?
Talált valaki összehasonlítást??
És persze az is kérdéses, hogy melyikre fognak jönni az update-ek inkább? -
kano
nagyúr
Van egy mai OTA frissítés is az Ultimate romra.
Ebben sem jó még a video felvétel hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest