Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
Gratula!!!
Kis infót szeretnék a tanultabbaktól kérni tárolókapacitás témában. A Hongmi ugye 1G/4G-s és vettem bele egy 32es kártyát. Így néz ki:
System Storage 1,14GB/2,11GB; SD Card 30,61GB/31,64GB és Phone Storage 199MB/822MB. Melyik micsoda tulajdonképpem? Az SD Cardot értemA többit mire használja a telefon? Lehet olyat csinálni, hogy change default memory, ekkor ujrindulás után a Phone Storage és az SD Card helyet cserél. Jó ez nekem, nem okoz gondot?
Próbáltam régebben app2sd-vel illetve más progikkal appokat áthelyezni az SD kártyára, de nem működött.
Előre is kösz. -
mclane_
aktív tag
Gratula előre is, meg majd utána is
.
kano: Nem tudom mennyire ismered a tasker nevű appot, szerintem nagyon hasznos akksi kímélő tud lenni. Nagyon jól időzíthetőek benne egyes feladatok, én pölö arra használtam, hogy 10 percenként 1,5 percre bekapcsoltam az adatforgalmat. Így viszonylag naprakészek voltak a leveleim, mégsem szívta folyton az akksit. Sajna a jelenlegi ROMmal nem hajlandó működni. Ha esetleg megvan neked és használod, megleshetnéd, hogy műxik-e? Vagy bárki más aki használja
-
mclane_
aktív tag
válasz
nemlehet #973 üzenetére
Ne lovagoljunk már ezen a témán...Mindenki rendelje ahonnan szimpatikus, csak figyeljen arra, hogy ne legyen hamis aztán kész, utána meg használja, örüljön neki. Szerintem mindegy, hogy 190ért vagy 210ért juttok hozzá, ne adj isten megvámolják, higyjétek el nem pénz érte, nagyon jó cuccot kaptok.
kano: az nem túl funny, ha a 3G állandóan be van kapcsolva, nekem úgy szívja az akksit mint a torkosborz.
-
mclane_
aktív tag
[link]
Érdekes, ez már a harmadik készülék Hongmi névvel, úgy látszik viszik mint a cukrot, és ezt meglovagolja a Xiaomi. -
-
mclane_
aktív tag
válasz
waveriderz #904 üzenetére
Nézz meg valamit esetleg. Mobile uncle tools fel, Engineer Mód, Engineer MTK, Telephony, Bandmode, SIM1 és ott mit látsz az UMTS Mode-nál mik vannak kipipálva? Ott csak TD van?
-
mclane_
aktív tag
Mi3-ra? Csak nem veszel egyet? Az nagy királyság telefon lehet, kár, hogy 1 SIMes
(#879) xhege: nem, MIUI heti frissítés van(ezek nem stabil verziók és Hongmira nincs), a Hongmi elvileg csak stabil kiadásokat kap a MIUIból korábbi infók szerint ez havonta fog érkezni.
(#881) hevizms
Nálam 3G elég sokat van bekapcsolva munka miatt, készítek majd screenshotot full feltöltés utáni használatról, de nálam 1,5-2napot bír átlagos használattal.
(#883) ÁrPi2
Az a srác nagyon korrekt, nekem a Hongmi-ban segített nagyon sokat a korai szopásokban, és az a G4es ROM tényleg jóvolt még tavaly is, csak zabálta az akksit. -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #870 üzenetére
Huh, merimobiles, budos kokler banda..
-
mclane_
aktív tag
Kamera téma: volt Jiayu G4em és most Hongmim van. Gyári ROMmal a G4 kamerája által készített képek rosszabbak mint a Hongmisok. A legjobb, legszebb képeket(röhögni fogtok) a G4 MIUI ROMmal készítette
.
Amúgy valóban, tapasztalatból mondom, hogy a Hongmi képei tényleg szebbek nappali normál fénynél a G4énél, sötétbe meg mindegyik gáz -
mclane_
aktív tag
válasz
nemlehet #789 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Kollégám vett egy Samsung Galaxy Grand Duos kemény 90 pénzért. Ha megnézitek hol van az a Hongmitól és lazán dupla annyiba kerül. Szerintem nincs miről beszélni
Majdnem teljesen elégedett vagyok vele, nem hinném, hogy itthon kapnék ennél jobbat. Így utólag, ha ugyanennyiért választhatnék Samsungot, Sonyt bármit, akkor is ezt venném.
Én is abból indultam ki, hogy jó a kínai telefon olcsó lesz, de azért nem lesz teljesen szar azért lehet majd kompromisszumokkal használni és a Jiayu G4től ezt is kaptam. Ezt vártam a Hongmi-tól is, de pozitívan csalódtam, mert ez egy teljesen korrekt jól összerakott munka(és egy 10essel olcsóbb volt mint a G4). Nincs olyan érzésem, hogy na van egy gagyi kínai telefonom, mert azért a környezetemben azért mindenki rácsodálkozik, hogy WTF ennyi pénzért ilyet?
Jó nyilván nem ez a világ legjobb telefonja, de számomra ezért az árért nagyon közel áll hozzá, és remélem a Xiaomi készít majd hasonló jól használható dual simest gyártani, hogy legyen majd mire cserélni
-
mclane_
aktív tag
Én azt használom még mindig, pár apró baki van benne. Kamera ritkán induláskor fagylalt, LED beállítás nem működik csak piros/kék/zöldre. Aztán nálam ennyi.
Jut eszembe, tegnap kipróbáltam a kikapcsolás utáni ébresztést, tesztre ment, gondoltam élesben is lássuk. Természetesen amikor kellett volna nem ébresztett, viszont bekapcsolt a telefon, kikapcsoltam az ébresztést, majd elment lockba, na és onnan nem bírtam kihozni, sok nyomogatás után feléledt a kijelsző, ujraindítás óta jó. Szóval nem győzött meg a dolog -
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #753 üzenetére
Így van, a Jiayu G4em kikapcsolt magától 23:00kor, bekapcsolt 6:15kor és ébresztett 6:25kor. MIUIban nem találtam ilyet se a Hongmin se a Mi2-n. Pedig szerintem nyerő funkció, kivéve a PINes problémát, mert abban az esetben, mint halottnak a csók. Amúgy viszont kényelmes, és energiatakarékos
-
mclane_
aktív tag
Éjszakára takarékra teszi magát, jó benne ez az energiagazdálkodós rész, báe jobb lenne, ha tudná azt, hogy előre beállított időpontban kikapcsolja magát, és ugyanúgy be is kapcsol egy másik időpontban.
Amúgy lehet hülye kérdés, de kikapcsolt állapotban ébreszt? Nem próbáltam még. -
mclane_
aktív tag
válasz
nemlehet #742 üzenetére
Egyetértek, de gondolom megoldják, hogy az androidos appok fussanak rajta, mint ahogy a Jolla tette, vagy az Ubuntu Touch fogja. Talán a Gizchina-n olvastam még tavaly ősszel erről egy írást.
Azt vettem észre, hogy kb 1 nap használat után szépen lassan megtelik a memóra, és a "söprés" után sem nagyon megy 300M fölé a a szabad, ha újraindítom 500-600M lesz. Nem probléma, csak érdekes..
-
mclane_
aktív tag
Korábban kérdezte valaki, de nem kapott választ emlékeim szerint. Aki frissített 5.0-ra legyen szíves megnézni, hogy van-e biztonsági központ illetve új naptár
. Kíváncsi vagyok, hol tart a 4.1.3hoz képest. Köszi
-
mclane_
aktív tag
Jó, sőt nagyon jó. Első olyan telőm amivel elégedett vagyok. Van a családban pár kínai( THL W100,Lenovo A820, Jiayu G4), mindegyiknél jobb(kivéve egy Xiaomi Mi2s-t
. Szerintem nem fogod megbánni(igaz ez a Huawei is elég pofás).
Jó látni, hogy egyre több embernek lesz ilyen telója. -
mclane_
aktív tag
Valoszinu en vagyok a balfasz, de valamiert a temakeresoben nem talalom/eltuntek a lockscreen temak, es a csngohangok/jelzohangok is. Nincs mar ilyen vagy csak uj helyre dugtak?
-
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70 #443 üzenetére
Hát nem azért ez az ebayes arc: Item location: Hong Kong. No akkor már nem mindegy honnan rendeled?
-
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70 #440 üzenetére
Jól össze van rakva, nem nyikorog sehol, a keret szerintem végig fekete műanyag nem festett. Nem kopik.
Annyi pénzért Kínából is tudsz rendelni tuti eredetit(plusz szállítás, meg esetleg vám) -
mclane_
aktív tag
Nem túl jó hír, illetve valahol jó, valahol nem, mert ez azt jelenti, hogy nem foglalkoznak vele, mert nem túl nagy a közönsége a telefonnak. Jó mert a stabil mindig jobb
.
A stabil multilangok kiadási ütemezése, hogy fog kinézni? updater app-al lehet majd frissíteni?Ha esetleg ezekről is lesz infód, megköszönném, ha beírnád.
-
mclane_
aktív tag
Ne értsd félre, más Xiaomi telefonoknál az updater appal történő frissítés nagyon jól működik. A Hongmi más tészta, látszik, hogy erre a platformra még nem annyira kész a MIUI, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül orvosolják ezt is. Ez ne tartson vissza, mert a régebbi ROMokkal is nagyon jól használható a készülék.
-
mclane_
aktív tag
Jól érzékelem, hogy nem lehet appokat SD-re pakolni?
-
mclane_
aktív tag
Belekült ebbe a 12.13as ROMbe egy security progicsomag amiben a Battery résznél egész jó opciók vannak, pl estére, "takarékra" lehet tenni a telót autómatikusan előre beállított időzítő szerint, kb 10-13órával többet prognosztizál a szoftver töltés nélkül. Normál használat közben, telefonzárás után X idővel kigyomlál minden futó progit a memóriából. Szóval hasznos kis cucc ez is.Valahogy a 3G is "stabilabbnak" tűnik ezzel a ROMal.
-
mclane_
aktív tag
Hát azért ez jobb mint az előző verziós(hívás végre jó). Ez meg csak kicsit zavaró. Az utolsó stabbilal sokkal többet szívtam mint ezzel
. Milyen gyakran jönnek a stabil verziók? Ja és de jó lenne végre, ha lehetne frissíteni updater appal....
Most vettem észre, hogy a Hongmi notification LEDje is tudja ezt a sok színt csak a menü fagy le állandóan. ... -
mclane_
aktív tag
Használ valaki Taskert? 12.13as ROMmal nem hajlandó működni, pedig a legkirályabb app...
-
mclane_
aktív tag
Viszont végre lehet választani hívásnál SIMet
Csakhogy bekerült. Természetesen csak recoveryből megy az updated, és ja ilyenkor bukó, újra kell pakolni, azért remélem megkapjuk mi is az updatert rendesen.
Ez a harmadik ROM, a LED beállítás mindig is force closed-os, ha olyan színt választok amit nem tud, nem is értem miért nem veszik ki belőle őket.
Rádió szintén feltűnt, wakelockot nem néztem, gondolom ugyan ez lesz, kamera hang hiányának örülök, csak idegesített.
Ezt minden héten tuti nem csinálom meg, majd ha jön valami tényleg értelmesebb frissítés, ez így macera, főleg úgy, hogy előte egy mi2st frissítettem... -
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
Kérdés: Dobtam a telóba egy 32GBs SD-t, a fényképező a képeket már erre menti, viszont a fényképezőnél ha oldalra lépek akkor elvileg az előzőleg készült képet kéne mutatnia, de nem teszi, hanem a "régi", azaz az előző helyre mentett képeket nyitja meg. Ezt merre lehet átállítani? Idegesítő, hogy meg kell nyitni hozzá a galériát. Kösz.Üdv,
mc -
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #349 üzenetére
Gondoltam rá én is. Megkérdeztem, hogy van-e esély arra, hogy ezek az apró fixek esetleg Hongmi ROMokba is bekerüljenek.
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #347 üzenetére
Parancsolj
:
[link]
Mobileuncle Toolsal nálam nem működött, ahogy írtam nem lehetett kiválasztani Only WCDMA-t, de szerintem nem csak ez volt a gond, mert amikor az xshortcutot futtattam, a SIM2őn volt engedélyezve a 3G...a shortcut után felugró kis menüben engedélyeztem a SIM1en a 3G-t, beállítottam WCDMA only-ra, és más száguld is. Aztán áttettem azért GMS/WCDMA(WCDMA preferredre) azért nincs mindenhol 3G.
Majd írd be, hogy sikerült-e. -
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #345 üzenetére
Szívesen. Nálam előjött egy új probléma az előző megoldása miatt: SIM1 nem volt hajlandó 3Gre csak EDGE ment rajta...Ugyan ezen a fórumon segítettek ezt is megoldani. Ha nálad is fennáll a probléma szólj és belinkelem a threadet.
Azért vannak apróbb bosszantó hibái a Hongminak, de eddig nem volt olyan amiben ne tudtak volna segíteni, félelmetesen jó a support....Ezek ellenére is tudom ajánlani -
mclane_
aktív tag
Nos az en.miui.com Bugs topikba beírtam, adtak egy tippet, kis mókolással működik.
[link]
Szóval most okés a dolog, nem tudom, hogy véletlenül lett-e jó, és a következő bootolásnál is jó lesz-e?
Attól függetlenül, hogy maga a telefon nagyon jó és a MIUI is egy egészen jó rendszer, a dual SIM megoldása kicsit hányaveti, a PIN kódokkal együtt. Remélem lesz igény ezek javítására, és nem tántorítja el őket, hogy legyen még dual SIMes Xiaomi teló. -
mclane_
aktív tag
Szia!
Ez nem jó. Akkor tudod ezt kiválasztani, ha a Recents nél(előző hívások) beírod kézzel a számot, vagy a korábban hívott számot tárcsázod újra, ott igen van lehetőség SIMet választani, de mivan, ha új kontaktot akarsz hívni.. De ez egyáltalán nem jó, szerintem a többség nem így telefonál. Lépj el egyet jobbra a Contats-ra, válassz ki egy kontaktot, megnyílik a profil oldala, a legelső a hívás, és próbáld hívni a SIM2ről, nem fog menni itt nem tudod kiválasztani. Én általában innen indítok hívást. Vagy tedd ki gyorshívásként a homescreenre a kontaktot, és próbáld hívni, itt is csak SIM1 fog tárcsázni, nincs választás....Szóval amit beírtál működik, csak nagyon nem jó. A kettes számú képen hiányzik az a menü ahol a Default SIMet ki tudod választani hívásra és adatkapcsolatra is. Alapban ez benne van az Androidban(előző telefonomban benne volt, szépen működött). -
mclane_
aktív tag
Ha kikapcsolod mobilnetet, wifit? Bár igazából hozzászólni érdemben nem tudok
Viszont, hadd kérdezzem már meg, hogy akinek gyári ROM van rajta, azon lehet a Default SIMet választani? Lehet a multilangból marad ki? Akkor felpakolom az official ROMot... Vagy én vagyok teljesen sík hülye, vagy ez egy elég komoly hiányosság...
-
mclane_
aktív tag
Kicsit most leszopatott, nem tudom kiválasztani, hogy melyik SIMről indítsa a hívást, fel sem ajánlja . Emlékeim szerint Adroidban állítható, hogy melyik legyen a default SIM hívásokhoz, ebben nem találom a menüt sem. Hol tudom ezt beállítani?
-
mclane_
aktív tag
Igen, teljesen jól működik, és gyors is.
Pár idegesítő dolog:
1. SIM unlock bekapcsoláskor, csak ez első SIMet dobja fel a másodikat nem...
2. Szabad memória: újraindításkor 600M, 4-5 nap után max. 280M(nem nem zavarja a használhatóságot), és ugye van egy gyári alkalmazás amivel be lehet zárni alkalmazásokat, ha egymás után 3szor használom minden alkalommal tud még felszabadítani memóriát, annak ellenére, hogy nem zár be semmi. -
mclane_
aktív tag
Hallo!
Nálam 3.11.29 multilang van, semmi gondom nincs a felvétellel.Más téma: most vettem bele egy diginetes SIMet, de nem akar működni, APNt beállítottam mégsem megy. Használja valaki hasonló módon? És működik?
Megoldódott, reboot nem segített, kivettem a kártyát, visszatettem és jó lett. -
mclane_
aktív tag
u0_a75@android:/ $ cat /proc/dumchar_info
Part_Name Size StartAddr Type MapTo
preloader 0x0000000000600000 0x0000000000000000 2 /dev/misc-sd
mbr 0x0000000000080000 0x0000000000000000 2 /dev/block/mmcblk0
ebr1 0x0000000000080000 0x0000000000080000 2 /dev/block/mmcblk0p1
pmt 0x0000000000400000 0x0000000000100000 2 /dev/block/mmcblk0
pro_info 0x0000000000300000 0x0000000000500000 2 /dev/block/mmcblk0
nvram 0x0000000000500000 0x0000000000800000 2 /dev/block/mmcblk0
protect_f 0x0000000000a00000 0x0000000000d00000 2 /dev/block/mmcblk0p2
protect_s 0x0000000000a00000 0x0000000001700000 2 /dev/block/mmcblk0p3
seccfg 0x0000000000020000 0x0000000002100000 2 /dev/block/mmcblk0
uboot 0x0000000000060000 0x0000000002120000 2 /dev/block/mmcblk0
bootimg 0x0000000000600000 0x0000000002180000 2 /dev/block/mmcblk0
recovery 0x0000000000600000 0x0000000002780000 2 /dev/block/mmcblk0
sec_ro 0x0000000000600000 0x0000000002d80000 2 /dev/block/mmcblk0p4
misc 0x0000000000080000 0x0000000003380000 2 /dev/block/mmcblk0
logo 0x0000000000300000 0x0000000003400000 2 /dev/block/mmcblk0
ebr2 0x0000000000080000 0x0000000003700000 2 /dev/block/mmcblk0
expdb 0x0000000000a00000 0x0000000003780000 2 /dev/block/mmcblk0
android 0x0000000028a00000 0x0000000004180000 2 /dev/block/mmcblk0p5
cache 0x0000000007e00000 0x000000002cb80000 2 /dev/block/mmcblk0p6
usrdata 0x0000000080000000 0x0000000034980000 2 /dev/block/mmcblk0p7
fat 0x0000000033000000 0x00000000b4980000 2 /dev/block/mmcblk0p8
bmtpool 0x0000000001500000 0x00000000ff9f00a8 2 /dev/block/mmcblk0
Part_Nameartition name you should open;
Size:size of partition
StartAddr:Start Address of partition;
Type:Type of partition(MTD=1,EMMC=2)
MapTo:actual device you operate
u0_a75@android:/ $ -
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #253 üzenetére
Detto. Meg talán először ezzel így elégedett is vagyok
.
-
mclane_
aktív tag
Nem tűnt fel. VIszont a GPS brutális. Volt MTKs telóm a Jiayu G4 és szívtam vele, 2-3perc alatt talált jelet AGPSsel, és akkor is alig látott műholdat. Ez a kis csoda pár másodperc alatt 13-14et talált a szoba ablakában ahol a Jiayu nem is látott egyet sem. Hihetetlen. Sokan fanyalognak az ára miatt a Dual SIMes topikba, de ég és föld a különbség a Hongmi és a G4 között, és árban is jobb. Részemről bestbuy volt, és hivatalosan is Xiaomi fannak érzem magam
)
Feltettem az instrukciók alapján a 11.29es multilangot. Különbség nincs, de legalább ezt is meg tudom csinálni. Az official ROMot is ugyanezzel a módszerrel tudom feltenni?
-
mclane_
aktív tag
Szia Vagyula!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit és hogyan kell feltennem a Hongmira ahhoz, hogy az eredeti gyári ROM legyen rajta ami OTA tud frissülni. Nekem nem kell a multilang ROM, úgyis angolul használom, és nekem egyszerűbb ha nem kell kézzel frissíteni, hanem megcsinálja magának. Előre is köszi. -
mclane_
aktív tag
Na megjött a teló nekem is. Nagyon jó, jobban tetszik mint a Jiayu G4esem anno. Az a hibája még indig megvan, hogy ha a SIM2be van csak kártya akkor bekapcsoláskor a SIM1hez is ér kódot, de mivel az üres így nem is lehet előre jutni, csak ha a SIM1be teszem át a kártyát. Mindegy ez nem lényeg. Csakkoltam mkor megjött, eredeti, de tuti, hogy mókoltak rajta, ugye ez egyértelmű nekem a multilang ROM miatt, meg benne volt az akksi, igaz kontakt nem volt mert ott takart a fólia. Sebaj. Kijelző képe nagyon szép, notification LED színválasztásnál a Settings kifagy
Méretre nem vészes, viszont súlyra elég komolyra sikerült. Egyelőre ennyi.
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #215 üzenetére
Status Bar > Toggles > Screenshot ?
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #208 üzenetére
Úgy tudom, hogy a multilang ROM is frissül, de erre vagyula tud majd válaszolni, ha erre jár(ő követte el a magyarítást, ha jól emlékszem). Vicces, én is az után rendeltem meg, hogy kézbe fogtam egy HTC One-t
és nem tűnt vészesnek a mérete, a korábbi Jiayu G4emhez képest max 3-4mm-el nagyobb. Mondjuk amit én telefon méreten nézek az nem is annyira a kijelző méret, vagy a telefon mérete, hanem a telefon és a kijelző aránya, pl. Galaxy S4 ugyanekkra 5"os kijelzővel, kicsit zavarnak a kihasználatlan helyek. Szóval kíváncsi leszek kézben tartva mennyire lesz zavaró. Esztétikailag ugyanezt a HTC szépen megcsinálta a One-nál(ugyan az a teló, kijelző méret), azzal, hogy megtörte fent is, len is egy kávával ez egészet, és ettől nagyon szép lett. Jól látom, az aláírásodban, hogy One mellé vetted a Rizsát? Leginákább engem az akkuidő érdekelne, de nyugodtan írd le a véleményedet tapasztalataidat, azoknak akik esetleg még csak gondolkodnak a vásárláson.
-
mclane_
aktív tag
Olvastam reggel is indulás előtt, csak nem volt már időm visszaírni
. Tied kb. a második készülék, nagyjából enyém lesz a harmadik(ma adták fel a csomagot).Nézegettem a képeket, kicsit sötétek, nem nagyon látszik a teló, viszont kicsinek tűnik, lehet azért mert jó nagy lapát kezed van?
Szóval a GPS a szokásos MTK-s GPS, a pár jó pont mellé akkor szedett ma össze nálad jópár mínuszt is. Az akksi használat akkor annyira akkor nem is rossz. Nyugodtan írd le a további benyomásaidat, észrevételeidet, én tuti elolvasom
-
mclane_
aktív tag
Gratula, várom én is a teszted, örülök, hogy ilyen jókat írsz róla, várom már az enyémet. Kíváncsi leszek a GPS-re, azt írják, hogy kifogástalan.
Nézd meg majd azt is légy szíves, hogy mennyi szabadmemóriád van mondjuk bekapcs után. Jiayu G4en próbáltam, az 1GB-ből átlag 100-200M maradt szabadon, bár nem befolyásolt ez semmit, csak érdekesség képpen vagyok rá kíváncsi.Nagyon jó témákat lehet letölteni a MIUIandroidról, és nagyon jópofán van megoldva, creditbe kerül a letöltés, creditet pedig fórumhozzászólások után kapsz(pölö, zsír téma
. Ugyanez a lockscreen téma is, bár a gyárihoz hasonlóan jól használhatót én nem találtam.
Ez a DHLes történet elszomorít, sajna enyém is azzal jön, de mondjuk én úgy is álltam hozzá, hogy lesz vám, de akkor erre a részére figyelni fogok
.
-
mclane_
aktív tag
Durva!
Akkor erre elvileg jó az a link amit másoltam. Csak remélni merem, hogy a Gizchina az oldalán csak megbízható oldalakat reklámoz és ajánl. Az Mi3-nak is megvannak már a koppintásai, bár azt azt hiszem úgy is hirdetik. Első dolgom lesz ezeket megnézni, ha megjön(ha megjön. Szerencsére Paypallal fizettem.
Viszont, ez Spemall-os már tartalmazza a magyar nyelvet, akkor gondolom ők tették fel rá a Multilang MIUIt aminek azért annyira nem örülök. Érzésem szerint gyárilag a magyart nem tartalmazza. -
mclane_
aktív tag
Megrendeltem spemalltól, kuponnal 220dodó volt. Teljesen egyet szoktam érteni a megfelelő témát a megfelelő topikban dolgokkal, de nagyon nem pörög ez a topik szerintem 1-2 ilyen hozzászólás elfér.
Elvileg DHLel jön a shipping nem free 18 dollár, csak két opció van minimális különbséggel, de szerintem kb. itt a legjobb az ár. Remélem megbízható oldal, ha mér a gizchine ajánlgatja -
mclane_
aktív tag
válasz
franky80 #137 üzenetére
Szia!
Csatlakozom az előző kérdezőhöz én is: honnét rendelted?
Nagyon kíváncsi lennék, majd egy kis leírásra, hogy mi a véleményed, tapasztalatod a telóról.
Közben eszembe jutott valami, van benne státusz led olvasatlan üzenetre, nem fogadott hívásra, stb..?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged