- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Nekem tetszik a kinézete, be is rendeltem. Idegesít, hogy a miband 2-őn az érintőgomb nem működik sokszor (mondjuk ez lehet az én hibám is, mert sós vízben is használtam párszor), és ha elnyomom az időt, akkor körbe kell menni újból 6 darab képernyőn, mire visszaugrik az óra, ha el nem nyomom ismét. A szíjak sem jönnek be. Az én eredetim is hasonlóan szétjött, vettem helyette fémet, abban lötyögött az óra, élőben nem is nézett ki annyira jól, mint képen. Rendeltem camouflaget, amiről rögtön lekopott a festék, majd jött egy utángyártott, ami elszakadt a lyuknál, ahol átdugod a szíjat. Mondjuk gondoltam, hogy nem túl erős ott. Gyakran nézegetem az időjárást, ami jól jön cornál, valamint az is nagyon tetszik, hogy egy képernyőn több info van, akár vizuálisan megjelenítve, archív adatokhoz hasonlítva, mert számomra kényelmetlen mindig körbenyomkodni a képernyőkön, pláne, hogy nem is mindig működik az érintőgomb. Egyébként az üzenetek megjelenítése is sokkal jobb coron szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest