- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #297 üzenetére
Számtalan nem hozzáértő nem tudja hogyan kell bekapcsolni ezt.
Mert alapból csak a tárkódolás van bekapcsolva.De légyszíves link-elj már erről 1-et.
-
válasz
aprokaroka87 #294 üzenetére
szerintem is... anno a samsung újraaktiválás tiltása jobban működött...
-
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #293 üzenetére
Mivel kerülöd meg?
Abba pillanatban, hogy net-et kap.telo végleg lezárható és tégla csinálható belőle.Ha arra gondolsz, hogy fel flash -elsz egy üres ROM-ot.
Azzal egyből kizárod magad, mert első induláskor kéri a feloldó kódot.Macka
Most üveg van fent, mert volt kéznél, de ha lesz időm rá, akkor hidrogél fóliát felrakom, mert annak jobb a tapintása.
-
Macka
veterán
Szerintetek üvegfóliát vagy hidrogél fóliát érdemesebb a telefonra tenni?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #293 üzenetére
Mondjuk szerintem a Google Frp egyébként is rosszul van kitalálva.
-
Nem mint ha sok jelentőssége lenne, a Google FRP is megbukott, mert megkerülhető
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #291 üzenetére
Mitől lenne tré?
Mert nem bízik benned, hogy nem elloptad a készüléket, s ezzel haszont szerez.
Mind adat, vagy magával a készülékkel. -
Nagyon tré a gyártó részéről, hogy 168órát kell várni a bootloader feloldásra
-
-
-
smobika
tag
válasz
st3v3np3t3r #283 üzenetére
Szia! Azt én is néztem, hogy a 14-be a biztonsági patch alacsonyabb szintű, és tényleg lehet ez okozza a problémát az ellenőrzéskor, ezért nem engedi feltenni, akkor várjuk a következő updatet
-
-
-
-
BoB
veterán
válasz
st3v3np3t3r #270 üzenetére
Teljesen mindegy mivel próbálsz védekezni, nem a hivatalos úton raktál fel valamit. Majd akkor hibáztasd a gyártót, ha a beépített frissítőjük csesz el valamit.
-
-
BoB
veterán
válasz
st3v3np3t3r #268 üzenetére
Jött értesítés a telefonodra hogy frissítés elérhető? Ja hogy te raktál fel valami kiszivárgott ROM-ot amit még nem akartak kiadni. Aztán persze a gyártó a hibás
-
-
BoB
veterán
válasz
st3v3np3t3r #262 üzenetére
Semmit sem szúrtak el, ha valaki itt valamit elszúrt az a user.
-
kigyi_23
addikt
Nekem csupán a nincs elérhető frissítés jutott, de nem is baj tesztelje inkább más
-
13.0.13.0 alatt màsnàl is túl àttetsző lett az irànyítópult?
-
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #262 üzenetére
És smobika
Valószínű kiment a előző verzióra, de valójában vissza lett vonva a verzió.
Ők lettek éles teszetlők. -
-
GrimMan
csendes tag
Háát én alaposan nyúztam mindkettőt. Meg nyúztam mi a2, mi a3-tól szinte az összeset, amelyik megtetszett. Egyedül a Mi 8 Explorer Edition az, amit a Xiaomik közül megtartottam a gyűjteményemben. Szerintem a 12t pro-nak is lesz új gazdája egy év múlva
, de nekem ez egy kifejezetten kellemes teló. A 10t pro-m mellől legutoljára a 12 pro búcsúzott ?érdemei? elismerése mellett
.
A 10t pro-val szemben nálam simán nyert az ifjonc. Nem csúszik, könnyebb, meg se nyekken ha megcsavarom, és nincs tele porral a kamera körül (mert pontos az illesztés- nincs rés). Eddig ez a második kedvenc xiamiautelóm, bár a hangerő megdolgoztatott, és akksiban is gyengébb (5-10%- al karcsúbb üzemidő) dualsim, 5G mellett, de figyelembe véve az always on display, és a sokkal nagyobbra állított (mert a 12t pro-n sokkal nagyobb van
) fényerőt, a 100 %-osan működő közelségérzékelőt (mert a 12t Pro-n van), a mindíg megbízható adaptív fényerőt (egy- két óra alatt megtanulta a gazdit!), én nem sírom vissza a 10t pro-mat. Bitang vas az ma is, nálam hibáival együtt levert két "jobb", újabb, drágább tesót.
Messze nem hibátlan az újoncom sem, de nekem egy valami hiányzik a kompromisszumos széles- és a khm mikro-makro kamerákat szerencsére feledtető főkamerának köszönhetően: az Android One.
Persze az én véleményem is csak egy vélemény a sok, világunkat "benépesítő" közül.
PS:
Elfogultsággal ne vádoljatok:
Családon belül iZé 14 pro max, és Fold is kínoz. Nálunk a csajok ilyen sznobok.
-
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #253 üzenetére
Csak azok, amik fel van hozzá fejlesztve.
-
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #251 üzenetére
Mert csak android 9-ig működött az app.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma 200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest