- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #251 üzenetére
Mert csak android 9-ig működött az app.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #253 üzenetére
Csak azok, amik fel van hozzá fejlesztve.
-
válasz darvinya #254 üzenetére
eddig 4et próbàltam, egyik sem csinàlja azt amit beállítok... hozzàteszem, root fejeltős dolog...
nekem ami első körben kène,azaz, hogy ha elindítok egy beàllított appot, akkor vàltson át akkukímélő üzemmódra, ha kilépek, kapcsolja ki.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
GrimMan
csendes tag
Háát én alaposan nyúztam mindkettőt. Meg nyúztam mi a2, mi a3-tól szinte az összeset, amelyik megtetszett. Egyedül a Mi 8 Explorer Edition az, amit a Xiaomik közül megtartottam a gyűjteményemben. Szerintem a 12t pro-nak is lesz új gazdája egy év múlva , de nekem ez egy kifejezetten kellemes teló. A 10t pro-m mellől legutoljára a 12 pro búcsúzott ?érdemei? elismerése mellett .
A 10t pro-val szemben nálam simán nyert az ifjonc. Nem csúszik, könnyebb, meg se nyekken ha megcsavarom, és nincs tele porral a kamera körül (mert pontos az illesztés- nincs rés). Eddig ez a második kedvenc xiamiau telóm, bár a hangerő megdolgoztatott, és akksiban is gyengébb (5-10%- al karcsúbb üzemidő) dualsim, 5G mellett, de figyelembe véve az always on display, és a sokkal nagyobbra állított (mert a 12t pro-n sokkal nagyobb van ) fényerőt, a 100 %-osan működő közelségérzékelőt (mert a 12t Pro-n van), a mindíg megbízható adaptív fényerőt (egy- két óra alatt megtanulta a gazdit!), én nem sírom vissza a 10t pro-mat. Bitang vas az ma is, nálam hibáival együtt levert két "jobb", újabb, drágább tesót.
Messze nem hibátlan az újoncom sem, de nekem egy valami hiányzik a kompromisszumos széles- és a khm mikro-makro kamerákat szerencsére feledtető főkamerának köszönhetően: az Android One.
Persze az én véleményem is csak egy vélemény a sok, világunkat "benépesítő" közül.
PS:
Elfogultsággal ne vádoljatok:
Családon belül iZé 14 pro max, és Fold is kínoz. Nálunk a csajok ilyen sznobok .[ Szerkesztve ]
Discere non est vitiosum, sed ignorare. (Muret)
-
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #262 üzenetére
És smobika
Valószínű kiment a előző verzióra, de valójában vissza lett vonva a verzió.
Ők lettek éles teszetlők.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
13.0.13.0 alatt màsnàl is túl àttetsző lett az irànyítópult?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
kigyi_23
addikt
Nekem csupán a nincs elérhető frissítés jutott, de nem is baj tesztelje inkább más
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
BoB
veterán
válasz st3v3np3t3r #262 üzenetére
Semmit sem szúrtak el, ha valaki itt valamit elszúrt az a user.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
-
BoB
veterán
válasz st3v3np3t3r #268 üzenetére
Jött értesítés a telefonodra hogy frissítés elérhető? Ja hogy te raktál fel valami kiszivárgott ROM-ot amit még nem akartak kiadni. Aztán persze a gyártó a hibás
[ Szerkesztve ]
-
-
BoB
veterán
válasz st3v3np3t3r #270 üzenetére
Teljesen mindegy mivel próbálsz védekezni, nem a hivatalos úton raktál fel valamit. Majd akkor hibáztasd a gyártót, ha a beépített frissítőjük csesz el valamit.
-
-
-
-
smobika
tag
válasz st3v3np3t3r #283 üzenetére
Szia! Azt én is néztem, hogy a 14-be a biztonsági patch alacsonyabb szintű, és tényleg lehet ez okozza a problémát az ellenőrzéskor, ezért nem engedi feltenni, akkor várjuk a következő updatet
-
-
kigyi_23
addikt
Nekem is csak tegnap délután jelezte délelőtt megnéztem még nem volt semmi pedig 8-án adták ki, de hát az OTA már csak ilyen. Sorba nyomják ki így nem rokkannak bele a szervereik sem. És egy esetleges hiba esetén kevesebb készüléket érint a probléma
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Nagyon tré a gyártó részéről, hogy 168órát kell várni a bootloader feloldásra
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #291 üzenetére
Mitől lenne tré?
Mert nem bízik benned, hogy nem elloptad a készüléket, s ezzel haszont szerez.
Mind adat, vagy magával a készülékkel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Nem mint ha sok jelentőssége lenne, a Google FRP is megbukott, mert megkerülhető
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #293 üzenetére
Mondjuk szerintem a Google Frp egyébként is rosszul van kitalálva.
-
Macka
veterán
Szerintetek üvegfóliát vagy hidrogél fóliát érdemesebb a telefonra tenni?
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #293 üzenetére
Mivel kerülöd meg?
Abba pillanatban, hogy net-et kap.telo végleg lezárható és tégla csinálható belőle.Ha arra gondolsz, hogy fel flash -elsz egy üres ROM-ot.
Azzal egyből kizárod magad, mert első induláskor kéri a feloldó kódot.Macka
Most üveg van fent, mert volt kéznél, de ha lesz időm rá, akkor hidrogél fóliát felrakom, mert annak jobb a tapintása.
-
-
válasz aprokaroka87 #294 üzenetére
szerintem is... anno a samsung újraaktiválás tiltása jobban működött...
-
darvinya
titán
válasz st3v3np3t3r #297 üzenetére
Számtalan nem hozzáértő nem tudja hogyan kell bekapcsolni ezt.
Mert alapból csak a tárkódolás van bekapcsolva.De légyszíves link-elj már erről 1-et.
-
válasz darvinya #299 üzenetére
Publikusba nem teszem ki, anno párat kipróbáltam, és működtek, sőt a samsungnak az újraaktiválás tiltásában is volt egy kiskapu,amit jeleztem és javították.. de ezt az újraaktiválás tiltást szerintem már kivették
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.