- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
Ez jó. Hozunk Neked 2 tesztet is, és mindegyikbe belekötsz, hogy az egyik ezért nem jó, a másik meg azért.
Te most komolyan véded a saját elképzelésedet, és megpróbálsz rá egy sablont találni (vagyis keresel egy játékot egy speciális beállítás mellett, hogy igaz lehessen az állításod), ahelyett, hogy elfogadnád azt, amit látni?De mindegy is. Ha Te nem érzed úgy, hogy a 4770 CF kevesebb fogyasztással, kisebb hőtermelés mellett, kisebb árral nem hoz legalább olyan teljesítményt, mint a 4890 (vagyis rosszabb megoldás lenne); akkor élj úgy, én nem akarlak a hitedben megakadályozni. Ja, és bocs, hogy hozzászóltam.
-
Dyno
veterán
4770-nel való tapasztalatodra írtam, 3850-nel CF-be is,4850-nel 4870-nel volt már nekem is tapasztalatom, de én most nem ezekről beszéltem, és ha megnézed a tomos tesztet láthatod hogy elég jól kijön a CF......de nem tudom most mit pumpálod itt magad, volt egy feltevés a CF-ről emg páran írtuk hogy nem rossz, erre jössz te és jó formán elküldesz mindenkit oda.....mert hogy neked mennyi tapasztalatod volt már, de nem a 4770-nel, mi meg erről beszéltünk, de sebaj.
-
Dyno
veterán
Hát mindenkinek van véleménye, de nem tapasztalata
egyenlőre teszteket amiket néztem jobb a 4890-nél ami még drágább is mint a 2 darab 4770, engem meggyőzött a teljesítménye, de hogy nekem ebből lesz-e CF-em azt kétlem, procim is édes kevés hozzá amx 3,5GHz-t tudok belőle kihozni, max lesz egy darab 4770-em, bár a 4870 a szimpi nekem főleg a ref. hűtője miatt, bár azért a 4770-ből remélem a HIS hozza az ICQ4-es verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest