- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
Ez jó. Hozunk Neked 2 tesztet is, és mindegyikbe belekötsz, hogy az egyik ezért nem jó, a másik meg azért.
Te most komolyan véded a saját elképzelésedet, és megpróbálsz rá egy sablont találni (vagyis keresel egy játékot egy speciális beállítás mellett, hogy igaz lehessen az állításod), ahelyett, hogy elfogadnád azt, amit látni?De mindegy is. Ha Te nem érzed úgy, hogy a 4770 CF kevesebb fogyasztással, kisebb hőtermelés mellett, kisebb árral nem hoz legalább olyan teljesítményt, mint a 4890 (vagyis rosszabb megoldás lenne); akkor élj úgy, én nem akarlak a hitedben megakadályozni. Ja, és bocs, hogy hozzászóltam.
-
Dyno
veterán
4770-nel való tapasztalatodra írtam, 3850-nel CF-be is,4850-nel 4870-nel volt már nekem is tapasztalatom, de én most nem ezekről beszéltem, és ha megnézed a tomos tesztet láthatod hogy elég jól kijön a CF......de nem tudom most mit pumpálod itt magad, volt egy feltevés a CF-ről emg páran írtuk hogy nem rossz, erre jössz te és jó formán elküldesz mindenkit oda.....mert hogy neked mennyi tapasztalatod volt már, de nem a 4770-nel, mi meg erről beszéltünk, de sebaj.
-
Dyno
veterán
Hát mindenkinek van véleménye, de nem tapasztalata
egyenlőre teszteket amiket néztem jobb a 4890-nél ami még drágább is mint a 2 darab 4770, engem meggyőzött a teljesítménye, de hogy nekem ebből lesz-e CF-em azt kétlem, procim is édes kevés hozzá amx 3,5GHz-t tudok belőle kihozni, max lesz egy darab 4770-em, bár a 4870 a szimpi nekem főleg a ref. hűtője miatt, bár azért a 4770-ből remélem a HIS hozza az ICQ4-es verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest