Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
wwenigma #239 üzenetére
igen sajnos a fogyasztós tanácsadó is ezt mondta....védve van a szutyok markt....max a gvh tud rájukcsapni.....nekem mondjuk már az is elégtétel lenne ha kapnának egy jó kis büntit ..csak ne ússzák meg szárazon a büdös mocskos tetű banda....(már bocsánat) ."Tájékoztatjuk, hogy amennyiben ez az egész országra kiterjedő üzleti magatartásnak tűnik, úgy a Gazdasági Versenyhivatal (www.gvh.hu) az illetékes az eljárásra."
ui : Amennyiben a termék kifizetése megtörtént, a kereskedő köteles haladéktalanul visszafizetni Önnek az átutalt összeget.
a haladéktalanul az, az én olvasatomban nem 30 nap....
-
SUPREME7
őstag
válasz
wwenigma #239 üzenetére
Én megértem a problémád, de akkor is védve vannak sajnos, mert csak a rendelés tényéről kaptál mailt, de a kifizetést saját elhatározásból csináltad mielőtt feldolgozták volna a rendelésed. Ez egy opcionális lehetőség.
Ha korrektek lennének, azok akiknek a pénzén ülnek saját hibájukból, azoknak dobnának valami kuupont, kedvezményt vagy valamit. Hiszen van tranzakciós díj sok esetben, meg ugye nem rendelkezel a saját pénzeddel, már ez eleve bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest