- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
válasz
#54625216 #124 üzenetére
"ha elfogadhatóan fut Intelen is, akkor mehet a fícsör,"
"2020-as iPad Pro-n X fícsör nem fut olyan jól,"
Itt az ellentmondás. Azt kommunikálta az Apple is, hogy elfut a funkció az iPad Pro-n, csak nem olyan fancy, mint M1 alatt, ezért a felhasználó élmény, meg bal-bla-bla....
Erre Inteles gyengébb Macen is "elfut", de ott maradhat. Értem. -
talamasca
senior tag
válasz
#54625216 #122 üzenetére
Így van, árul inteles gépeket. És olyan is megkapja a MacOS Ventura-t és vele a Stage Manager-t, mint pl. a 2017-es 12"-s MacBook. Na, kérdem én, hogy ebben hol a logika? Erősebb a 2020-as iPad Pro, mégsem kapja meg...
A másik dolog az ablakkezelés... Tényleg?
Nem képes erőben legalább arra, hogy ne 4:3-ban tükrözze a képet egy külső monitorra???Értem az Apple válaszát. Tesztelték és nem adja azt az élményt. Igen, 6K-s kijelzőn, 8 megnyitott alkalmazással. És akkor már mindent el kell venni? Sok embernek már esetenként 2K felbontás is elég lenne, max 4 megnyitott alkalmazással.
-
talamasca
senior tag
válasz
#54625216 #120 üzenetére
Igazad van sok mindenben. De az ablakok menedzselése és külső kijelzők normális kezelése azért nem hiszem, hogy meghaladja a 2020-as Pro modell hardverét, de talán még a 2018-t sem. Ráadásul EGY generációval ezelőtti modellekről beszélünk.
Mint korábban írtam, nem véletlen volt visszaesés az iPad Pro-k eladásaiban. A komplett tech szakma várta, hogy ha már megkülönböztetnek sima, Air és Pro tableteket, akkor az valahol az alkalmazások vagy az iPad OS működésében is megjelenik. Amikor pedig belekerült az M1, akkor már egyértelmű elvárás volt. Aztán jött a pofon: Pro alkalmazások nem jöttek, most meg még az ablakok kezelésével is megy a bénázás.
Nem véletlen, hogy inkább választották az M1-es Air-t a vásárlók.Igen, szokták mondani, hogy ne a jövőbeni képességekre vásároljon valaki hardvert és az is igaz, hogy csalódott vagyok. DE az Apple igenis félrevezető reklámokkal operál és mindenki tudja, hogy ezek szándékos és erőszakos lépések az irányba, hogy cserélj hardvert. Amit egy 4-5 éves gépnél még érthetőnek is tartok. De egy generációval hátrébb? Ez komoly?
-
talamasca
senior tag
-
talamasca
senior tag
válasz
#54625216 #55 üzenetére
Mondom, hogy ebben mi a röhej és hol az inkonzisztencia:
A 2020-as PRO modelleknél már sokan kérdeztük, hogy mitől is a PRO jelző? Mert desktop szintű alkalmazások nem jöttek és úgy nagyjából mindent meg tudott az ember csinálni az alap iPaddel is.
Erre most kiadnak egy egy PRO feature-t, amit egy PRO modell nem tud, ellenben egy AIR igen.
Ez milyen szintű arcon köpése a vásárlóknak???
Miért is venne ezek után valaki PRO modellt, ha az egy évvel később kiadott nem PRO modell “többet tud”, ráadásul olcsóbban… -
balaaazs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged