- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakhogy a fél GB RAM-mal rendelkező WP8 telóknál egy alkalmazás max. 150 MB-ot használhat fel.
AZ 1 GB-tal rendelkező telefonoknál magasabb a limit.
Tehát technikai oka van annak, hogy 1 GB RAM kell, nem azért van így, mert az MS vagy a Gameloft ki akar cseszni a felhasználókkal... -
=Mentor=
őstag
Akkor most beszéljünk arról, hogy az Android 512 MB RAM-al csak döglődik, minimum 1 GIGA kell neki, hogy ne fagyjon és lassuljon be orrba szájba. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez szánalmas. Persze megoldják azzal, hogy belezsúfolnak több giga RAM-ot. Ami még nevetségesebb, hogy bizonyos alkalmazások letilthatatlanul újratöltődnek a memóriába. Magyarázza el nekem valaki, a google frissítés szolgáltatásnak és a PDF olvasó proginak miért kell folyamatosan a háttérben futni, zabálva az amúgy is szűkös akku időt. Az asztali Windows esetében még a rendszerfolyatokat is bármikor letiltatom, a nyíltságával kérkedő Android meg rámkényszeríti akaratlanul bizonyos folyamatok és programok folyamatos futtatását.
-
Ezt pont te mondod az iOS-t felhozva
Ha valaminek megkérik az árát, azok pont az IOS-re alapuló dolgok legyen az telo vagy bármi. Nézd meg mennyibe kerül a legolcsóbb iOS teló és azután szólj hozzá ahhoz hogy a Micro minek kéri meg az árát. Ráadásul sokszor a konkurenciánél sokkal gyengébb hardverrel, nem rég még 256 m RAM-mal lehetett venni almás telót 160 ezerért. Szóval ezt hagyjuk ki a szórásból, a lehető legrosszabb példát hoztad fel ár/oprendszer szempontjából.
Fogadok , hogy úgy jössz ide kritizálni, hogy nem vagy tulaja egy wp7.5 vagy wp 8 oprendszerű telónak sem, míg én 2 év android után váltottam erre.
A másik meg hogy senki nem kér felárat a wp telókért, gondolom nem nézted mostanában a legjobban emlegetett Nokia modellek árait szolgáltatóknál. 8x telók olcsón, alsó szegmensből megvásárolhatók.
A WP rendszer megítélése szubjektív dolog, Számomra odaveri a droidot, mivel a telót arra használom amire való+netezésre.
Böngészés szempontjábó neml is lehet egy lapon említeni sok droid telóval, mert veri azokat.szóval ez van. Felső kategóriában meg droidnál is ugyan úgy megkérik azonos hardvernél az árát, egy nyílt forráskódú oprendszerért. Ez á ma biznisz!
Még annyit hogy megint tele lett szemetelve a hír , mert ahogy jön egy WP-hez kapcsolódó hír , droid fanok jönnek és megmondják a tutit. El lehetne ballagni más topicba szítani a trolltüzet, mert ez a hír nem erről szólt. Arról szólt hogy egyre több játék jön ki WP -re, nő a támogatottság, kezd beindulni a motor. ennyi. -
Mindenféle trolkkodást elkerülendő inkább te gondolt végig ezt a dolgot. "enyhe " túlzás az hogy konzolok szintjét hozzák a mobilok. igen max egy ps2 szintjét, persze csak a jobbak.
Itt 620, meg hasonló belépő szintű telókkal dobálóztok( igen , a szolgáltatóknál a 800 is az lett, kb 20 ezer forintért elhozhatod T- mobilnál, 10 ft-ért Telenornál) ez a win mobilok kezdete még,és kár itt fikázni a rendszert egy ilyen bagatel játék miatt. Amúgy Eszméletlenül simán fut, böngészésben IS alázza a droidot. Azért mert nem fut el rajt a batman mit tudom Én.Kb 100 droid teló van , amin szintén nem fut el. Szóval az oprendszer, telefon, fikázását inkább ne erőltessük, se a Nokiáét,mert például nekem a hátamon feláll a szőr az androidtól, még a symbian utolsó verziója is odaveri a szememben.
"függetlenül attól, hogy a hardver, vagy a szoftvergyártó a ludas"
itt a gond, hogy NEM függetlenül, a másik meg hogy a vevő is ugyan annyira ludas aki játszani akar az vegyen már komolyabb hardvert,komolyabb telót, nézzen már utána hogy mégis az alap win telók miben kevesebbek a csúcstól.
maximuss kollégának igaza van nálam. +1 -
Akee92
tag
Akkor egy állásponton vagyunk
Jó ez a WP8, jó ez a Lumia 620, felhasználói élményben és extra szolgáltatásokban csillagos 5-ös, de ha lejár a 2 év, nagy valószínűséggel visszatérek a Droidra, vagy esetleg ha valamelyik új op. rendszer tud majd virítani valami kiemelkedőt arra...
Meglátjuk mit hoz majd a jövő, 2 év alatt bármi megtörténhet, de ez a Microsoft-féle cécó az 512 mb ram-mal egy vicc
Bevallom kicsit szívom a fogam bármennyire is megérte ár/érték arányban ez a készülék, mert láttam h ma bekerült a Telenor kínálatába a Sony Xperia E cirka 16k-ért, és ugyan hardveresen jócskán elmarad a Nokiámtól de leglább az is gördülékenyen pörög, és nem érezném úgy hogy sóherkodnak velem alkalmazások tekintetében
Jó vásárt csináltam de legközelebb nem nagyon szeretnék 40k-t költeni egy belépő készülékre akármilyen op. rendszer is fusson rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest