- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterson_ #77 üzenetére
Vicc kategóriába tartozott erős irónia. Nem vagyunk cimborák de ha elolvastad volna a topikot tudnád miért írtam azt,de lerövidítve: Wp re hajazó cikkeknél jönnek az android trollok és megmondják miért szar a wp. a játékhoz és a cikkhez semmi köze a dolognak de úgy gondolják itt a helye. a megszólításhoz pedig azért írtam azt hogy VÉGRE valaki,aki magához a cikkhez szólt hozzá, kivételes dolog, meglepő. gondolom vérig aláztalak vele.a második hozzászólássodra meg ha engem kívánsz fajankózni, inkább nézz körül saját házad táján hátha leesik mi az hogy irónia. mondjuk ahhoz kell egy alapvető IQ szint is, igazad van bocs. üdv!
-
Ezt pont te mondod az iOS-t felhozva
Ha valaminek megkérik az árát, azok pont az IOS-re alapuló dolgok legyen az telo vagy bármi. Nézd meg mennyibe kerül a legolcsóbb iOS teló és azután szólj hozzá ahhoz hogy a Micro minek kéri meg az árát. Ráadásul sokszor a konkurenciánél sokkal gyengébb hardverrel, nem rég még 256 m RAM-mal lehetett venni almás telót 160 ezerért. Szóval ezt hagyjuk ki a szórásból, a lehető legrosszabb példát hoztad fel ár/oprendszer szempontjából.
Fogadok , hogy úgy jössz ide kritizálni, hogy nem vagy tulaja egy wp7.5 vagy wp 8 oprendszerű telónak sem, míg én 2 év android után váltottam erre.
A másik meg hogy senki nem kér felárat a wp telókért, gondolom nem nézted mostanában a legjobban emlegetett Nokia modellek árait szolgáltatóknál. 8x telók olcsón, alsó szegmensből megvásárolhatók.
A WP rendszer megítélése szubjektív dolog, Számomra odaveri a droidot, mivel a telót arra használom amire való+netezésre.
Böngészés szempontjábó neml is lehet egy lapon említeni sok droid telóval, mert veri azokat.szóval ez van. Felső kategóriában meg droidnál is ugyan úgy megkérik azonos hardvernél az árát, egy nyílt forráskódú oprendszerért. Ez á ma biznisz!
Még annyit hogy megint tele lett szemetelve a hír , mert ahogy jön egy WP-hez kapcsolódó hír , droid fanok jönnek és megmondják a tutit. El lehetne ballagni más topicba szítani a trolltüzet, mert ez a hír nem erről szólt. Arról szólt hogy egyre több játék jön ki WP -re, nő a támogatottság, kezd beindulni a motor. ennyi. -
Nekem 800-s van , semmi fagyás nincs azért is szeretem. Amióta megvan gördülékenyen fut és hibamentes szinte. 1 app ütközött amit megpróbáltam rá tenni, de aztán kerestem más alternatívát.Ki kell forrnia magát ennek a rendszernek, ezek még csak az első lépések, de várhatóak javítások lassan .
-
-
Mindenféle trolkkodást elkerülendő inkább te gondolt végig ezt a dolgot. "enyhe " túlzás az hogy konzolok szintjét hozzák a mobilok. igen max egy ps2 szintjét, persze csak a jobbak.
Itt 620, meg hasonló belépő szintű telókkal dobálóztok( igen , a szolgáltatóknál a 800 is az lett, kb 20 ezer forintért elhozhatod T- mobilnál, 10 ft-ért Telenornál) ez a win mobilok kezdete még,és kár itt fikázni a rendszert egy ilyen bagatel játék miatt. Amúgy Eszméletlenül simán fut, böngészésben IS alázza a droidot. Azért mert nem fut el rajt a batman mit tudom Én.Kb 100 droid teló van , amin szintén nem fut el. Szóval az oprendszer, telefon, fikázását inkább ne erőltessük, se a Nokiáét,mert például nekem a hátamon feláll a szőr az androidtól, még a symbian utolsó verziója is odaveri a szememben.
"függetlenül attól, hogy a hardver, vagy a szoftvergyártó a ludas"
itt a gond, hogy NEM függetlenül, a másik meg hogy a vevő is ugyan annyira ludas aki játszani akar az vegyen már komolyabb hardvert,komolyabb telót, nézzen már utána hogy mégis az alap win telók miben kevesebbek a csúcstól.
maximuss kollégának igaza van nálam. +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged