Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz krmts #137 üzenetére

`Szóval a konkurencia ekézésén kívül az ilyen reklámnokak azért az is a célja, hogy felhívja az ilyen népek figyelmét arra, hogy az iPhone nem minden, van jó okostelefon azon túl is.`

A celjat azert megkerdojeleznem. A reklam megnezese utan (mint iPhone tulaj) nem erzem azt, hogy nekem valtanom kellene Nokiara.
    Azt erzem inkabb, hogy fikaztak azt a termekem amit hasznalok.

Anno amikor kijott a Get A Mac kampany epp Windows-t hasznaltam, es bizony jokat nevettem mikor megneztem oket anno.
    A Mac guy sokkal inkabb eltalalt volt, mint ez a reklam raadasul Justin Long akkoriban vallt kozismert szinessze..

Tehat en nem erzem a reklam utan, hogy le kellene cserelnem az iPhone-om. Es itt bizony szamomra meg is bukik a dolog. Az evek soran pedig annyira a kozismeretbe kerult az iPhone, hogy a tomegek mar csak megszokasbol veszik azt. Miert vettel iPhone-t?
    -Mert jol mukodik, es megbizhato. Nem a kamera volt az elsodleges dolog, igy a Nokia-t is max. a kamera miatt vennek, vagy veszik meg. Ez pedig retegvasarlokat vonz, nem pedig tomegeket. Retegvasarlokat, mert akinek fontos a sok app az Androidot, vagy Apple-t vesz, akinek fontos a megbizhato, jol osszerakott telefon, az Apple telefont vesz,(vagy Win-t) akinek fontos a hosszu support az iPhone-t vesz. Akinek fontos az, hogy az atlagnal jobb, netan profi kepeket lojjon, az vesz egy normalisabb fenykepezot + BB-t egy Nokia helyett.

Es itt jon be a retegeket kielegito Nokia.

De ez az en velemenyem 8 ora munka es 2 sor meg 1 Cidre utan...:)

Új hozzászólás Aktív témák