- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Ez tök jó ötlet, és már nagyon ideje volt egy ilyen dolognak...
-
vince
őstag
nocsak, új avatar?
-
rtzmp
aktív tag
korábbi androidok is tudják (nem csak 4.2) ezt a feature-t, pl.: [link]
de feltételezem, nem csak androidra írtak már ilyen progit...
Vmint ezt tényleg jó dolog, mert a gyerkőcök előszeretettel játszanak a telefonon lévő játékokkal (pl. nekem csak a gyerekek kedvéért van feltelepítve játék)
-
Blyan
félisten
Sőt, töröljük az egész WP-t, mert az Android mindent tud. Még fingani is, sőt megdugja a nőnket is (ha van).
(#11) GyéBen
Ez nem fontosság kérdése. Az én fiam is (3éves) szereti nézegetni a képeket rajta, az idősebbek meg akár játszani vele. Miért ne? Gáz? Kb annyira, mint ha vennék a gyerekemnek egy PS Vitat.
-
GyéBen
tag
Eh, miért is olyan rettentően fontos, hogy 4-8 éves gyerekek okostelefont taperoljanak?
-
Воланд
titán
"One tablet, many users.
It’s your fully customized tablet. And theirs, too. With support for multiple users, you can give each person their own space. Everyone can have their own homescreen, background, widgets, apps and games – even individual high scores and levels! And since Android is built with multitasking at its core, it’s a snap to switch between users – no need to log in and out. Available only on tablets." [link]
koszonjuk emese!
-
blade zte
őstag
Hát elég idejétmúlt, azt tekintve, hogy andrid 4.2-ben elvileg lehet bármilyen fiókokat nyitni.(márha ott lehet korlátozni
-
marositech
senior tag
Möh...dzsásztin bíber...WP8 gyereknevelésből elégtelen.
-
GALARDO
addikt
Jó ötlet!
-
mumk1
addikt
Hasznos dolog. Valami hasonló már került bele anno a MIUI romokba is, "visitor mode" néven, de ez a megoldás kicsit hatékonyabb és főleg praktikusabb.
-
catroot
veterán
Ismerős élmény.
Amikor 4-5 éves gyerekeknek odaadtam az Omniát Plants vs. Zombies-t, Doodle Jump-ot játszani, azért kicsit aggódtam a kütyüért, hogy mégis mit állítottak el.
-
scyllarus
veterán
Ez tényleg jó ötlet. Végre valami okos és egyedi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft új operációs rendszere limitált funkcionalitású másodlagos felhasználói fiókot is kínál, a saját adatok elérése nélkül.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest