Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Elvileg az új csomagokban a havi adatforgalom elérése után is csak sebességet korlátoznak. A havi adatmennyiségről meg nehéz nyilatkozni, mivel ugye adatforgalom számláló az nincs a rendszerben. Én olyan havi 200-250 mb-ot használok az 500-as csomagból (a számla szerint). Ebben folyamatos email szinkronizálás (céges+magán), FB, netezés és a kissebb app frissítések vannak benne. Wifi-t csak akkor kapcsolok, ha esetleg youtube-on akarok nézni valamit, vagy egyszerre több app-ot is frissíteni kell.
-
oszi666
őstag
nekem 100megas és napi kb egy-két óra net, folyamatos email meg facbuk chat szinkronnal se sikerült eddig, csak egyszer leforgalmaznom a 100 megát teljesen. ha youtubot meg letöltést wifin csinálod bőven elég szerintem
ha csak email szinkron kell, meg nagyon kevés net akkor a 30 is elég szerintem, ismerősnek annyi van és tökéletesen elég neki a vállalati emailt olvasgatni és válaszolni -
Воланд
titán
igazabol ez egy "felig kesz" rendszert bemutato demobol szarmazo kep, amit valamelyik kulfoldi forumozo eszrevett, jelezte a wp centralnak (akiknek mellesleg eleg pontosak szoktak lenni az informacioik, erdemes elolvasni az eredeti cikket. sok konkretum nem szerepel benne, csak az, hogy jo lesz), aztan most bejarja a "vilagsajtot".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest