- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Ha annyira lényegtelen a részesedés, mi alapján jósolod, hogy majd 2 év múlva 15-20% lesz, és nem teszem azt fog pont hogy teljesen eltűnni az egész platform a süllyesztőben?
Gondolod ha elég sok pénzt ölnek bele és az emberek szemébe dörgölik mindenhol, majd mindenki szeretni fogja és venni fogja? Ne beszéljünk már butaságokat. A Lumia a csapból is folyt mindenhonnan hónapokig, mégis alig fogyott belőle bármi. Ha nincs részesedés, semmi nincs, halott az egész dolog. Nem egy cégnek volt nem egy nagyratörő projektje amibe dollármilliárdokat ölt és hatalmas bukás lett csak belőle, és az eddigiek alapján a WP sorsa sem alakul máshogy. Egy ideig lehet magyarázni a számokat, de amikor évek után sem áll sehogy az egész platform, a befektetőknek is egyszer elmegy a kedvük attól, hogy pénzt pumpáljanak olyan dologba, amiből szemmel láthatóan nem lesz belátható időn belül semmi. -
assemble
addikt
"Ez így van, de ezen időszak alatt egyszer sem volt olyan, hogy ilyen jók lennének az előjelek egy készülékük (+rendszer) előtt."
Itt mire gondolsz pontosan? A platformnak 2 évvel a megjelenés után alig van kimutatható részesedése (1-2%), és mivel a platform új verziója egyik korábbi készülékkel sem lesz kompatibilis, még ezt az alig kimutatható részesedést is effektíve nullázták most. A Lumiák hasonlóan rosszul teljesítettek, negyedévenként 1-2 millió példány eladással. 2 évvel a start után mind az iOS-nek, mind az Android-nak 20% körüli részesedése megvolt már, a WP-nek tizede sem volt meg, most pedig effektíve nincs is semmilyük. Nem tudom ebben mégis miféle jó előjelet vagy miféle kilátást látsz, de én nem sokat...
-
assemble
addikt
Tudtommal soha nem állt rosszabbul a Nokia, mint most, lényegében a szakadék szélén állnak, csődközelben. De ahogy gondolod, vegyél csak nyugodtan
Azt pedig nem tudom honnan szűrted le, hogy a WP gondja az, hogy új szereplő, de szerintem soha nem mondtam semmit amivel ilyesmire akár halványan utaltam is volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest