- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Ha annyira lényegtelen a részesedés, mi alapján jósolod, hogy majd 2 év múlva 15-20% lesz, és nem teszem azt fog pont hogy teljesen eltűnni az egész platform a süllyesztőben?
Gondolod ha elég sok pénzt ölnek bele és az emberek szemébe dörgölik mindenhol, majd mindenki szeretni fogja és venni fogja? Ne beszéljünk már butaságokat. A Lumia a csapból is folyt mindenhonnan hónapokig, mégis alig fogyott belőle bármi. Ha nincs részesedés, semmi nincs, halott az egész dolog. Nem egy cégnek volt nem egy nagyratörő projektje amibe dollármilliárdokat ölt és hatalmas bukás lett csak belőle, és az eddigiek alapján a WP sorsa sem alakul máshogy. Egy ideig lehet magyarázni a számokat, de amikor évek után sem áll sehogy az egész platform, a befektetőknek is egyszer elmegy a kedvük attól, hogy pénzt pumpáljanak olyan dologba, amiből szemmel láthatóan nem lesz belátható időn belül semmi. -
assemble
addikt
"Ez így van, de ezen időszak alatt egyszer sem volt olyan, hogy ilyen jók lennének az előjelek egy készülékük (+rendszer) előtt."
Itt mire gondolsz pontosan? A platformnak 2 évvel a megjelenés után alig van kimutatható részesedése (1-2%), és mivel a platform új verziója egyik korábbi készülékkel sem lesz kompatibilis, még ezt az alig kimutatható részesedést is effektíve nullázták most. A Lumiák hasonlóan rosszul teljesítettek, negyedévenként 1-2 millió példány eladással. 2 évvel a start után mind az iOS-nek, mind az Android-nak 20% körüli részesedése megvolt már, a WP-nek tizede sem volt meg, most pedig effektíve nincs is semmilyük. Nem tudom ebben mégis miféle jó előjelet vagy miféle kilátást látsz, de én nem sokat...
-
assemble
addikt
Tudtommal soha nem állt rosszabbul a Nokia, mint most, lényegében a szakadék szélén állnak, csődközelben. De ahogy gondolod, vegyél csak nyugodtan
Azt pedig nem tudom honnan szűrted le, hogy a WP gondja az, hogy új szereplő, de szerintem soha nem mondtam semmit amivel ilyesmire akár halványan utaltam is volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest