- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Ha annyira lényegtelen a részesedés, mi alapján jósolod, hogy majd 2 év múlva 15-20% lesz, és nem teszem azt fog pont hogy teljesen eltűnni az egész platform a süllyesztőben?
Gondolod ha elég sok pénzt ölnek bele és az emberek szemébe dörgölik mindenhol, majd mindenki szeretni fogja és venni fogja? Ne beszéljünk már butaságokat. A Lumia a csapból is folyt mindenhonnan hónapokig, mégis alig fogyott belőle bármi. Ha nincs részesedés, semmi nincs, halott az egész dolog. Nem egy cégnek volt nem egy nagyratörő projektje amibe dollármilliárdokat ölt és hatalmas bukás lett csak belőle, és az eddigiek alapján a WP sorsa sem alakul máshogy. Egy ideig lehet magyarázni a számokat, de amikor évek után sem áll sehogy az egész platform, a befektetőknek is egyszer elmegy a kedvük attól, hogy pénzt pumpáljanak olyan dologba, amiből szemmel láthatóan nem lesz belátható időn belül semmi. -
assemble
addikt
"Ez így van, de ezen időszak alatt egyszer sem volt olyan, hogy ilyen jók lennének az előjelek egy készülékük (+rendszer) előtt."
Itt mire gondolsz pontosan? A platformnak 2 évvel a megjelenés után alig van kimutatható részesedése (1-2%), és mivel a platform új verziója egyik korábbi készülékkel sem lesz kompatibilis, még ezt az alig kimutatható részesedést is effektíve nullázták most. A Lumiák hasonlóan rosszul teljesítettek, negyedévenként 1-2 millió példány eladással. 2 évvel a start után mind az iOS-nek, mind az Android-nak 20% körüli részesedése megvolt már, a WP-nek tizede sem volt meg, most pedig effektíve nincs is semmilyük. Nem tudom ebben mégis miféle jó előjelet vagy miféle kilátást látsz, de én nem sokat...
-
assemble
addikt
Tudtommal soha nem állt rosszabbul a Nokia, mint most, lényegében a szakadék szélén állnak, csődközelben. De ahogy gondolod, vegyél csak nyugodtan
Azt pedig nem tudom honnan szűrted le, hogy a WP gondja az, hogy új szereplő, de szerintem soha nem mondtam semmit amivel ilyesmire akár halványan utaltam is volna.
-
assemble
addikt
Azok sem veszik szerintem, nem egy ilyen embert ismerek akinek pont ilyen igényei vannak (főleg az idősebb korosztályban), és eszük ágában sincs ilyet venni, azt sem tudja mi az hogy Windows Phone, ahogy az átlagfelhasználük 90%-a sem tudja. Vesznek egy 10 ezer forintos Nokiát, ami egy töltéssel 2 hétig elmegy, és megbízhatóbb, mint bármelyik okostelefon, end of story. Akinek pedig tényleg okostelefon kell, 80%-ban Android-ot vesz, 20%-ban iPhone-t, end of story. Egyetlen ismerősről tudok aki WP-t használ, csak pár hónapja vette, de már megbánta a dolgot.
-
assemble
addikt
válasz
socialkiller #38 üzenetére
Az lehet, de ott mondjuk nem nehéz tarolni, mivel a wp-onos piac kvázi nem is létezik.
-
assemble
addikt
Én mondjuk fel nem fogom hogy ki fog még ilyet vagy akármilyen WP-s telefont venni miután teljesen csőbe húzták azt a néhány szerencsétlent is aki eddig használta, dehát mindegy, ők tudják. Nokia részvényt sem vennék mostanában az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest