- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Barthezz2 #46 üzenetére
miért égetik magukat? aközött a wp7 között, ami eredetileg kijött és e között, ami ezekre lesz feltelepitve igen erős optimalizáció történt, akár teljes értékű belső verzió számot is ugorhatnának. vagy most akkor ki se kellett volna piacra jönniük akkoriban?
ne haragudj, de ez annyira óvóda irás, se nem vagy tisztában fejlesztési időtartammal, vagy nagyvállalati tervezéssel, projekt menedzsmenttel.. nincsen ezzel baj, de az hogy égés, erős. meg vicces. -
erdoke
titán
válasz
Barthezz2 #44 üzenetére
Valaki biztosan megharagszik, ha azt mondom, hogy azért beszélt össze-vissza, mert semmi rálátása sincs a központban zajló stratégia jelenleg is folyamatban lévő alakulásáról...
Nekem is csak tippjeim vannak a Nokia következő 8-10 hónapjával kapcsolatban, de nem is próbálom meg úgy eladni, mint ha a hivatalos álláspontot képviselném. -
oO7
őstag
válasz
Barthezz2 #37 üzenetére
jó én értem hogy Te mit mondassz meg sejtem, hogy mit akart volna mondani az előadó, mire akart volna rávilágítani (ami aztán mégsem annyira sikerült neki kristálytisztán)...
ezen felesleges csámcsogni... normál esetben ha a telefon tényleg kihasználja a benne lévő GPU -t, akkor tényleg nincs szükség brutálerős processzorra, mert az appok 99.9% -a nem CPU-intenzív alkalmazás...erdoke: "fogyasztás pedig nő 20-30-at" - biztos ezt akartad írni ?
-
erdoke
titán
válasz
Barthezz2 #37 üzenetére
A WP7 komplett felülete GPU gyorsított, és az MSM7x30 Adreno 205-ös GPU-ja lényegesen gyorsabb, mint a jelenleg kapható 8x50-es készülékekben levő Adreno 200. Eközben a CPU teljesítmény esik effektíve kb. 10 %-ot, a fogyasztás pedig nő 20-30-at, köszönhetően a gyartástechnológiai váltásnak. Tehát lesz egy középkategóriás vas alapod, amin úgy szalad a WP7, ahogy az Android jelenleg a Tegra 2-n sem. Hol itt a probléma?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Barthezz2 #14 üzenetére
Annál a 3D chip dolognál legszívesebben sikítottam volna. Nem volt semmi. Azt a ködösítést...
Amúgy a standnál érdemes volt beszélgetni az ott álló manager kinézetű úriemberrel. Sok érdekes dologra rávilágított. Azt mondta, hogy szerinte a Nokia nem követheti el azt a hibát, hogy nem lesznek ütősek az új cuccok... Elvileg nagy változások lesznek, úgyhogy én azt mondom, amit te is. A pálcatöréssel várjunk az első WP7-es Nokiákig. Nem sokára úgyis kiderül minden. -
oO7
őstag
válasz
Barthezz2 #34 üzenetére
csak annyit mondanék, hogy azt írtam, hogy "mondandót" és nem "mondottakat"...
és van a hsz-nek második fele is...
amúgymeg nem nagyon hinném, hogy esetleg játékokon kívül lenne olyan alkalmazás ami egy hardvergyorsított felület mellett CPU limites lenne egy akár 800MHz -s telefonon, vagy akkor az nagyon rosszul van megírva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Acer notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen házat vegyek?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest