- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Barthezz2 #46 üzenetére
miért égetik magukat? aközött a wp7 között, ami eredetileg kijött és e között, ami ezekre lesz feltelepitve igen erős optimalizáció történt, akár teljes értékű belső verzió számot is ugorhatnának. vagy most akkor ki se kellett volna piacra jönniük akkoriban?
ne haragudj, de ez annyira óvóda irás, se nem vagy tisztában fejlesztési időtartammal, vagy nagyvállalati tervezéssel, projekt menedzsmenttel.. nincsen ezzel baj, de az hogy égés, erős. meg vicces. -
erdoke
titán
válasz
Barthezz2 #44 üzenetére
Valaki biztosan megharagszik, ha azt mondom, hogy azért beszélt össze-vissza, mert semmi rálátása sincs a központban zajló stratégia jelenleg is folyamatban lévő alakulásáról...
Nekem is csak tippjeim vannak a Nokia következő 8-10 hónapjával kapcsolatban, de nem is próbálom meg úgy eladni, mint ha a hivatalos álláspontot képviselném. -
oO7
őstag
válasz
Barthezz2 #37 üzenetére
jó én értem hogy Te mit mondassz meg sejtem, hogy mit akart volna mondani az előadó, mire akart volna rávilágítani (ami aztán mégsem annyira sikerült neki kristálytisztán)...
ezen felesleges csámcsogni... normál esetben ha a telefon tényleg kihasználja a benne lévő GPU -t, akkor tényleg nincs szükség brutálerős processzorra, mert az appok 99.9% -a nem CPU-intenzív alkalmazás...erdoke: "fogyasztás pedig nő 20-30-at" - biztos ezt akartad írni ?
-
erdoke
titán
válasz
Barthezz2 #37 üzenetére
A WP7 komplett felülete GPU gyorsított, és az MSM7x30 Adreno 205-ös GPU-ja lényegesen gyorsabb, mint a jelenleg kapható 8x50-es készülékekben levő Adreno 200. Eközben a CPU teljesítmény esik effektíve kb. 10 %-ot, a fogyasztás pedig nő 20-30-at, köszönhetően a gyartástechnológiai váltásnak. Tehát lesz egy középkategóriás vas alapod, amin úgy szalad a WP7, ahogy az Android jelenleg a Tegra 2-n sem. Hol itt a probléma?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Barthezz2 #14 üzenetére
Annál a 3D chip dolognál legszívesebben sikítottam volna. Nem volt semmi. Azt a ködösítést...
Amúgy a standnál érdemes volt beszélgetni az ott álló manager kinézetű úriemberrel. Sok érdekes dologra rávilágított. Azt mondta, hogy szerinte a Nokia nem követheti el azt a hibát, hogy nem lesznek ütősek az új cuccok... Elvileg nagy változások lesznek, úgyhogy én azt mondom, amit te is. A pálcatöréssel várjunk az első WP7-es Nokiákig. Nem sokára úgyis kiderül minden. -
oO7
őstag
válasz
Barthezz2 #34 üzenetére
csak annyit mondanék, hogy azt írtam, hogy "mondandót" és nem "mondottakat"...
és van a hsz-nek második fele is...
amúgymeg nem nagyon hinném, hogy esetleg játékokon kívül lenne olyan alkalmazás ami egy hardvergyorsított felület mellett CPU limites lenne egy akár 800MHz -s telefonon, vagy akkor az nagyon rosszul van megírva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest