- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ez szerintem teljes mértékben lejött az egész előadásból. Csak szerintem akkor teljesen felesleges volt az egész, így lényegében csak magukat járatták le. Egy mobilokhoz kevésbé értő közönség előtt még elmehetett volna(bár a Qt gyorstalpaló meg bizonyos szempontból még nekünk is felesleges volt), de tudhatták volna, hogy kiknek adnak elő.. Így meg hát.. szerintem az ott ülők többsége többet tudott már, mint amit elmondott, így meg csak, hogy köznyelven fogalmazzak, égette magát..
(#47) bolondember: Maradjunk annyiban, hogy volt ott mindkettő
-
Ok, csak most épp nem erről ment a vita
Az eredeti kiindulásnál pedig továbbra is azt mondom, ha a Nokia elsőként ezzel jön ki, hiába gyors rajt a rendszer, nem ez hozza nekik a megváltást, sőt..
Aztán erre jött rá az, hogy az MM-en az előadó a hw fejlesztésekre vonatkozó kérdésre koránt sem adott tisztességes választ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest