- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
A feleségemnek szoktam szólni, hogy miután elaludtam keverje jól össze, hogy minden reggel keresgessem a megfelelő lapkát. Így vidáman és kiegyensúlyozottan indul a napom.
Régen volt ilyen ébresztő program is, hogy addig nem kussolt be míg egy golyót nem vittél be egy labirintuson kersztül valami lyukba.
manchester85: Minden alkalmazásnak nincs értesítése. Nálam a fent említett elrendezés van (ha a feleségem össze nem keveri reggelre)
én is görgetek egyet lefele. A lap alján azok az értesítések vannak amik nem annyira fontosak. Te oldalra lapozol én lefel görgetek. Ugye el tudod képzelni, hogy ezzel az értesítési rendszerrel is együtt lehet élni? Mivel használtad a rendszert így tudod, hogy az sms, facebook, whatsapp stb... értesítések felül is megjelennek, amik egy swipe mozdulattal eldobhatóak vagy egy kattintással benne vagy az appban az értesítés helyén. A Te lockscreened nekem személy szerint azért nem teszik, mert ha egy idegen vagy éppen egy nem idegen de nem kívánatos személy ránéz a locksreenedre egyből informálódik, hogy mit kivel mikor csinálsz. Nálunk csak annyit lát az illető, hogy jött sms, email, hívás, de megnézni nem tudja kitől, márf ha le van kódolva a telefonod.
-
Lall
veterán
válasz
manchester85 #95 üzenetére
Akkor nem azt szajkózod 2 oldalon át, hogy mikor rápillantasz feloldás után a kijelzőre? Vagy egyből görgetsz? Lényegtelen, mert meggyőzhetetlen vagy. Neked az, sokaknak ez. Csak ne erről szólna 1 napja a topik.
-
Lall
veterán
válasz
manchester85 #90 üzenetére
Egy bazi nagy telefon, mail, sms lapka, ami mellett számok vannak ráadásul fix helyen. Nálam: telefon bal felső sarok, mellette People Hub, Telefon alatt sms, mellett e-mail. Ha álmomból felébresztenek is tudom mi hol van a képernyőn nemhogy ha ránézek. Ezért nem értem az eszmefuttatásod sem, de tényleg parttalan vita...
-
Lall
veterán
válasz
kolosanyi #85 üzenetére
Nem mondom, hogy ez nem észrevehető, de miért kell azt szajkózni, hogy a csempéken lévő értesítések észrevehetetlenek. Egy telefon ikon és egy bazi nagy szám. Ha valaki ezt nem látja meg az nyugodtan felkeresheti a látszerészét.
Letisztult, egyszerű, informatív. A MS ezt így álmodta meg és ez így jó is. Akinek nem jön át (Pély Barna) az nem használja.
-
Lall
veterán
válasz
manchester85 #75 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz
manchester85 #72 üzenetére
Komolyan nem tudom, hogy játszod a hülyét vagy tényleg ennyire vak vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged