Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• plus44

veterán

válasz Inarus #13 üzenetére

Nem kell, valószínűleg te abba a csoportba tartozol, akik nem esnek ebbe a hibába. Csak akkor azt mond meg, minek van nagyobb esélye? Rajta felejted az ujjad a kijelzőn fél másodpercig, vagy ugyanez csak 1 másodpercig? Nem is ez a lényeg. nagyon könnyen el lehetne különíteni a két cselekvést, hogy még véletlenül se legyenek ilyen esetek. Bármi oka van annak, hogy itt nem így van?

moonman: én például néha abba a hibána esek, hogy a notimnál is néha hozzáér az ujjam a touchpad-hez. Ez van, néha rálóg teljesen vélelenül, a kapacitív kijelzőknél pedig sokszor egy érintés sem kell, elég ha nagyon közül van. Véletlenek vannak, de ki lehetne zárni őket egyértelműen. Ezt a copy-paste funkciót aligha használod napi rendszerességgel, semmibe nem telne, ha mondjuk egy teljes másodpercig vagy akár másfélig kellene azt a szót böknöd. Garantálom, hogy véletlenül sosem jönne elő.

szerk2: nem zavaró az, ha egy adott cselekvést megszakít egy másik, oda nem illő? Ha én A-t akarok csinálni, akkor B minek zavar közbe? Ez, mint mondtam kielégíti a zavaró fogalmát. Most piti dolgokról beszélünk, de egyszerűen ki lehetett volna kerülni.

• plus44

veterán

válasz Inarus #10 üzenetére

Figyelj, az hogy végeznél egy adott feladatot, teszem azt böngészés közben haladsz lefele a szövegben, és egy teljesen oda nem illő, az eredeti cselekvést megszakító tényező bekövetkezik, az szerintem zavaró. Nem csak nálam, hanem mindenkinél. Az, hogy ez mikor jön elő, az megint más kérdés, de talán lehetek elfogult ezzel szemben annyira, hogy azt mondjam egy átlag júzer elég sokszor beleütközne ebbe a hibába, főleg hogy aligha használná a másolás-beillesztés kombót, de az internetet annál inkább.

Új hozzászólás Aktív témák