- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"NoDo-ról írtak a frissítési blogbejegyzésben."
tény, bár nem volt túlrészletezve. egy sebesség-összehasonlítós videó még belefért volna, ráadásul a "where is my update?" táblázat egyetlen szóval sem lett megemlítve."A Dell fórum viselt dolgairól és a gyártó hozzáállásáról kérdezd Rusit"
én mint olvasó kérdezzem a szerkesztőt? bocs, de ha ez egy újság, akkor első körben neki kéne tájékoztatnia engem. az egy dolog, hogy itt többen sokkal előrébb tartunk információ-ügyileg, mint a szerkesztőség nagy része."Nem tudom, a Dell készüléknél van-e olyan hiba, amit olyan egyszerűen meg lehet nézni"
van, a 16 gigások nagy része fagyogat, pocketnow-éknak még videójuk is van, és jé, egy egész cikket szenteltek a dolognak."A kijelzők összehasonlítása nem wp7 vagy Dell-specifikus téma."
WP7-est jelenleg négy féle kijelzővel kapni: LCD, SLCD, AMOLED, Super AMOLED. namost a Dell az egyetlen, amiben AMOLED van, így az olvasót pont érdekelheti, hogy mit tud a többihez képest. egy összehasonlításnak - akár videóval - azért örültem volna. juteszembe, pocketnow-ék ilyet is csináltak.
általánosságban nem értem ezt a "minden WP7 egyforma" hozzáállást itt a mobilarénán, akinek volt már a kezében pár darab, az pontosan tudja, hogy teljesen más élményt nyújtanak, nem csak a különböző hardverek, de a képernyők, méretek, és szoftveres extrák miatt is. egyszerűen - ahogy Morden is fogalmazott - egyfajta unottság árad az egészből. és ezt különösen akkor nem értem, amikor a kétszáznegyvenhetedik Androidot futtató telefont meg sokkal lelkesebben tudják előadni...
-
Morden24
nagyúr
Óriási nincs is, de az a kicsi is elég ahhoz, hogy ne copy-paste módon lehessen leírni ugyanazt.
Olvasgatom az Androidos cikkeket, és én tényleg annyit látok benne, hogy "a már megszokott és megszeretett Sense felület", meg hasonlók. Hurráré, amikor van verzióugrás, akkor lehet azt írni, hogy "a már megszokott és megszeretett Sense felület legújabb verziója". Ezen felül kb. az okozza a nagy különbségeket, hogy a tesztelt telefon melyik verziót kapta meg a kissé fragmentálódott Androidos ligából. Na jó, meg abban, hogy már a home felület szlájdolása közben akad-e, vagy el kell indítani hozzá valami appot
- Ez természetesen előny.
Nem is kicsi. Csak pont ezért nehezebb ezekről a készülékekről írni, főleg újdonságot.
Én ezt aláírom, de továbbra sem látom be, hogy ezért miért kell negatívan megítélni és mostohakölyökként kezelni a platformot...
- Nem rémlik, hogy annyira szájhúzós lenne, de majd elolvasom megint.
Nem annyira, csak előjön. Utána meg a többi cikkben is állandó téma. Számomra nagyjából úgy jön le, hogy a szerkesztőség tagjai számára a WP egyszerűen antipatikus, és ez lejön a verdikteknél.
-
Morden24
nagyúr
Ettől függetlenül a megírt cikkekből számomra még mindig egyfajta unottság és kelletlenség jön át, nem egyszer még hang is van ennek adva. Én valahogy nem tudom megérteni, mitől olyan izgalmas az, hogy az n+1 Androidos telefon esetén várunk arra, hogy mikor hányszor laggol, illetve felpumpálja az adrenalint a felület/gyártó dolog, amik között én a teszteket látva azért nem látok óriási stílust érintő, koncepconális és filózófiabeli eltérést.
Azt én inkább előnynek, semmint hátránynak venném, hogy a rendszer kvázi az összes megjelent készüléken kiszámíthatóan, gyorsan és stabilan üzemel, nem okozván negatív meglepetéseket.Már hoztam példának, hogy teljesen megértem, ha Jeremy Clarkson eléggé unja 20+ év után mondjuk a Lamborghinik belső terét, de ezt felhozni, mint a brand negatívuma szerintem jó esetben felemás, rosszabban standard antipátia.
Ráadásul ha még egymás után kéne tesztelni a heti 20 készüléket, de már az első készüléktesztnél ment némi szájhúzás, ami szerintem ad egy alapvető negatív hangulatot az egész platformhoz való hozzállásnak. -
moonman
titán
itt miért nem lehetett volna mondjuk külön egy oldalt szentelni a NoDo-nak, még egyet a vásárlói panaszoknak és a Dell fórumon tapasztalt genny hozzáállásnak, vagy mégegyet az AMOLED-SAMOLED-LCD kijelzők összehasonlításának, esetleg egy sebesség-tesztet, összehasonlítást végezni a többi típussal...?
ja, hogy egyszerűbb három sorban összefoglalni, hogy mer' a WP7-esek úgyis egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest