- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
És akkor azt képzeld el, hogy a kis sz*r Optimusommal tökéletesen elégedett vagyok és bár vannak hibái (nem is kevés), de ezért az árért jobbat nem nagyon kapni. A droidot is szeretem, mert szintén vannak hibái, viszont olyan szabadságot ad, amit nem cserélnék le egy IOS-re vagy akár egy jelenlegi formában levő WP7-re, pedig ez utóbbi amúgy szimpatikus rendszer, csak nagyon "buta" nekem. Az eredeti, gyári rendszer hibáit sikeresen orvosoltam Joestone romjával és boldog vagyok vele.
Talán a Badára lenetne rámondani egyébként, hogy aki több szabadságra vágyik és nem szereti a droidot, annak lett kitalálva. Viszont az még nem az igazi a szegényes app kínálat miatt, de ez változni fog.
-
janos68
aktív tag
Szerintem kicsit bebeszéled magadnak ezt az antipatikus dolgot. Mondjuk annyira nincs viszonyítási alapom, mivel talán ha két cikket olvastam el ebben a témában. Én csak egy készüléket próbáltam (nem rossz, de ez a metlaki megoldás messze nem az én ízlésemet képviseli), de ahogy olvasom, minden telón ugyanaz a felület fogad. Lehet ezért nem fogadnak minden minden mobilt tűzijátékkal, hiszen ha egyet láttál, mindent láttál. Ahogy írták. Persze lehet vastagon tévedek.
-
Inarus
addikt
" Én valahogy nem tudom megérteni, mitől olyan izgalmas az, hogy az n+1 Androidos telefon esetén várunk arra, hogy mikor hányszor laggol, illetve felpumpálja az adrenalint a felület/gyártó dolog, amik között én a teszteket látva azért nem látok óriási stílust érintő, koncepconális és filózófiabeli eltérést."
- Óriási nincs is, de az a kicsi is elég ahhoz, hogy ne copy-paste módon lehessen leírni ugyanazt."Azt én inkább előnynek, semmint hátránynak venném, hogy a rendszer kvázi az összes megjelent készüléken kiszámíthatóan, gyorsan és stabilan üzemel, nem okozván negatív meglepetéseket."
- Ez természetesen előny.Nem is kicsi. Csak pont ezért nehezebb ezekről a készülékekről írni, főleg újdonságot.
"Ráadásul ha még egymás után kéne tesztelni a heti 20 készüléket, de már az első készüléktesztnél ment némi szájhúzás, ami szerintem ad egy alapvető negatív hangulatot az egész platformhoz való hozzállásnak."
- Nem rémlik, hogy annyira szájhúzós lenne, de majd elolvasom megint. -
janos68
aktív tag
Kb. egyetértünk.
Nem volt rossz ez a Symbian sem, de egy akkora marketing gépezettel szemben ami mögött a Google áll, hosszabb távon teljesen esélytelen volt. A lényeg pedig a reklám. Nyomni orrba-szájba, hogy még Manci néninek is az Orsós-tanyán az legyen élete vágya. Az hogy mennyire jó és használható az a termék,az szinte másodrangú. Az MS-nek erről szól az élete. Bármennyire is jobb volt a konkurencia rengeteg esetben, mindíg az ő terméke terjedt el leginkább. Szóval tuti, hogy a WP7 sem fog eltünni a ködben. -
janos68
aktív tag
Amit írsz az igaz, csak a vásárlók 90%-át ezt kurvára nem érdekli, és megveszik a még mindíg majdnem fele annyiba kerülő droidos telókat.
A jövőt persze maximum Uri Geller (vicc) tudja. Egyelőre kevés gyártó, még kevesebb modellel van piacon WP7-es géppel. Majd jövőre okosabbak leszünk.
Persze ismerve az MS "Akkorisszeretnifogtokbennünkethabeledöglöttökis" taktikáját, biztos sikeresek lesznek valamennyire. Kár, hogy ezért a Symbiant le kellett mészárolniuk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fujifilm X
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest