- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
És akkor azt képzeld el, hogy a kis sz*r Optimusommal tökéletesen elégedett vagyok és bár vannak hibái (nem is kevés), de ezért az árért jobbat nem nagyon kapni. A droidot is szeretem, mert szintén vannak hibái, viszont olyan szabadságot ad, amit nem cserélnék le egy IOS-re vagy akár egy jelenlegi formában levő WP7-re, pedig ez utóbbi amúgy szimpatikus rendszer, csak nagyon "buta" nekem. Az eredeti, gyári rendszer hibáit sikeresen orvosoltam Joestone romjával és boldog vagyok vele.
Talán a Badára lenetne rámondani egyébként, hogy aki több szabadságra vágyik és nem szereti a droidot, annak lett kitalálva. Viszont az még nem az igazi a szegényes app kínálat miatt, de ez változni fog.
-
janos68
aktív tag
Szerintem kicsit bebeszéled magadnak ezt az antipatikus dolgot. Mondjuk annyira nincs viszonyítási alapom, mivel talán ha két cikket olvastam el ebben a témában. Én csak egy készüléket próbáltam (nem rossz, de ez a metlaki megoldás messze nem az én ízlésemet képviseli), de ahogy olvasom, minden telón ugyanaz a felület fogad. Lehet ezért nem fogadnak minden minden mobilt tűzijátékkal, hiszen ha egyet láttál, mindent láttál. Ahogy írták. Persze lehet vastagon tévedek.
-
Inarus
addikt
" Én valahogy nem tudom megérteni, mitől olyan izgalmas az, hogy az n+1 Androidos telefon esetén várunk arra, hogy mikor hányszor laggol, illetve felpumpálja az adrenalint a felület/gyártó dolog, amik között én a teszteket látva azért nem látok óriási stílust érintő, koncepconális és filózófiabeli eltérést."
- Óriási nincs is, de az a kicsi is elég ahhoz, hogy ne copy-paste módon lehessen leírni ugyanazt."Azt én inkább előnynek, semmint hátránynak venném, hogy a rendszer kvázi az összes megjelent készüléken kiszámíthatóan, gyorsan és stabilan üzemel, nem okozván negatív meglepetéseket."
- Ez természetesen előny.Nem is kicsi. Csak pont ezért nehezebb ezekről a készülékekről írni, főleg újdonságot.
"Ráadásul ha még egymás után kéne tesztelni a heti 20 készüléket, de már az első készüléktesztnél ment némi szájhúzás, ami szerintem ad egy alapvető negatív hangulatot az egész platformhoz való hozzállásnak."
- Nem rémlik, hogy annyira szájhúzós lenne, de majd elolvasom megint. -
janos68
aktív tag
Kb. egyetértünk.
Nem volt rossz ez a Symbian sem, de egy akkora marketing gépezettel szemben ami mögött a Google áll, hosszabb távon teljesen esélytelen volt. A lényeg pedig a reklám. Nyomni orrba-szájba, hogy még Manci néninek is az Orsós-tanyán az legyen élete vágya. Az hogy mennyire jó és használható az a termék,az szinte másodrangú. Az MS-nek erről szól az élete. Bármennyire is jobb volt a konkurencia rengeteg esetben, mindíg az ő terméke terjedt el leginkább. Szóval tuti, hogy a WP7 sem fog eltünni a ködben. -
janos68
aktív tag
Amit írsz az igaz, csak a vásárlók 90%-át ezt kurvára nem érdekli, és megveszik a még mindíg majdnem fele annyiba kerülő droidos telókat.
A jövőt persze maximum Uri Geller (vicc) tudja. Egyelőre kevés gyártó, még kevesebb modellel van piacon WP7-es géppel. Majd jövőre okosabbak leszünk.
Persze ismerve az MS "Akkorisszeretnifogtokbennünkethabeledöglöttökis" taktikáját, biztos sikeresek lesznek valamennyire. Kár, hogy ezért a Symbiant le kellett mészárolniuk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest