- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Hivatalos youtube kéne már meg hivatalos msn. Mégtöbb összekötetés a skydrive-al pl képnézegetés és zene lejátszás skydriveról. Részletes keresés a marketen.több szin téma.
A témához annyit hogy én is i4 és omnia7 közt vaciláltam utobbi választottam és nagyon megvagyok elégedve. A legtöbb dolog olyan jól müködik mint iphone-on viszont a metro ui-t megunhatatlannak érzem. Sokkal izgalmasabb mint eddig bármi amit láttam. Mondjuk az android féle widget-es szarnál minden jobb.
-
Inarus
addikt
- NoDo-ról írtak a frissítési blogbejegyzésben. Az iOS nagyobb frissítései több funkciót hoztak általában, mint a NoDo, a kisebbeknek ott sem szentelnek külön oldalt egy cikkben, max egy hírt vagy blogbejegyzést.
- A Dell fórum viselt dolgairól és a gyártó hozzáállásáról kérdezd Rusit, bár szvsz az antenagate botrány "kicsit" nagyobb volt, plusz tele volt a net alátámasztásokkal és cáfolatokkal, logikus lépés volt megnézni, reprodukálható-e a jelenség. Nem tudom, a Dell készüléknél van-e olyan hiba, amit olyan egyszerűen meg lehet nézni, mint az iPhone 4-nél.
- A kijelzők összehasonlítása nem wp7 vagy Dell-specifikus téma. Ha az IPS-ről lenne ilyen, még mindig könnyebben meg lehetne érteni, mivel az már sokkal inkább gyártóhoz kapcsolható. szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest