- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
" Én valahogy nem tudom megérteni, mitől olyan izgalmas az, hogy az n+1 Androidos telefon esetén várunk arra, hogy mikor hányszor laggol, illetve felpumpálja az adrenalint a felület/gyártó dolog, amik között én a teszteket látva azért nem látok óriási stílust érintő, koncepconális és filózófiabeli eltérést."
- Óriási nincs is, de az a kicsi is elég ahhoz, hogy ne copy-paste módon lehessen leírni ugyanazt."Azt én inkább előnynek, semmint hátránynak venném, hogy a rendszer kvázi az összes megjelent készüléken kiszámíthatóan, gyorsan és stabilan üzemel, nem okozván negatív meglepetéseket."
- Ez természetesen előny.Nem is kicsi. Csak pont ezért nehezebb ezekről a készülékekről írni, főleg újdonságot.
"Ráadásul ha még egymás után kéne tesztelni a heti 20 készüléket, de már az első készüléktesztnél ment némi szájhúzás, ami szerintem ad egy alapvető negatív hangulatot az egész platformhoz való hozzállásnak."
- Nem rémlik, hogy annyira szájhúzós lenne, de majd elolvasom megint. -
Inarus
addikt
- NoDo-ról írtak a frissítési blogbejegyzésben. Az iOS nagyobb frissítései több funkciót hoztak általában, mint a NoDo, a kisebbeknek ott sem szentelnek külön oldalt egy cikkben, max egy hírt vagy blogbejegyzést.
- A Dell fórum viselt dolgairól és a gyártó hozzáállásáról kérdezd Rusit, bár szvsz az antenagate botrány "kicsit" nagyobb volt, plusz tele volt a net alátámasztásokkal és cáfolatokkal, logikus lépés volt megnézni, reprodukálható-e a jelenség. Nem tudom, a Dell készüléknél van-e olyan hiba, amit olyan egyszerűen meg lehet nézni, mint az iPhone 4-nél.
- A kijelzők összehasonlítása nem wp7 vagy Dell-specifikus téma. Ha az IPS-ről lenne ilyen, még mindig könnyebben meg lehetne érteni, mivel az már sokkal inkább gyártóhoz kapcsolható. szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest