- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos68
aktív tag
A szépség az tényleg fontos, de a többit amit felsoroltál az nem nagyon érdekli, meg nem is igazán ismeri.
Ne a te tudásodat vedd alapmércének. Nem reprezentatív, de az ismerőseim között aki "okos" telót vett, szinte csak telefonálásra használja. A többi funkciót messziről lekakkantja.
A WP7 is csak akkor lesz sikeres, ha a retardáltak orrba-szájba fogják terjeszteni az MS igéjét. Ha nem, akkor kampec nekik ezen a piacon. -
janos68
aktív tag
válasz
daniel909 #34 üzenetére
Ez mind igaz, csak ahogy írtam, ez a vásárlók 90%-át (vagy még több) totál nem érdekli.
Ráadásul ezek nem akkora mellbevágó különbségek, mert az alternatíva megvan a droidon is.
Na az iPhone4. az meg tényleg más világ. Számomra messze a legjobb megoldás ma a piacon, a hibáival együtt is. -
janos68
aktív tag
Szerintem kicsit bebeszéled magadnak ezt az antipatikus dolgot. Mondjuk annyira nincs viszonyítási alapom, mivel talán ha két cikket olvastam el ebben a témában. Én csak egy készüléket próbáltam (nem rossz, de ez a metlaki megoldás messze nem az én ízlésemet képviseli), de ahogy olvasom, minden telón ugyanaz a felület fogad. Lehet ezért nem fogadnak minden minden mobilt tűzijátékkal, hiszen ha egyet láttál, mindent láttál. Ahogy írták. Persze lehet vastagon tévedek.
-
janos68
aktív tag
Kb. egyetértünk.
Nem volt rossz ez a Symbian sem, de egy akkora marketing gépezettel szemben ami mögött a Google áll, hosszabb távon teljesen esélytelen volt. A lényeg pedig a reklám. Nyomni orrba-szájba, hogy még Manci néninek is az Orsós-tanyán az legyen élete vágya. Az hogy mennyire jó és használható az a termék,az szinte másodrangú. Az MS-nek erről szól az élete. Bármennyire is jobb volt a konkurencia rengeteg esetben, mindíg az ő terméke terjedt el leginkább. Szóval tuti, hogy a WP7 sem fog eltünni a ködben. -
janos68
aktív tag
Amit írsz az igaz, csak a vásárlók 90%-át ezt kurvára nem érdekli, és megveszik a még mindíg majdnem fele annyiba kerülő droidos telókat.
A jövőt persze maximum Uri Geller (vicc) tudja. Egyelőre kevés gyártó, még kevesebb modellel van piacon WP7-es géppel. Majd jövőre okosabbak leszünk.
Persze ismerve az MS "Akkorisszeretnifogtokbennünkethabeledöglöttökis" taktikáját, biztos sikeresek lesznek valamennyire. Kár, hogy ezért a Symbiant le kellett mészárolniuk. -
janos68
aktív tag
Iszonyat sok pénzébe fog kerülni az MS-nek, hogy a köztudatban maradjon a rendszere. Mivel lóvéjuk van dögivel, ez nem igazán lesz nehéz nekik. Nagyon gyerek még a rendszer, bőven van hova fejlődniük. Az igazi gond az, hogy a világon semmivel sem nyújtanak többet, mint a konkurensei, és telefonvásárlásnál a nagytöbbségnél az ár fog dönteni.
Abban pedig az android egyelőre verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest