- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid_
tag
válasz
cseremanus #1082 üzenetére
Mostanába nem figyeltem a topikot, de lassan aktuális a telefonvásárál, úgyhogy szeretném megkérdezni tudni e már konkrétumokat a filekezelésről. Mi lesz a zune-nal, mass storge marad e? Lehet külső forrásőból telepíteni?
-
Droid_
tag
File és alkalmazáskezelésről tudunk már valamit?
-
Droid_
tag
Szerintem elbeszélünk egymás mellett
Az komplett kezelőfelületet nyilván nem tudja visszaadni, de a csempés homescreen-t szerintem visszaadja. Elsőt ti állítjátok, amivel egyet is értek, a másodikat meg én (nyomogattam WP7-et és majdnem csúcstelón L7-et). A kettő nem zárja ki egymást. Nyilván nem vagyok nagy múltal rendelkező WP7 user, így ha a csempéset máshogy látjátok, egyefene, hiszek nektek
-
Droid_
tag
Nem azt mondtam, hogy 100%-ig, egy az egyben visszaadja az eredetit, nyilván nem tudja. Egy beállítások, album, sms, kapcsolatok, vagy bármilyen alkalmazás megnyitásáig tart a dolog az nyilván rossz pont. Egy Launcher nem fog helyettesíteni egy egész kezelőfelületet. De azért nem kéne átesni a ló másik oldalára. A Live tileokat leszámítva jól átadja a kezelőfelületet addig ameddig kitejed a "hatásköre". Vagy szerintetek mit lehet elb@aszni egymás alá rakosgatott négyzetecskékből álló homescreenen és animációkkal?
-
Droid_
tag
Szubjektív.
amúgy meg: WP7 Launcher
-
Droid_
tag
Innen nézve viszont igazad van, nekik elsődlegesen ugyis a játékélmény számít, nem a verziószám, korrekten indokolta a SE a dolgokat. Arra próbáltam utalni, hogy volt már példa olyanra, hogy az ígért frissítés nem jött. Ott jogos lenne a háborgás, itt viszont nem volt ígéret, így nem feltétlen jogos. A Play speckó eset, de azért a lényeg szerintem levehető.
-
Droid_
tag
válasz
Cathulhu #785 üzenetére
De akik WPs telót vettek, azok se azért vették, mert jön rá a WP8, hanem azért, mert tetszett nekik a 7, 7.5. Az, hogy van újabb, jobb, az egy dolog. Természetes, hogy nem jár mellé lifelongsupport. Főleg, hogy az újítások nagy része olyan követelményeket támaszt, amiket nem tudnak megugrani a telók.
Azt megértem, hogy valaki háborog, mert a Play-e nem kap ICS-t, az be volt ígérve. De mikor láttatok olyan cikket hogy Hivatalos: A WP8 elérhető lesz xy telefonra?
-
Droid_
tag
Az bővíthetőség lehetősége magával vonja azt, hogy pl zenéket nem kell szinkronizálni, hanem microSD-re felrakod? Vannak újabb támogatott filetípusok a médialejétszót illetően? Nem lehet külső forrásból telepíteni?
Ilyen szempontból változott bármit az alkalmazás és fájlkezelés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest