- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz Valentino K. #41 üzenetére
A wp7 fórumokon azt suttogják hogy igen...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Blyan
félisten
válasz Valentino K. #41 üzenetére
Hát ööööö.... Nem hiszem..
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Valentino K.
senior tag
S ha rendelkezem egy UK-s accounttal, amihez vettem egy rakás appot, azt át tudom majd "váltani" magyarra, úgy, hogy ne bukjam a megvett alkalmazásokat?
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
oO7
őstag
Természetesen azt használom, már amikor egyáltalán a telefonon webet böngészek, merthogy többnyire natív appokat szoktam amúgy használni... viszont abban sincs oldaltetejére ugrás...
a reklám sáv ugyan tényleg kicsit zavaró, viszont, hogy ne lenne letisztult vagy átlátható vagy könnyen kezelhető... pl szerintem a tabok kezelése vagy akár a historyban/favoritesben való turkálás sokkal kényelmesebb mint az IE-ben...[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Nem tudja valaki hogy lehet a böngészöbe a laptetejére ugrani?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Engem ez annyira fel tud dühíteni. Kitartok a wp7 mellett a mangóig, de ha nem kapom meg ezeket az alap dolgokat akkor tényleg lerakom (mivel eladni lehetetlen) és veszek valami mást.
Amúgy köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Két kérdésem van:
- Lehet e Nokia féle offline navigációt használni majd a mangóval?
- Fel lehet e teljesen telepíteni a Magyar nyelvet a telefonra a mango érkezésével. Vagyis Magyar lesz e a menü?[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oO7
őstag
a bolt is meg fog nyílni
szerintem megkapjuk mi majd a bing mapset (ovi maps adatbázissal megtoldva), csak lehet, hogy ettől még nem leszünk hivatalosan támogatott ország...
amúgy megsúgom, most is baromi jól áll ám a bin maps adatbázisa csak a keresés van benne elszúrva és nagyon nehezen talál meg címeket... múltkor meg akartam keresni egy címet ahova menni akartunk haverokkal és nem találtam (pedig jó lett volna útközben némi útbaigazítás)... végül megkerestem google maps -en, telefonon manuálisan megkerestem ugyanazt a helyet, odaböktem, hogy énmárpedig oda akarok menni, és csodák csodájára jó címet írt ki... szóval tudja az hogy mi annak a helynek a címe csak mondnom, a keresés / címfeloldás van valahol elszúrva...[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Kérdéseim:
- Milyen nyelv a korai?
- A Zune magyarításával a bolt is megnyílik, vagy csak magyarul is elérhető lesz a program?
- Miért pont a Bing cuccokon vergődnek, mikor ott már elméletileg a Nokia is besegít? Nem volna ügyes lépés, ha a Microsoft miatt buknák a WP7-es Nokia tulajok az ingyen offline navit. -
Blyan
félisten
Nem értem a prediktív írást hiányoló kérdéseket... A Mangó Beta alapján (azt használom éppen) pontosan olyan a magyar szövegbevitel, mint az angol, pötyögi az ember a szöveget, megjelenik az ajánlat, ki lehet választani.
Miért változna ez meg a véglegesben?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
st4rlight
csendes tag
Nem baj, emulátorból lesz fullos mango
//developer
-
oO7
őstag
jó csak pont ezaz, hogy nem azt mondta, hogy majd az iPhone 5... hát legalábbis nem így, mintha a 4" -os kijelző lenne a kitétel és nem a rendszer... ezért nem értettem... de így hogy leírtam végülis egyértelmű az utalás (erre utalt amúgy a kérdés is hogy mivel jobb egy 4"-os iPhone (mint készülék) mint egy tetszés szerint kiválasztott 4"-os WP7 -es készülék)
nem trollkodni akartam én csak fura volt a megfogalmazás
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Byu
aktív tag
Szerintem ebbe nem érdemes belemenni A két rendszer van azon a minőségi szinten, hogy tényleg ízlés kérdése, kinek melyik tetszik (esetleg milyen funkciók fontosak, amik a másikban nincsenek meg). Ha most elkezdenénk egyes funkciókat kiemelni, akkor végeláthatatlan dobálózás lenne belőle, ami androidos témákban sajnos megszokott, de ide remélem nem szivárog be.
-
David75
őstag
Én viszont ios-röl váltottam wp7-re és meg vagyok elégedve. De hozzáteszem hogyha jön 4"-os iphone akkor elgondolkodok viszont nem tudom nélkülözni a metro ui-t se azt hogy a telefonkönyvbe legyen integrálva a facebook se a mangoval várható facebook chat és msn integrációt. Szóval nagy szarban vagyok
-
kcsa
veterán
Nincs linkelve a bejegyzés, de nem lesz elérhető utólag. Azzal magyarázzák hogy azért, mert túl sok helyet foglalnak a nyelvek, mindenki nem kaphat meg mindent, úgyhogy mindenki olyan nyelvvel fog létezni tovább, amit a készülék gyárilag tartalmaz.
Ebből az jön le hogy a szolgáltatóknál vásárolt készülékekben lesz magyar, szürkeimportosnál nem biztosan.
Persze ha beindul a hekkelés...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
ignion.n
csendes tag
egyébként nem tudom, nekem tökéletesen megfelel mint okostelefon, de gondolom ez igény kérdése, maradjunk annyiban, hogy kompromisszumot azt kell kötni, meg muszáj hekkelni, hogy itthon is jó legyen, mert ez nem amerika
hivatalos mango előtt tuti nem szabad eladni egy iphone-t az tény
(#12) tommjee: Az optimus7 kijelzője meg látszik napfényben, csak nem jól, egy smst el tudsz olvasni, de többet nem tűző napon, de szerintem egy gorilla plexis device sem olvasható jobban napon
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"Némi üröm az örömben"
Az. De talán addigra lesz hazai dev acc.
-
Ezt csináltam múlt decemberben, 80k HUF-fal vékonyabban, rengeteg indulattal fejeztem be a kísérletet. De mint szoktam mondani, ha nincs szükséged okostelefonra, nagyon jó a WP7, hajrá.
A legbiztonságosabb, ha nem adod el az iPhone-t addig, amíg nem tapasztaltad ki a WP7-et.
“All nothings are not equal.”
-
kolosanyi
veterán
Még nem tudom, lehet, hogy én is WP7-re váltok majd. Az viszont akkor hiányozni fog droidról, hogy olyan billentyűzetet teszek rá, amilyet akarok. Most se a gyárit használom. Szépen be van állítva a kedvencem alapértelmezettnek, magyar nyelvi plugin is telepítve van, így teljesen használható, még a kicsi 3 collos kijelzőn is. Persze a helyesírás javítása, szójavaslatok stb be van kapcsolva. Na mindegy, még úgyis kiderül, ha itt lesz hivatalosan, hogy számomra mennyire lesz használható a WP7 ilyen szempontból.
-
tommjee
senior tag
Nem ide tartozik de LG Optimus 7-nek mennyire lehet látni a kijelzőjét erős napfényben ?
-
ignion.n
csendes tag
hivatalosan az egész nyelvi támogatás, mármint, hogy a rendszer magyar legyen nem lesz csak a mangóval érkező telefonokra, viszont a szövegbevitel és a billentyűzet magyarra váltható az eddigi készülékeken is mangóval
(#8) oO7: egyébként a magyar szövegbevitel is nagyon jól használható szerintem a mangón, én szeretem
[ Szerkesztve ]
-
tommjee
senior tag
Úgyis WP7-re akarok váltani pont jó időzítik
-
oO7
őstag
igen, csak azért ezeken a qwerty billentyűkön nem nehéz mellényomni... viszont a mellényomást meg igen hatékonyan tudja javítani és akkor aztán tényleg írhatsz mint a gép és nem kell szenvedni az elgépelt betűk javítgatásával (főleg ha esetleg később veszed észre, akkor hosszan nyom, odaviszi a kurzort, kitöröl, stb...) namind1... mondom egyelőre nálam is ki van kapcsolva, de azért kíváncsiságból angol szöveggel kipróbáltam és jóóóóóaz
(#9) JR.CSé: hát igen... ez a szomorú, pedig mintha lett volna szó róla
[ Szerkesztve ]
-
email6
tag
Volt egy tesztvideó az alpha állapotú Mango-ról itt, abban mintha lett volna T9: http://www.youtube.com/watch?v=ZVDsUsdhvGg&t=1m23s
A magyar nyelv a korábban vásárolt készülékekre is felkerül a frissítéssel? Mert voltak olyan pletykák, hogy nem.[ Szerkesztve ]
-
JR.CSé
senior tag
Nem vitattam a létjogosultságát,csak szerintem elég sokan kiszokták kapcsolniNem véletlen.Ha már van Qwerty bill akkor használja az ember
[ Szerkesztve ]
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
oO7
őstag
azért egy ilyen billentyűzeten kevésbé idegesítő a T9 mint a hagyományos számos billentyűzeten... mondjuk úgy idegesítő (ki is kapcsoltam), hogy magyar szavakat minden áron angol hasonló szavakra akar lecserélni de a javaslatok meg akár az automatikus kijavítás teljesen jó dolog szerintem, nem idegesítő... angol szövegnél tényleg elég jól a kedvedben tud járni
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
a Microsoft Bing térképei és helyfüggő szolgáltatásai nem lesznek elérhetőek hazánkban
És mi lesz a Nokia féle térképpel? Nem úgy volt, hogy a bingbe épül be?
-
JR.CSé
senior tag
Legalább az új jövevény tud magyarul isA T9 meg a kutyának sem hiányzik.(Kinek nem inge ne vegye magára)
[ Szerkesztve ]
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest