- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
a bolt is meg fog nyílni
szerintem megkapjuk mi majd a bing mapset (ovi maps adatbázissal megtoldva), csak lehet, hogy ettől még nem leszünk hivatalosan támogatott ország...
amúgy megsúgom, most is baromi jól áll ám a bin maps adatbázisa csak a keresés van benne elszúrva és nagyon nehezen talál meg címeket... múltkor meg akartam keresni egy címet ahova menni akartunk haverokkal és nem találtam (pedig jó lett volna útközben némi útbaigazítás)... végül megkerestem google maps -en, telefonon manuálisan megkerestem ugyanazt a helyet, odaböktem, hogy énmárpedig oda akarok menni, és csodák csodájára jó címet írt ki... szóval tudja az hogy mi annak a helynek a címe csak mondnom, a keresés / címfeloldás van valahol elszúrva...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Magyar nyelven is elérhető lesz a Windows Phone Mango és a Zune.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- RAM topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest