- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
igen, csak azért ezeken a qwerty billentyűkön nem nehéz mellényomni... viszont a mellényomást meg igen hatékonyan tudja javítani és akkor aztán tényleg írhatsz mint a gép és nem kell szenvedni az elgépelt betűk javítgatásával (főleg ha esetleg később veszed észre, akkor hosszan nyom, odaviszi a kurzort, kitöröl, stb...) namind1... mondom egyelőre nálam is ki van kapcsolva, de azért kíváncsiságból angol szöveggel kipróbáltam és jóóóóóaz
(#9) JR.CSé: hát igen... ez a szomorú, pedig mintha lett volna szó róla
-
oO7
őstag
azért egy ilyen billentyűzeten kevésbé idegesítő a T9 mint a hagyományos számos billentyűzeten... mondjuk úgy idegesítő (ki is kapcsoltam), hogy magyar szavakat minden áron angol hasonló szavakra akar lecserélni
de a javaslatok meg akár az automatikus kijavítás teljesen jó dolog szerintem, nem idegesítő... angol szövegnél tényleg elég jól a kedvedben tud járni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Magyar nyelven is elérhető lesz a Windows Phone Mango és a Zune.
- iPad topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest