- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Nem azt írtam, hogy gyári app, hanem hogy megoldható.
Azért droid alatt akár a teljes romod is le tudod menteni.
Az online tárolással meg az a baj, hogy érzékeny adatot nem igazán szabad feltölteni. Persze nekem is fent van minden kontaktom szinkronizálva a live acc-mal, de csak mert nincs más megoldás wp7 alatt. Kvázi megszünt itt az offline kontakt.
-
feliks
senior tag
Mass storage mégcsak nem is kell.. De hogy kontaktokat nem tudok zuneon keresztül másolni, csak zenevideókép az összes, az kicsit zavaró..
Egy rakatot szenvedtem vele, mire féligmeddig felszenvedtem a kontaktjaimat a telefonra, szal elég lenne, ha a telefonhoz tényleg mindenben 100%-os és mindent kezelni tudó alkalmazás lenne e zune (meg lenne linux alá)
Olyasmi tudású dolog kéne a wp7hez, mint a mobiledit, vagy ha az sok, akkor legalább mint az itunes..Szerintem full backup alatt Titanium backupra gondolhatott..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest