- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
Tudom, hogy elméletileg így kéne mennie, és ez a kb egyetlen megoldás (a simrol masolason kivul), de ez nalam elegge alacsony hatasfokkal mukodott.. az eddig monden telefon altal hasznalhato kontaktmenteseket beimportaltam, de olyan 50%-nak csak a neve jelent meg a telefonomon, telefonszám nélkül.. Akkor ezt vegyem ugy, hogy egyeni hoba..?
-
feliks
senior tag
Mass storage mégcsak nem is kell.. De hogy kontaktokat nem tudok zuneon keresztül másolni, csak zenevideókép az összes, az kicsit zavaró..
Egy rakatot szenvedtem vele, mire féligmeddig felszenvedtem a kontaktjaimat a telefonra, szal elég lenne, ha a telefonhoz tényleg mindenben 100%-os és mindent kezelni tudó alkalmazás lenne e zune (meg lenne linux alá)
Olyasmi tudású dolog kéne a wp7hez, mint a mobiledit, vagy ha az sok, akkor legalább mint az itunes..Szerintem full backup alatt Titanium backupra gondolhatott..
-
feliks
senior tag
Inkább azt csinálnák meg, hogy ne csak a zune-on keresztül lehessen másolgatni, esetleg hogy a telefonkönyvet rá lehessen pakolni egyszerűen (mondjuk mailben elküldött standard telefonkönyvfilet tudjon olvasni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest