Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ezek szerint én elvakult MS fan vagyok
. Mindenkinek mások az igényei, én is Blade-ről váltotta, nekem marhára nem hiányzik az állandó rom cserélgetés (mindig volt valami funkció, ami nem működött). Nekem semmi bajom a Zune-el, max. egy dokumentum szinkron funkciót tényleg belerakhatnának (doc, xls, pdf). Amíg max 16 GB-os készülékek vannak, addig a hd videóknak sincs sok értelme. Nekem a DLNA gyönyörűen működik tesómék Samsung tv-jével. A konvertálásra nincs magyarázat, érdekes mód a Zune HD-m nem konvertál.
-
MR007RM
addikt
Hát igen. De előbb kell utánanézni és aztán vásárolni, már aki volt olyan okos hogy a Symbiant dobta és WP-re váltott. Sajnos nagyon az iPhone-ra gyurnak. Ezzel vége a határtalan szabadságnak ami eddig volt. Inkább legyen ilyen vagy olyan hiba időnként a telómmal "persze az én hibámból USER ERROR címén", mint ez a világ amit építgetnek.
A Belle azért nem jön csak majd valamikor sohanapján....mert kinlódjál csak vele ha kell a Nokia szerint. Ez már olyan gazdasági politika. Bekebelezés, megsemmisítés, beolvasztás.... Tudják hogy ez csődöt jelent a Nokiának egésszen biztos, a többieknek meg kitudja majd túlteszik magukat rajta. -
Gabi 8906
senior tag
Nekem egy 1 magos(2.66 Ghz-es Intel Celeron) régi gépem van. Szerettem a HD7-em, de nem bírtam kivárni a konvertálásokat, és a villanyszámlára is folyton panaszkodnak az itthoniak.
(450Wattos táp) Az hogy éjszaka mennyen a gép, nem éppen jó számomra.
(De-de. De képeknél elméletben szép nagyban fog látszódni a tv-n. Meg a videókat is kiteszi nagyba, nem kicsibe. De megnézem én, még nem próbáltam Ace-el. Remélem sikerül.)
-
-=Ghost=-
őstag
Ennél az a kényelmesebb megoldás, hogy párezer forintért veszel egy HDMI kábelt és összekötöd a gépet a tv-vel.
Telefonon nézel sorozatot, ráadásul otthon amikor ottvan melletted a gép? Had ne gratuláljak.
Igen a 4"-os HD kijelzőn aztán veszett jó lesz HD videókat nézni....
Aztán lehet sírni, hogy felrakom a telefonra a 25gb-s Bluray filmet és nem marad hely az 50gb lossless zenémnek.... Az a másik vicc kategória amikor az "igényes, audiofil" emberek villamoson, buszon utazás közben szeretnének lossless zenét hallhatni, mert annyival jobb a minősége. Persze, a hangyaf...nyi kis füleseken a háttérzajjal marha sok értelme van. -
dipeti
senior tag
De ki a fene használja ki (fogja kihasználni) a 3D-t. Ki látja a különbséget egy 8 vs 12 Mpixeles kamera képe között. A régi K750i-m jobb képeket csinált, mint a mostani 8 Mpixeles csodák( jó lehet kicsit túlzok
).
A sok mag meg csak azért jó, mert lejjebb tolja a fogyasztást. A WP7 gyönyörűen szalad egy 1magos procin is, nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest