- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
-=Ghost=- #27 üzenetére
Igaz most Ace-m van, de előtte nemsokkal HD7-em volt. Ha meg nem lenne értelme a HD videózásnak akkor a kis kijelző felbontású Xperia Mini-be sem rakták volna bele.
Ami a filmezést illeti, ha nincs egy 4-6 magos géped, akkor nem is érdemes WP7 telot venni.
Szinte már minden komolyabb telefon tud Avit vagy Divixet lejátszani. Nem értem hogy a WP7-es telokon miért nem oldották meg ezt a lehetőséget.
(Ami a Galaxy Ace-t illeti a TV-vel kapcsolatban, van nekem itthon egy Nokia TV kábelom. Nemsokára kiderül hogy rátudom e kötni vele a TV-re.)
-
Dunbar
senior tag
válasz
-=Ghost=- #33 üzenetére
"Ennél az a kényelmesebb megoldás, hogy párezer forintért veszel egy HDMI kábelt és összekötöd a gépet a tv-vel."
Sokkal könnyebb tényleg, mintha egy kábellel kötném össze a telefont a TV-vel, és a gépemnek sem kell dolgoznia Ha fotelben netezek, tudod ki fog kábelt átvezetni a szoba másik felére TV-be. Ja, de hogy úgy nekem kényelmesebb."Telefonon nézel sorozatot, ráadásul otthon amikor ottvan melletted a gép? Hadd ne gratuláljak."
Igen, például kajálás közben, vagy lefekvés után, amikor nincs kedvem notebookkal bajlódni, kikapcsolni, felkelni, visszarakni."Igen a 4"-os HD kijelzőn aztán veszett jó lesz HD videókat nézni...."
Szerintem is, 4+"-en pedig még jobb."Aztán lehet sírni, hogy felrakom a telefonra a 25gb-s Bluray filmet és nem marad hely az 50gb lossless zenémnek.... "
Engem nem zavarna, ha 75+GB telefonok jönnének, de ha téged zavar a fejlődés, ajánlom ezt."Az a másik vicc kategória amikor az "igényes, audiofil" emberek villamoson, buszon utazás közben szeretnének lossless zenét hallhatni, mert annyival jobb a minősége. Persze, a hangyaf...nyi kis füleseken a háttérzajjal marha sok értelme van."
Megint meg akarod mondani, hogy mit hogy kell csinálni. Egyébként semmi köze nincs a témához, de a mai "hangyafasznyi kis fülesek" elvileg pont arra vannak tervezve, hogy kiszűrjék a háttérzajokat. Veszteségmentes zenéből nem hallom ki a különbséget, mások lehet, hogy igen, de az, hogy ez téged zavar, megint csak a te bajod/korlátoltságod.Ja, és hogy ne legyek teljesen off, Apollóval jöhetne HDMI-s WP is, vagy legalább DLNA minden modellbe.
-
Dunbar
senior tag
válasz
-=Ghost=- #27 üzenetére
Gabi 8906: nyilván feloldaná ezt a MS ebben az esetben
Ez kb. olyan volt, mintha azt mondanád, hogy minek majd 2 mag, amikor a WP7 most nem tudja kezelni.
Én használnám, TV-re kirakom a videót telefonról, közben netezek, játszom gépen. Egy kábellel összekötöm, ennél mi a kényelmesebb megoldás? A videók úgyis rajta vannak, most, hogy itthon vagyok, nézek napi 1-2 órát Omnián sorozatot.
Egyébként meg jönnek a HD kijelzők, akkor még inkább lesz értelme a HD videó lejátszásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Könyvajánló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Reklámblokkolók topikja
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest