Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megtollasodik középkategória
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
&(#15) catroot
Akkor megnyugodtam...(#16) Zol01
Tökéletesen elvagyok a Lumia 800-al így, ahogy van. Persze ha vannak olyan újítások, amik az én felhasználási szokásaimhoz passzolnak, netán átalakítják azt, akkor minden elismerésem és várni is fogom azt, de ez nem tűnik annak. -
-
-Shadow-
aktív tag
Én annak örülnék leginkább, ha végre sikerülne pár opcióval bővíteni a Drive-ot. Most is elvisz A-ból B-be, csak nem mindegy milyen útvonalon. A céges C5-ben is sokkal több opció van...
-
zsírsámán
senior tag
válasz
SpongyaBob #32 üzenetére
Hát ha a nokia nem szállt volna be, szerintem itt most nem beszélgetnénk frissítésekről sem, meg úgy általában semmiről, úgyhogy ebben én is teljesen egyetértek, csak az a véleményem, hogy nem halt volna ki a rendszer a nokia nélkül.
-
Juveman
tag
Csak én gondolom úgy,hogyha a Nokia nem szál be a buliba,még ennyi sem lenne?Egyszerüen kukázva lenne a WP7,úgy ahogy van.
-
AMD Power
titán
Ahogy elnézem ömlenek a WP hírek.... Jó reklám az biztos!
Örülök neki azért ,hogy a 7.5 gépekre is lesz frissítés.
-
Glenda
addikt
válasz
Mysterion #23 üzenetére
Nálam a Viber megy lockscreen alatt, a Skypenál eddig a technológia volt a ludas, de most már elvileg nincs akadálya (köcsög m$ biztos azért cserélte le a P2P backendet, hogy le tudjon minket hallgatni).
Mondjuk nem teljesen szimpatikus a Viber push notification rendszere, de sokkal jobb így, mintha lenne rá API és boldog-boldogtalan app fullscreen ablakokat dobálhatna.
-
Mysterion
tag
Én nem érzem annyira magamat átverve , mert 2010-ben vettem az Omnia-t, azóta jött és jön pár frissítés. Ok, akkoriban nagyon kőbalta volt a többihez képest, de soha nem zavart, mert amire használtam azt tökéletesen tudta. A mostani sallangok közül sem izgat a nagy része, csak egy dolog bosszant. Arról viszont nincs is szó.
Viber, Skype ezzel a frissítéssel végre fog menni standbyban és lock screen alatt ? Tudok majd fogadni hívást ezekkel úgy, mint a többi rendszeren, hogy pl. alszik a telefon és mégis jelez, mintha hívnának ?
-
Glenda
addikt
-
HawerKing
őstag
Én tökéletesen megvagyok elégedve a Lumia 900 al s a 7.5 el, nemis szándékozom jó darabig lecserélni, a 7.8 at várom s elegendőnek tarom az ujitásokat s biztosan azzal is megleszek elégedve. A beépitett screenshotot megkapja a 7.8 al ?? Ez az ami hiányzik nekem
-
Zol01
tag
Igen, mert sokan így vannak vele. Egy másik fórumot olvasgatva köpni nyelni nem tudtam, hála istennek azért itt képesek az emberek normális hangnemben írni , még annak ellenére is hogy nem elégedettek!
Teljesen egyetértek veled, sokan olyan dolgokra vágynak amiről soha szó sem volt. Én is elvagyok így a készülékkel és igen örülök ennek a pár apróságnak, mert ez is valami. -
Glenda
addikt
Szem kiszúrás? Amikor vettem a telefonom az aktuális featureset miatt vettem meg. Soha nem igértek frissítést hozzá, nem is vártam. A WP7.5 is támogatott marad, ezt kvázi garantálja az a pár low end model, amiken 7.8 fut.
Most az, hogy nem kapok IE10-et nem nagyon tud zavarni, a 9 is szépen teszi a dolgát. A Kid's corner is baromságnak lett titulálva, aztán amikor megszellőztették, hogy a WP7 nem kapja meg, rögtön mindenkinek az kezdett hiányozni. -
kolosanyi
veterán
Ezek az újítások csak engem nem hoznak lázba?
-
komistvan
tag
Azt tudja valaki hogy mi van a zune-val? Kihagyható lesz vègre?
-
khron78
őstag
Na pont ezek hiányoznak nekem. Már csak egy chrome kéne a bing helyett
-
stamas80
tag
Bár csak már látnám!
-
kpal
nagyúr
Alakulgat szépen
-
Fkris
őstag
Remélem, hogy a szabad Notification ikonok kipakolasat is megkapjuk, Ne mondja nekem senki, hogy ahhoz egy más kernel kell.
-
Juveman
tag
Hál isten Nokiás vagyok,a többi WP7-es tényleg nem kap lóf...t se.
-
Blyan
félisten
Ez a "Pocket and Child proof Lock Screen" szvsz nem a gyereksarok lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia vásárlói elégedettséget kutató kérdőíve leplezte le a korábbi modellekre szánt frissítés szolgáltatásait.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megtollasodik középkategória
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Politika
- Autós topik
- GTA VI
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával