- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz sing1ep1ayer #14 üzenetére
&(#15) catroot
Akkor megnyugodtam...(#16) Zol01
Tökéletesen elvagyok a Lumia 800-al így, ahogy van. Persze ha vannak olyan újítások, amik az én felhasználási szokásaimhoz passzolnak, netán átalakítják azt, akkor minden elismerésem és várni is fogom azt, de ez nem tűnik annak. -
-
-Shadow-
aktív tag
Én annak örülnék leginkább, ha végre sikerülne pár opcióval bővíteni a Drive-ot. Most is elvisz A-ból B-be, csak nem mindegy milyen útvonalon. A céges C5-ben is sokkal több opció van...
-
Blyan
félisten
Mi az hogy odaadni a flagship modell? Flagship modell az, amelyiket olyanra csinálják.
A referencia modell, azt szabják meg előre, na az viszont nem a Nokia lett. Aminek viszont "politikai" okai vannak.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
zsírsámán
senior tag
válasz SpongyaBob #32 üzenetére
Hát ha a nokia nem szállt volna be, szerintem itt most nem beszélgetnénk frissítésekről sem, meg úgy általában semmiről, úgyhogy ebben én is teljesen egyetértek, csak az a véleményem, hogy nem halt volna ki a rendszer a nokia nélkül.
-
Juveman
tag
Csak én gondolom úgy,hogyha a Nokia nem szál be a buliba,még ennyi sem lenne?Egyszerüen kukázva lenne a WP7,úgy ahogy van.
-
AMD Power
titán
Ahogy elnézem ömlenek a WP hírek.... Jó reklám az biztos!
Örülök neki azért ,hogy a 7.5 gépekre is lesz frissítés.
-
Glenda
addikt
válasz Mysterion #23 üzenetére
Nálam a Viber megy lockscreen alatt, a Skypenál eddig a technológia volt a ludas, de most már elvileg nincs akadálya (köcsög m$ biztos azért cserélte le a P2P backendet, hogy le tudjon minket hallgatni).
Mondjuk nem teljesen szimpatikus a Viber push notification rendszere, de sokkal jobb így, mintha lenne rá API és boldog-boldogtalan app fullscreen ablakokat dobálhatna.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Mysterion
tag
Én nem érzem annyira magamat átverve , mert 2010-ben vettem az Omnia-t, azóta jött és jön pár frissítés. Ok, akkoriban nagyon kőbalta volt a többihez képest, de soha nem zavart, mert amire használtam azt tökéletesen tudta. A mostani sallangok közül sem izgat a nagy része, csak egy dolog bosszant. Arról viszont nincs is szó.
Viber, Skype ezzel a frissítéssel végre fog menni standbyban és lock screen alatt ? Tudok majd fogadni hívást ezekkel úgy, mint a többi rendszeren, hogy pl. alszik a telefon és mégis jelez, mintha hívnának ?
-
Glenda
addikt
Jah, egy része kvázi jogosan, főleg a nem Nokiások.
Az a legtutibb, amikor senki nem tud semmit, de egymást pánikoltatják. A végére nemhogy első generációs telefonokra nem jön, de semmire sem. Mint a múltkor Thurrott idiótasága. Az az ember is kezd megbolondulni.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
HawerKing
őstag
Én tökéletesen megvagyok elégedve a Lumia 900 al s a 7.5 el, nemis szándékozom jó darabig lecserélni, a 7.8 at várom s elegendőnek tarom az ujitásokat s biztosan azzal is megleszek elégedve. A beépitett screenshotot megkapja a 7.8 al ?? Ez az ami hiányzik nekem
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Zol01
tag
Igen, mert sokan így vannak vele. Egy másik fórumot olvasgatva köpni nyelni nem tudtam, hála istennek azért itt képesek az emberek normális hangnemben írni , még annak ellenére is hogy nem elégedettek!
Teljesen egyetértek veled, sokan olyan dolgokra vágynak amiről soha szó sem volt. Én is elvagyok így a készülékkel és igen örülök ennek a pár apróságnak, mert ez is valami. -
Glenda
addikt
Szem kiszúrás? Amikor vettem a telefonom az aktuális featureset miatt vettem meg. Soha nem igértek frissítést hozzá, nem is vártam. A WP7.5 is támogatott marad, ezt kvázi garantálja az a pár low end model, amiken 7.8 fut.
Most az, hogy nem kapok IE10-et nem nagyon tud zavarni, a 9 is szépen teszi a dolgát. A Kid's corner is baromságnak lett titulálva, aztán amikor megszellőztették, hogy a WP7 nem kapja meg, rögtön mindenkinek az kezdett hiányozni.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
kolosanyi
veterán
Ezek az újítások csak engem nem hoznak lázba?
-
komistvan
tag
Azt tudja valaki hogy mi van a zune-val? Kihagyható lesz vègre?
ALE-L121
-
khron78
őstag
Na pont ezek hiányoznak nekem. Már csak egy chrome kéne a bing helyett
-
stamas80
tag
Bár csak már látnám!
-
MODERÁTOR
-
kpal
nagyúr
Alakulgat szépen
-
Fkris
őstag
Remélem, hogy a szabad Notification ikonok kipakolasat is megkapjuk, Ne mondja nekem senki, hogy ahhoz egy más kernel kell.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Juveman
tag
Hál isten Nokiás vagyok,a többi WP7-es tényleg nem kap lóf...t se.
-
Blyan
félisten
Ez a "Pocket and Child proof Lock Screen" szvsz nem a gyereksarok lesz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest