- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #94 üzenetére
C es egyeb compilation benchmarkok vannak termeszetesen. Random eredmeny a netrol, Phoronix suite-bol:
Forditasban nagyon eros az M1, a Rust fejlesztok szerint az i9-es MBP-khez kepest 2x olyan gyors kb. az M1 Rust forditasban. Ahogy irtam, ez tipikusan egy eros oldala az M1-nek.
Btw, ez egy eleg komprehenziv cikk:
https://tech.ssut.me/apple-m1-chip-benchmarks-focused-on-the-real-world-programming/Szoval meg kell nezni, h teged mi erdekel, es arrol van teszt. makkmarcee maszturbacioja arra vonatkozik, hogy nyilvanvaloan nem erdekli a valosag, csak valami miatt idegesiti, hogy az M1 egy jol sikerult SoC, es emiatt iderangat olyan csodalatos dolgokat, mint peldaul a 7zip tomorites.
-
makkmarce
őstag
válasz
fatpingvin #74 üzenetére
networking alatt mit értesz?
ha putty-al mondjuk belépni serverre, arra tökéletes
Lehet a körités is gyenge volt azokban a gépekben, amiket használni próbáltam, de 100x inkább egy használt lapos ugyanannyiért, minthogy újra atomot vegyek. -
makkmarce
őstag
válasz
fatpingvin #38 üzenetére
próbálkozott vele az intel nagyon, de egy bizonyos szint alá nem sikerült lemenni a fogyasztás terén.
Kiadtak pár mobiltelefont is, androiddal. (onnan is lehetett tudni, hogy nem futnak rajta a natív kódos cuccok)
Közepes teljesítmény mellett túl sokat zabált, gyorsan merült. Aztán kifutott az egész, és feladták. (Nem is tudom, van e még NDK az x86-hoz)
Az atom az szerintem katasztrófa volt. Akinek volt mondjk EEE pc-je, vagy hasonló borzalma, az tudna róla mesélni. Én még használhatót nem láttam belőle sajnos. -
ddekany
veterán
válasz
fatpingvin #38 üzenetére
Ha az embernek nem ez a munkája, nem lehet eldönteni biztosan, hogy mi ferdítés és mi igaz, de, azért valószínűleg igaz, hogy az x86 megvalósítások eredendően pazarlóbbak (pláne mert ha csak programozóként össze veted a két ISA-t, azért ez sejthető is), és ez a "little" magoknál jobban kijön, mint bigeken. Hogy ez mennyire jelentős eltérés, azt persze már végkép nehéz lenne megtudni. Főleg mert egy notebookba való "little", az azért simán egy komoly out-of-order mag lehet (mint ahogy az M1-ben is az).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest