- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Bocsi, de ez hülyeség. Eddig is ezt mondtuk, most is ezt mondjuk wp alá nem kell erős vas. Tedd egymás mellé az 520-asomat a régi kétmagos procijával, meg a 735-ösömet az újabb 4 magos procijával, és mondd meg, hogy milyen különbséget látsz közöttük.
Ellenben tegyél egymás mellé egy low-end samsungot, meg egy felső közép samsungot, és bárki megmondja, hogy melyikbe van gyenge vas, és melyikbe erős vas.Hogy a wp is kap csúcshardvert, semmi másra nem jó, mint a marketing hype-ra, meg a hülye vásárlók meggyőzéséhez, hogy ha már sok pénzt ad ki valamiért, akkor "érezze" hogy mi mindent kapott érte.
-
munnergep
senior tag
"eddig toletek az volt a duma "
Kik azok a "tőletek"? Egyébként továbbra sem kell alá bika hardver."csak hat ugye ahogy a wp is kezd fejlodni, kozelebb kapaszkodni a tobbiekhez neadjisten kerulnek bele alap ficsorok ugy szep lassan ez ala is kell a vas."
Úgy állítod be, mint ha a droidnak csak azért kellene 40 mag meg 4 giga ram, mert tele van feature-el.
Az app hiányon kívül ennek a rendszernek nem sok hiányossága van, ami hiányzik feature pedig egyáltalán nem hardverigényes, továbbra sem kell alá 170 mag. Tudod miért? Mert optimalizálják."nincs ezzel baj. csak a kommunikacio."
Milyen kommunikáció? Mit kommunkált ezzel kapcsolatban az MS? Hol tudom elolvasni?"ahogy almaeknal is..."
Szokott lenni olyan hozzászólásod ahol nem szidod az Apple-t?Egyébként L930 volt már a kezedben? Gyakorlatilag mindent megkajál reggelire. (Az enyémet eladtam, mert nekem az 5 col sajna pont kényelmetlen, de hiányzik a kib... gyorsasága)
Ja, most egy Nexus 4-et használok és képzeld még szeretem is, mert a droid is jó, ha stock.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest