- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
szerintem nem egyszer nem kétszer leírták.af és mindenféle beállítás teljes hiánya a kameránál, videó, 3g,hsdpa, bt, saját csengőhang vagy sms hang(nemtudom már melyik)A2DP hiánya,kizárólag gyári füles használható,nincs rádió,kevés videóformátum támogatása,nem kivehető akksi(nevetséges)nincs egy normális task manager vagy valami hasonló,teljesen zárt bővíthetetlen rendszer.és nem érdekel hogy házi barkácsmódon mit lehet kihozni belőle és az sem hogy van akinek ez nem fontos mert egy ilyen árban lévő multimédiás eszköznek amin oprendszer fut és nem luxuskategória ezeket tudnia kell.
hasonlítottam már az SE-hez most is megteszem: nem érdekel hogy W-teló nem a kamerára van kihegyezve 100k felett(de inkább 50-60k felett) legyen benne AF és kész.
-
joey04
titán
Az iPhone tényleg csak annyiban jó hogy teljsen új kezelést tesz lehetővé.ebben zseniális másban nem.Ez bejött a népnek ezért egyre több gyártó, márka fejleszt ehhez hasonló kezelőfelületet.Szerintem ez természetes.Ezért viszont nem kell az Apple-t isteníteni mert ezen kívül kb 2-3 évvel ezelőtti tudást vonultat fel az iPhone mai csúcskategóriás teló árral megspékelve.Tehát a jó kezelőfelületért és gyenge tudásért fizessek annyit mint egy szintén jó de nem kiemelkedő kezelőfelület+nagy tudás kombóért?hát inkább nem.Elhiszem hogy valakinek fontosabb a design meg a kezelés mint a tudás de ettől még pofátlanul keveset tud abban a kategóriában ahová az ára teszi.mert divat-luxuskütyünek meg kevés nagyon.Egy Vertu rendben van hogy buta és milliókba kerül.azt erre találták ki. de az iPhone egy multimédiás eszköz is elméletileg, és mint ilyen leszerepelt.de sikeres mert Apple.mint az iPod.az is fele annyit sem tud mint a konkurencia aztán mégis fogy.
-
joey04
titán
válasz
Remittenda #67 üzenetére
szerintem egyszerű.elvakult márkahívő
AS,legiaap-Samsung
mrlujoak-SE
ZoZa-Applecsak AS sokszor egyszerűen nem is reagál olyan hszra amiben bántják a samsungot legiaap harapósabb.mrlujoak tudományos szagú mélyrehatónak tűnő érvekkel próbálja az SE baromságait kimagyarázni, ZoZa meg olyan mint legiaap csak még egy fokkal harapósabb.
Nincs ezzel gond mindenkinek vannak defektjei, nekem is van annyi hogy fel sem merem sorolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest