Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
semmi dizájn... én megmondom őszintén, épp ezt szeretem a WM-ben. mobilon a minimalista felület jön be, mert minél kevesebb helyet kell, hogy foglaljon. felül egy csík, alul egy csík, és ezen kb. minden lényeges elfér.
egysíkú... ezt jobb helyeken úgy mondják: konzisztens.
a Windows is egysíkú, elvégre minden ablak egyforma, ugyanott vannak a gombok, a menük, a gördítősávok. képzeld, mindig minden máshol lenne.nem hasít... volt már a kezedben HD2? teljesen jól mutatja, hogy csak jó vas kell alá, és meglepően szépen muzsikál. persze nem kötelező az 1GHz, ha a TouchFlo-t kikapcsolja az ember, már 4-500 MHz-en is szépen elszalad, ráadásul nagyon jó memóriakezelője van, amin ugye az überdizájn iPhone-bemutatón csak nevetgéltek, de én inkább sírtam volna a helyükben, mert épp ezért multitask sincs, csak ilyen toldozott-foldozott notification.
"minél jobban késik a wm7, annál nagyobb szarban lesznek"
mihez képest? egyrészt addig árulják a Sense-el feldobott WM-et, másrészt elmagyarázhatná már valaki, hogy mi ez a gameover/elkésett/szarban van téma. iPhone hol volt 4 évvel ezelőtt? hol van most? Android? mi lenne, ha a Microsoft csak most lépne be a mobil-piacra? akkor is azt kárognánk, hogy jaj már elkéstek, mert már van x szereplő a palettán?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Windows is egysíkú, elvégre minden ablak egyforma, ugyanott vannak a gombok, a menük, a gördítősávok. képzeld, mindig minden máshol lenne.