- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
aha, ha elkészül mondjuk egy teljes MS Office ARM Windowsra, akkor az Android megfelelői is tudják helyettesíteni? hint: az Androidos Office appok rossz vicc kategória... vagy mondjuk egy .NET-re írt app, amit kb. öt perc kódolás és két kattintás és leforgatni ARM-re és teljes értékűen működik, azt is?
az Android keszekusza innen-onnan "másolt" UI-ja aztán tényleg barátságos. még az iOS-ben is több a tervezés, pedig az se egy bonyolult UI.Android szemüveget tessék levenni.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Armagedown #25 üzenetére
Telefonon szerintem sem sok van, de a tabletek világában más a helyzet. Gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki táblagépet csak akkor venne, ha az kiváltja a laptopot. Na most egy Android semmiféleképpen nem tud helyettesíteni egy Windows-t...
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Armagedown #25 üzenetére
De azért nem írnám le így csípőből... Egy kicsit bátor kijelentés ez szerintem tekintve hogy ezt mondták a WP-re is és tessék szépen csendben terjeszkedik a nokia révén.
-
oO7
őstag
válasz
Armagedown #25 üzenetére
és ezt arra alapozod, hogy... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest