- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.gabor11
tag
hmmm jó lesz jó lesz...
-
Youri
veterán
-
for3l
senior tag
Ertem. Hat, en nem ismerem a linuxot, nem tudom, hogy mennyire lehet hasznalni egy erintokepernyos vason. Mindenesetre, amig pc-n megveszed a vasat, majd veszel/szerzel hozza op.rendszert tetszolegesen, itt a hardverrel veszed a rendszert is (bar pc-n is van ilyen) es leginkabb azzal kell (kene) hasznalod, amit kaptal hozza (vagy nem, majd kiderul).
Mindenesetre en nem banom, ha kotott lesz. -
for3l
senior tag
Sztem roszzul nezed a dolgokat. Ha egyszer tudja, hogy win8 fut rajta es mellette ottvan 6 masik tablet androiddal, akkor azert fogja a win8-ast valasztani, hogy hatha tud ra androidot rakni?
Nem hinnem, hogy azert akarna, mert hardverben el lesz maradva az android esetleg arra tudok gondolni, hogy egy win8-as tablet design-ja annyira tetszik vkinek, hogy csak azt akarja megvenni, de androiddal szeretne hasznalni - bar erre sincs nagy esely, mert van valasztek boven. -
kokyt
senior tag
Előfordulhat, de akkor azok valamit nagyon benéztek. Ezek nem PC-k. Lehet hogy hasonlóan kezeljük őket, hasonlóak a szoftverek, hasonló feladatra alkalmasak, de baromira nem azok. Maximum a csatlakozók szabványosak, de belül, a mindent elkendőző szoftver mögött azért baromi nagy különbségek lehetnek a felépítésben, és a működésben. A gyártók meg (értem ezalatt a szoftver és hardver gyártókat is) nem akarják, hogy Jóska Pista videókkal bizonyítva tudja igazolni, hogy mekkora rakás ürülék a készülék, mert ettől meg attól lefagy, holott a videón pont nem látszik, hogy előtte kernelt cserélt, és össze vissza barmolt mindent rajta. Éppen elég csak a market-re felmenni, és elolvasni egy-egy app-hoz írt, nem ritkán 1-2 hónapos angol véleményt: "jaj nem megy, jaj fc-ol, nem tudom letölteni wifi-n mert megszakad, újraindul tőle a telefon, mekkora sz@r pedig a cm9-en mindennek mennie kellene".
Hát az ilyenek miatt én is lezárnám a bootloader-t a p*csába.
De amúgy mindig van megoldás, vesz mást, vagy épít egyet -
törölt tag
válasz
#19617792 #50 üzenetére
nem erről van szó. a woa-n csak metrós appok futhatnak, ha jól tudom. lehet, hogy 5 perc alatt lefordítasz egy photoshopot (tfh), de ne mfogják felengedni a marketbe, mert nem teljesíti a gui követelményeket. nem lesznek elérhetők a legacy alkalmazások, hiába hangoztatják sokan, hogy a woa is win8, mert ilyen szempontból nem az!
androidra most is van már photoshop meg autocad ws, és hamarosan jön a libreoffice csomag is. ezekkel már szerintem egész versenyképes dolog. de addig is van 1-2 egész jó fizetős office alkalmazás, kb 1500Ft értékben, illetve lehet office web apps-t használni, ha az tetszik. -
Youri
veterán
válasz
FoxiestFox #65 üzenetére
vannak, akik nem szeretik, ha a gyártó szabja meg mire használhatja a megvett hardvert
-
az ipad-et felnyomtak mar?
mert ha nem, gondolom a microsoft sem gagyibb vedelmet epit be.btw szerintem indokolt lepes, zart rendszer mint az ios, mokolni ott lesznek es vannak az olcso es draga androidos gepek, aki win8-as tabletet vesz, nem latom be, miert akarna ra pl androidot, hiszen van a vasarlasnal szamos alternativaja a gyarilag mokolhato gepek kozott is.
-
Einstvan
aktív tag
Az MS csak maradjon meg az asztali pc-k nél meg laptopoknál... az még megy neki.
-
oO7
őstag
nemhiszem...
BlueStacks FAQ:
When I agree to have my app “featured” where does it go?
When users download the App Player, there are some pre-loaded apps that actually come with the software (email us to discuss this), and then there is a button that says “Get Apps”. When people click it, their browser opens their personal “Featured Apps” to download. You app will appear on this screen, and can be discovered and downloaded to BlueStacks in one click.
Na ezt pedig a Microsoft nem fogja beengedni a Windows Store-ba... ez maximum az x86-os Win8-akon lesz elérhető... de nem azok lesznek többségben... főleg nem a tabletek között...
-
fffeco
tag
kinek kell win8 mellé egy android? az összes android app futtatható lesz rajta meg lett mondva
tessék utána nézni
-
oO7
őstag
rosszul értelmezted a vesszőket... a "kb. öt perc kódolás és két kattintás" a .NET produktivitására vonatkozott... amúgymeg ha kicsit is igényesebben van megírva az a WinForms-os app, akkor könnyen át fogják tudni mozgatni az üzletilogikát és csak a felületet kell újat csinálni fölé és máris kész a metro app... de egy WPF-ről vagy Silverlight-ról vagy épp akár WP7-ről való átállás meg még zökkenőmentesebb...
-
fatal`
titán
válasz
#19617792 #50 üzenetére
"vagy mondjuk egy .NET-re írt app, amit kb. öt perc kódolás és két kattintás és leforgatni ARM-re és teljes értékűen működik, azt is?"
Ez max az appok egy nagyon kis hányadára lesz igaz. Kétlem, hogy a winformra írt igen sok app működne ezeken, főleg nem 5 perc kódolás után.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
aha, ha elkészül mondjuk egy teljes MS Office ARM Windowsra, akkor az Android megfelelői is tudják helyettesíteni? hint: az Androidos Office appok rossz vicc kategória... vagy mondjuk egy .NET-re írt app, amit kb. öt perc kódolás és két kattintás és leforgatni ARM-re és teljes értékűen működik, azt is?
az Android keszekusza innen-onnan "másolt" UI-ja aztán tényleg barátságos. még az iOS-ben is több a tervezés, pedig az se egy bonyolult UI.Android szemüveget tessék levenni.
-
Armagedown
őstag
"Na most egy Android semmiféleképpen nem tud helyettesíteni egy Windows-t..."
Ez ami rákerül az ARM procis táblákra , már nem az a Windows ami a pcken van , hanem egy butitott változat .
Ezt fogja tudni helyettesíteni , és még a felhasználói felület is sokkal barátságosabb . -
zseko
veterán
Egyrészről jó a megkötés, így nem teszik bele minden sz@arba amit találnak, mint az androidosak, és így remélhetően az optimalizálással és a sebességel sem lesz túl sok gond. Másrészről, ez a metro felület...
Volt egy mio a501 telefonom 5.0 winnel. Most egy S2 van, szép, jó, mindent visz, gyorsan fut, mégis valahogy butábbnak érzem, hiányzik az androidból valami. Mégis, ha veszek tabot az valószínűleg androidos lesz.
-
Abysmal
aktív tag
Addig ok, hogy a Win8-cal vett tableteken nem fog menni az Android, de mi a helyzet az Androiddal vett gépekkel? Azokra esetleg fel lehet majd rakni a Win8-at, ha megfelelő a hardver?
(#37) & (#29): +1
-
Maateeo
aktív tag
ha tényleg sikerül megoldani a WP, a WoA és a W8 kvázi egységesítését, akkor nagyon nagy sikere lehet a rendszernek. Még nem esedékes a tablet, de ha késöbb az lesz, és lesz olyan stabil, gyors és megbízható, mint a WP, akkor megvan a befutóm.
-
tdk.112
aktív tag
-
Szerintem ez nem a hekkerek ellen van első sorban, hanem a gyári dual boot-os típusokat akarják tiltani.
(#36) Bobak: Hülyeségen vitáztok. Nyilvánvaló, hogy egy asztali oprendszerrel tudásban nem ér fel egy mobil OS. Ettől még simán lehet, hogy sokaknak tökéletes az utóbbi is, mert nem használják ki az asztali Os plusz tudását.
Innentől kezdve kár vitázni, mert teljesen szubjektív a dolog. -
RaZroX
addikt
Ha egyszer veszek egy ilyet akkor nem is tennék rá mást mint W8-at...
-
Coyote2000
őstag
előre látható, hogy versengeni fognak a hackerek - vajon ki tölt fel előbb olyan videót, amin Win8 táblagépen Android fut?
Na jó, ha genyáznak a hardverrel, akkor Linux - de akkor is lesz dual boot, az tuti :-)
-
Bobak
csendes tag
hát nemtudom.... ez a win8 elég kezdeteleges kinézettel bír
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Armagedown #25 üzenetére
Telefonon szerintem sem sok van, de a tabletek világában más a helyzet. Gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki táblagépet csak akkor venne, ha az kiváltja a laptopot. Na most egy Android semmiféleképpen nem tud helyettesíteni egy Windows-t...
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Armagedown #25 üzenetére
De azért nem írnám le így csípőből... Egy kicsit bátor kijelentés ez szerintem tekintve hogy ezt mondták a WP-re is és tessék szépen csendben terjeszkedik a nokia révén.
-
oO7
őstag
válasz
Armagedown #25 üzenetére
és ezt arra alapozod, hogy... ?
-
Armagedown
őstag
Esélye nincs az ICSel szemben a Microfosnak
-
tjb007
nagyúr
Van amihez a "lelkes felhasználók" is kevesek.
Ha az Asus nem mondja azt, hogy Nesztek, akkor feloldjuk, hadd buheráljátok akkor egy jó darabig várhattak volna arra a felhasználók, hogy kinyíljon a bootloader.
Még arra is mérget vennék, hogy a Microsoft kikötötte a gyártóknak azt is, hogy milyen kódolást használjanak, nehogy véletlenül valaki fel tudja oldani. -
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #14 üzenetére
amilyen hardveres kovetelmenyei vannak a woa-nak, ketlem, hogy olcsobb lenne ugyan az a hardver woa-val, mint androiddal. de majd meglatjuk.
-
enginev3.0
félisten
Szerintem igaza van, főleg ha a telefonokra gondolunk, kb ugyan az a hardver és van pár ezer ft különbség, wp7 javára, persze tudom hogy ott nincs akkora szabadság, de táblagépnél szerintem annyira az nem is fontos, főleg egy pöpec rendszerrel
woland_y2k@ szerintem nem kell
-
-
enginev3.0
félisten
Ha ezek is "olcsóak" lesznek mint a wp7 telefonok (hardverhez képest), akkor szerintem jó lesz, nekem tetszik a rendszer, legalább is a pc-n nincs vele gondom, tableten meg csak jobb lehet
u.i.: Androidos telefonom van, nem vagyok wp fan
De ettől függetlenül tetszhet, és tetszik is
-
Integra
titán
max 2 hetet adok neki..
-
Воланд
titán
ez sem tul nagy ujdonsag, mar regota lehetett tudni, hogy alapbol nem lehet az arm alapu eszkozokon kikapcsolni a secure boot-ot.
-
tjb007
nagyúr
-
Pete55555
addikt
Windows 8 táblagépek csak normál üzemmódban futhatnak majd
Ez alatt pontosan mit értenek
Egyébként érthető dolog ez a Microsofttól, kiváncsi vagyok a hardver gyártók mit csinálnak majd. Mert ha kiadnak mondjuk 1 gépet androiddal, és W8-al is, akkor már meg van oldva a probléma. -
-
Youri
veterán
Ezeket is felnyomják majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest