- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
Serricon #290 üzenetére
Igen el lehet kerülni szinte teljesen szerencsére, bàr én hasznâlom a felületét ha màr win 8... cssk még mindig kevés a jó metros app, meg vagy bugos vagy nem teljed értékű... Pl egy normâlis csevegő metros appot se talàltam pedig hasznàlnâm
Ablakkeret kibìrható, csak nem bìrom felfogni, ha a tàlca àtlàtszó akkor az ablakkeret miért nem. És akkor màr nem sìrna annyit a nép
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Serricon #206 üzenetére
Igen, akkor szerintem megéri frissíteni, de gondolom a véglegesről is lesz teszt elég sok, meg ugye felhasználói vélemények is. De amit most elmondtál nekem az sokat segített. Amúgy szoktam játszani és az a helyzet, hogy játékokban viszont sokkal jobb volt a win 8... Semmi fagyás és ami win7-en megy high beállításokkal, az win 8-on megy ultrán, vagy very highon... szóval jobb lenne nekem is a win 8 minden téren, csak ugye a hang ... De ha változott és sokkal stabilabb akkor váltok. Köszönöm a segítséget. Ja és VAN AZ ASZTALON START MENÜ SZUPIII!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Serricon #189 üzenetére
" mint összehányva rakásba az asztalra az ikonokat,"
Az is csak a felhasználón múlik, hogy az asztalát hogyan rendezgetni.
Pl. a desktopon, ha nagyon igény van rá, lehet mappát csinálni, és oda betenni haccázötven ikont, ráadásul "list" módban, és akkor ki is fér a képernyőre mind a haccáz.
Ha valaki tudja rendszerezni a dolgait, akkor többékevésbé bármilyen szoftvert adsz a kezébe, fogja tudni rendszerezni. De akinek pl. így néz ki a desktopja
Annak mindegy, mit adsz alá. Neki a start is ilyen lesz -
vlevi
nagyúr
válasz
Serricon #189 üzenetére
"vagy a régi programlistából kibogarászni hogy melyik almappában is van.."
Arra eddig (win7-ben) is volt keresés a start menüben. Ráadásul, amit kicsit gyakrabban használtál, azt a win7 start menüje intelligensen előreszedte. Mondjuk pozitív, hogy az apps listában mostmár erre itt is van lehetőség. De csak akkor, ha nem a csicsás start képernőt használom, hanem csak app-listának.
Mert pl. lehet, hogy használnám az időjárást, meg a mailt, naptárat, mármint a metrósat. De ahhoz, hogy azt lássam, ki kell kapcsolnom az app listát, és fordítva.
Droidon (bocs, csak azzal tudok állandóan hasonlítani) nincs ilyen. Mert itt van a desktop, az élőcsempés start és az alkalmazás lista. Droidon csak két hely van. Egy tetszőlegesen scrollozható desktop és az app lista. A desktopon pedig vannak widgetek (legyen ez az élő csempe) és alkalmazás indító ikon, ha úgy akarom.
Lehet, hogyha a későbbi Win8-ból eltűnne a desktop és a helyét egy élőcsempés valami venné át, talán még jobb is lenne. Fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest