- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Én a tartalmat szoktam nézni és nem az ablakkeretet csodálom.
Egész napos használat után kb. összesen ha fél percig volt látható nálam a start cucc, most akkor nem értem akik azért panaszkodnak hogy rájuk van erőltetve a csempe, használták is már a rendszert, vagy csak nézegették?
Szerintem egyáltalán nincs erőltetve, egész egyszerűen el lehet kerülni, nem kell megnyitni.
Lehet használni a megszokott desktop appokat ugyanúgy, mint win7-en, ebben semmi nem akadályoz meg. Pár fájlhoz eleinte előhozza a nyomi metrós appot, de szépen át lehet társítani a megfelelő desktop alkalmazásokhoz és onnantól kezdve nem fog előjönni, ha nem akarod.(#287) DragoX:
Természetesen mint a win7-ben, itt is ugyanúgy létezik desktop számológép, sokat használom, de a fullscreen verziót még nem is láttam, már nem mintha annyira érdekelne hogy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest