- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Találtam egy jónak tűnő chat app-ot metro felületre, de valamiért nem enged csatlakozni facebookhoz és googla talkhoz. Chat ez a neve a sotre-ban , valaki megnézhetné, hogyan lehet csatlakozni
http://windows.appstorm.net/reviews/chat-for-windows-8-instant-messaging-daily-driver/ -
noxon
őstag
válasz
Serricon #290 üzenetére
Igen el lehet kerülni szinte teljesen szerencsére, bàr én hasznâlom a felületét ha màr win 8... cssk még mindig kevés a jó metros app, meg vagy bugos vagy nem teljed értékű... Pl egy normâlis csevegő metros appot se talàltam pedig hasznàlnâm
Ablakkeret kibìrható, csak nem bìrom felfogni, ha a tàlca àtlàtszó akkor az ablakkeret miért nem. És akkor màr nem sìrna annyit a nép
-
noxon
őstag
Még egy gondolat... kár, hogy a windows phone-os felületet próbálják ráeröltetni minden windows felhasználóra... én már kezdek megbarátkozni vele és tábla pc-n biztos oké meg minden, de pc-n nagy képernyőn gagyiii
ja és a metros app-ok soha nem lesznek annyira fejlettek mint egy desktopos app. Csak az alap funkciókat tudó max 4 ( de inkább két ) színből álló valami....
-
noxon
őstag
Én egy valamit nem bírok felfogni hogyan jár a wind 8 fejlesztők agya... ha a tálca szép normális átlátszó ahogy lenne kell akkor az ablak keret MIÉRT, de MIÉRT nem ugyanilyen átlátszó? és nem a win7es aerora gondolok. Nem értem ezt a logikát a tálca átlátszó, az ablak kerek meg már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest