Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
AlexTheCube #74 üzenetére
Attól még, hogy ez nem tudtam, nem hiszem hogy ez az jelentené, hogy a win8 jó lett. Csak azt magyarázza meg vki, miért nem lehetett opcionálisan bent hagyni a start menüt? Sokkal használhatóbb volt, és benne hagyhatták volna. Persze, van start8 meg mindenféle progi, de nem értem a koncepciót. Az ilyen csempés alkalmazásokra kinek volt szüksége? Mennyivel jobb, mint simán böngészőt használni? A win 8-nak milyen olyan lényeges újítása volt a win7-tel szemben, hogy ki kellett hozni?
-
turbulencia8
őstag
válasz
AlexTheCube #74 üzenetére
Csak a Modern UI-s programokat szidtam (pl. W8-as Skype), és eme véleményemet továbbra is fenntartom.
-
turbulencia8
őstag
válasz
AlexTheCube #64 üzenetére
A W8-ba nem feltétlen kell online MS-fiókkal belépni, még meghagyták a helyi fiókok lehetőségét is. Utóbbi legalább nem szinkronizálja az összes bizalmas adatodat felhőre (az NSA gondolom hozzáfér anélkül is persze).
-
Silenzio
addikt
válasz
AlexTheCube #64 üzenetére
Nekem is pro van, x64-es, és előtelepített Skype van benne. Furi. A Metro felület meg rohadtul nem aktív folyton, kb. annyi multitasking van az egészben, mint az IOS-ben: semennyi. Nem nevezném aktívnak azt, ha 15-20 perccel az üzenetek érkezése után jelenik meg a jobb fölső sarokban az üzenet "demója". Kissé muris, hogy desktop skype-on azonnal megkapom, aztán kisvártatva látom, hogy a Metro is reagál. Egy rakás szar az egész, és nem, nem egyszeri eset, háromféle desktop PC-re 4 Win 8 telepítésem volt, mind ezt csinálja.
Szerk: az ismerősök meg egyöntetűen jelzik, hogy ki-be lépkedek Skype-on. Persze, ha átmegyek az asztali nézetre, rögtön ki is léptet az a szemét, majd mint aki jól végezte dolgát, 1 másodperc alatt vissza, ha a Metróra ugrok. Azért én látom, van szemem. Szánalmas.
-
GeryFlash
veterán
válasz
AlexTheCube #34 üzenetére
Rendben, holnap este 8kor merre érsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged