- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
AlexTheCube #74 üzenetére
Attól még, hogy ez nem tudtam, nem hiszem hogy ez az jelentené, hogy a win8 jó lett. Csak azt magyarázza meg vki, miért nem lehetett opcionálisan bent hagyni a start menüt? Sokkal használhatóbb volt, és benne hagyhatták volna. Persze, van start8 meg mindenféle progi, de nem értem a koncepciót. Az ilyen csempés alkalmazásokra kinek volt szüksége? Mennyivel jobb, mint simán böngészőt használni? A win 8-nak milyen olyan lényeges újítása volt a win7-tel szemben, hogy ki kellett hozni?
-
GeryFlash
veterán
válasz
Naughty9011 #70 üzenetére
Kösz, így tényleg jobb
-
GeryFlash
veterán
Woland: Bocs, akkor az ismerősi köröm 80%-a használja arra. A másik 20%nak macbookja van természetesen.
Amúgy ez mi? [link]
Glenda: Igen, csak tudod könnyebb az élet rákattintani a képre, mint jobb egérgomb villámnézet. Én nem töltöttem le képnézegetőt, és ezt használom (mert mire ugye az a fos betölt megiszok egy kávét, i3-as gép), csak hát tudod nem volt rossz a régi dinamizmus, hogy rá rákattintok mégse dob át másik munkafelületre és kell várnom 5-6 mp-ot egy nyamvadt képért.
Amőgy szerintem az ms már megvan ijedve nélkülem is, hiába megy a szekér a surface-kel meg az xbox előrendelésekkel, a mobilos os-ről nem beszélve
-
GeryFlash
veterán
válasz
turbulencia8 #43 üzenetére
+1, csomó ismerősöm és én is mostanában vettünk laptopot, és hát hiába akartunk win7-et csak win8-sok vannak jó árban... Egyik ismerősöm se szokta használni ezeket a csempés szarokat (skypeból is csak az asztali!), miért egyszerűbb letölteni egy hir24.hu-s alkalmazást, aztán elindítani meg minden, mint asztalról böngésző és onnan mindent lecsekkolsz... A legjobban akkor is a képnézegető és a videolejátszó program idegesít, egyik haverom se használja, mind letöltöttek vmi képnézegetőt (azelőtt ilyennel egyik barátom se szarakodott, win7--es-xp-s képnézegető pont elég volt) meg persze vlc, de az eddig is alap volt. Internet explorert meg viccen kívül a userek 80%-a arra használja, hogy egyszer elindítja, és letölt vele egy másik böngészőt. Az a rohadt nagy szerencséje az ms-nek, hogy egyelőre nincs jobb alternatíva, de esküszöm ha a következő windows is ebben az irányban fog elnyomorodni akkor váltok Linuxra.
-
GeryFlash
veterán
válasz
AlexTheCube #34 üzenetére
Rendben, holnap este 8kor merre érsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest